Dla mnie to obecnie chyba Eto'o, wprawdzie ostatnio malo gral ale jak wrocil to prosze... prawie w kazdym meczu strzela bramke, moze i jago gra nie wyglada jakos finezyjnie ale jest skuteczna!
problemy ze zrozumieniem tekstu?Jaki jest waszym zdaniem najlepszy, najbardziej kreatywny piłkarz Świata na chwilę obecną?
nie rozumiem o co ci chodzi?? przecie pytales kto wedlug nas jest najlepszy to pisze wiec o co chodzi?? :;/:problemy ze zrozumieniem tekstu?
Kolejny który nie rozumuje tekstu :/Witam!
Jak dla mnie takim piłkarzem jest albo David Beckham, albo Alessandro Del Piero. I jeden i drugi już nie są najmłodsi, ale doświadczanie które idzie w parze z wiekiem jest niedoceniane przez wielu. Mistrzowie podań prostopadłych, przerzutów i Ci którzy potrafią rozstrzygnąć losy meczu jedną indywidualną akcją.
Na chwilę obecną? Jakoś nie wiedzę by Eto'o był w formie :/nie rozumiem o co ci chodzi?? przecie pytales kto wedlug nas jest najlepszy to pisze wiec o co chodzi?? :;/:problemy ze zrozumieniem tekstu?
o lool koles i to ma byc obiektywne pytanie?? przeciez pytasz kto wedlug mnie jest najlepszy a wiec pisze, przeciez moge podac byle kogo...nawet Stefana spod warzywniaka co po pijaku podbije 5 razy pilke. Moze on dla mnie jest najlepszy hmm?? ????Na chwilę obecną? Jakoś nie wiedzę by Eto'o był w formie :/
o lool koles i to ma byc obiektywne pytanie?? przeciez pytasz kto wedlug mnie jest najlepszy a wiec pisze, przeciez moge podac byle kogo...nawet Stefana spod warzywniaka co po pijaku podbije 5 razy pilke. Moze on dla mnie jest najlepszy hmm?? ????Na chwilę obecną? Jakoś nie wiedzę by Eto'o był w formie :/
rownie dobrze moge powiedziec ze Kaka nie jest w formie...co z tego ze strzelil pare goli i Milan awansowal do finalu :?
dla ciebie może mieć ktoś formę a dla mnie nie... np. Kaka dla ciebie dobrze gra, a jak dla mnie to słabiutko bo wg mnie może grać jeszcze lepiej tylko jest leniwy i mu się nie chce...szymonbee napisał/a:
Cytat:
Na chwilę obecną? Jakoś nie wiedzę by Eto'o był w formie :/
o lool koles i to ma byc obiektywne pytanie?? przeciez pytasz kto wedlug mnie jest najlepszy a wiec pisze, przeciez moge podac byle kogo...nawet Stefana spod warzywniaka co po pijaku podbije 5 razy pilke. Moze on dla mnie jest najlepszy hmm?? ????
rownie dobrze moge powiedziec ze Kaka nie jest w formie...co z tego ze strzelil pare goli i Milan awansowal do finalu :?
Możesz mówić, ale dla mnie wyjedziesz na głupka, bo tak w rzeczywistości nie jest.