>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Najlepszy, najbardziej kreatywny piłkarz Świata

pawelekdabelek 0

pawelekdabelek

Użytkownik
Jak tak czytam to mnie trochę śmieszy to, że teraz prawie każdy pisze Arszawin, Snejder. Pewnie spora część ludzi przed Euro nie wiedziała kto to jest Arszawin...
To prawda mało kto znał wtedy Arszawina, ale jeszcze wtedy nie był na tak wysokim poziomie. Na Euro pokazał waleczność i wydobył z siebie resztki sił, żeby pomóc swojej drużynie. A Snejdera widziałem już jak grał w Realu i jeszcze przed Euro podobała mi się jego gra i podoba.

vis-maior 1

vis-maior

Użytkownik
ja tam Arszawina znałem z PUEFA bo dla mnie te rozgrywki od kilku lat są ciekawsze od LM, tam są teorytycznie słabsze drużyny, mecze są pełne dramaturgii, i można się poemocjonować nie to co w LM gdzie co rok te same drużyny grają i już LM się szczerze może znudzić :p a co do Sneijdera jestem kibicem Realu i oglądałem każdy mecz w sezonie, który mogłem i Sneijder był naprawde transferem numer 1 w Realu, robił tam całą grę jak był w formie i nie był kontuzjowany.

camillo 9

camillo

Użytkownik
Moim zdaniem nie ma żadnego najlepszego piłkarza na świecie, bo każdy jest lepszy w innym elemencie, no ale jeżeli miał bym już wymienić piłkarza zbliżonego do ideału to F. Lampard lub S. Gerrard. Jeden i drugi potrafi uderzyć piłkę z dystansu lub znaleźć się w polu karnym gdy napastnicy zawodzą. Potrafią strzelać głową. Są bardzo inteligentni, potrafią udźwignąć ciężar gry gdy drużynie się nie powodzi. Podejmują trafne i szybkie decyzje na boisku. Kondycja kosmiczna. Sprinterami może nie są, ale na tej pozycjach na jakich grają nie to jest najważniejsze, co nie znaczy że się człapią po boisku. Jeśli chodzi o drybling, to drewniakami też nie są. I co najważniejsze grają równo i utrzymują formę przez praktycznie całą karierę, nie to co te gwiazdeczki, które mają swoje 5 minut a potem się wypalają. Mowa o takich piłkarzach typu Ronaldinho, Ronaldo (ten z Brazylii) no w sumie Cristiano moim zdaniem też już powinien ostygnac w nastepnym sezonie...

Do góry Bottom