>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Najlepszy, najbardziej kreatywny piłkarz Świata

mitro 0

mitro

Użytkownik
Jaki jest waszym zdaniem najlepszy, najbardziej kreatywny piłkarz Świata na chwilę obecną?

Moim zdaniem jest to :

Kaka&#39; AC MILAN ????

ten co pogrążył MU :gool:

mam nadzieję, że powtórzy się finał z Aten z 18 maja 1994 ... kiedy to Milan wygrał z Barca 4:0 ????

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Moim zdaniem jest i będzie ;) Cristiano Ronaldo każdy go nazywa babą itp. ale co on robi z piłką. Według mojego uznania jest najlepszym piłkarzem na świecie

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
Dla mnie to obecnie chyba Eto&#39;o, wprawdzie ostatnio malo gral ale jak wrocil to prosze... prawie w kazdym meczu strzela bramke, moze i jago gra nie wyglada jakos finezyjnie ale jest skuteczna!

mitro 0

mitro

Użytkownik
Dla mnie to obecnie chyba Eto&#39;o, wprawdzie ostatnio malo gral ale jak wrocil to prosze... prawie w kazdym meczu strzela bramke, moze i jago gra nie wyglada jakos finezyjnie ale jest skuteczna!
Jaki jest waszym zdaniem najlepszy, najbardziej kreatywny piłkarz Świata na chwilę obecną?
problemy ze zrozumieniem tekstu?

lukaszpaw 3

lukaszpaw

Użytkownik
Witam!

Jak dla mnie takim piłkarzem jest albo David Beckham, albo Alessandro Del Piero. I jeden i drugi już nie są najmłodsi, ale doświadczanie które idzie w parze z wiekiem jest niedoceniane przez wielu. Mistrzowie podań prostopadłych, przerzutów i Ci którzy potrafią rozstrzygnąć losy meczu jedną indywidualną akcją.

mitro 0

mitro

Użytkownik
Witam!

Jak dla mnie takim piłkarzem jest albo David Beckham, albo Alessandro Del Piero. I jeden i drugi już nie są najmłodsi, ale doświadczanie które idzie w parze z wiekiem jest niedoceniane przez wielu. Mistrzowie podań prostopadłych, przerzutów i Ci którzy potrafią rozstrzygnąć losy meczu jedną indywidualną akcją.
Kolejny który nie rozumuje tekstu :/

problemy ze zrozumieniem tekstu?
nie rozumiem o co ci chodzi?? przecie pytales kto wedlug nas jest najlepszy to pisze wiec o co chodzi?? :;/:
Na chwilę obecną? Jakoś nie wiedzę by Eto&#39;o był w formie :/

milenium 15

milenium

Użytkownik
mitro, trzeba było rozwinąć dokładnie pytanie. Na chwilę obecną to można brać każdego żyjącego piłkarza, nie widzę w pytaniu uwzględnienia piłkarza będącego w formie. Po za tym czy Eto i Del Piero nie są formie ? jak grają strzelają, a to chyba właśnie jest być w formie (Alex, obecnie król strzelców Serie B). Po prostu trzeba było w pytaniu pisać (młodego pokolenia)

Wg. mnie są to :

Kaka
Fabregas
C. Ronaldo
Messi

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
a wg mnie to:

Ferdinand, Vidic, Scholes, Giggs, Ronaldo, Rooney

najlepsi z najlepszych :jezora:

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
o lool koles i to ma byc obiektywne pytanie?? przeciez pytasz kto wedlug mnie jest najlepszy a wiec pisze, przeciez moge podac byle kogo...nawet Stefana spod warzywniaka co po pijaku podbije 5 razy pilke. Moze on dla mnie jest najlepszy hmm?? ????

rownie dobrze moge powiedziec ze Kaka nie jest w formie...co z tego ze strzelil pare goli i Milan awansowal do finalu :?

mitro 0

mitro

Użytkownik
o lool koles i to ma byc obiektywne pytanie?? przeciez pytasz kto wedlug mnie jest najlepszy a wiec pisze, przeciez moge podac byle kogo...nawet Stefana spod warzywniaka co po pijaku podbije 5 razy pilke. Moze on dla mnie jest najlepszy hmm?? ????

rownie dobrze moge powiedziec ze Kaka nie jest w formie...co z tego ze strzelil pare goli i Milan awansowal do finalu :?

Możesz mówić, ale dla mnie wyjedziesz na głupka, bo tak w rzeczywistości nie jest.

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
szymonbee napisał/a:
Cytat:

Możesz mówić, ale dla mnie wyjedziesz na głupka, bo tak w rzeczywistości nie jest.
dla ciebie może mieć ktoś formę a dla mnie nie... np. Kaka dla ciebie dobrze gra, a jak dla mnie to słabiutko bo wg mnie może grać jeszcze lepiej tylko jest leniwy i mu się nie chce...

Do góry Bottom