>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Najlepszy Moderator roku 2015

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Głoś poszedł na Ted. Gość konkretny nigdy nie odwalił maniany. Jak mówi że się czymś zajmie to się tym zajmuje. ;)
Z tego miejsca także chciał bym pozdrowić Dawida.400

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Jak co roku - tylko jeden głos (faworyt też) a kandydatów cała masa.
Robson_United - bardzo dobra robota w swoich działach oraz przy utrzymywaniu porządków na forum ???? Ogromna wiedza piłkarska + z tego co widzę ogląda na prawdę dużo spotkań i to się ceni ???? Człowiek orkiestra na forum.
Ted - to samo co wyżej bardzo dobra robota w swoich działach oraz przy utrzymywaniu porządków na forum ????
Jaques - już emerytura forumowa , ale bardzo porządnie dbał o swoje działy na forum ???? Także spora wiedza nt. dyscyplin.
JuanRoman08 - działa w US Sports, pomaga przy Fantasy, zawsze odpowie na PW i podzieli się wiedzą
psotnick - człowiek orkiestra w Typach Dnia oraz w Snookerze. Świetna robota już od pewnego czasu.
zabek - jak dla mnie to przebojem wdał się do zielonych i zawsze służy celną ripostą ???? Dobra robota w swoich dziedzinach oraz porządna wiedza.
Głos leci na jednego z powyższych
Jeszcze chciałbym wyróżnić Challenger&#39;a , który bardzo ładnie pracował przez spory czas na forum , lecz najwidoczniej emigracja go zajęła na dłużej. ????

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Ja tam otwarcie przyznam że głosuję sam na siebie. Lata lecą, już wiekowy sie robie a jeszcze daje rade, taki trochę Noriaki Kasai :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +39
kain. 2,2K

kain.

Użytkownik
Trochę ciężko jest wybierać kogokolwiek z tylu osób, które naprawdę są bardzo pomocne przy różnych sprawach i ogólnie są spoko ludźmi. Warto byłoby móc oddać przynajmniej kilka głosów, bo jednak ciężko jest jakoś super faworyzować jedną osobę, bo na oddanie przynajmniej głosu zasługuje o wiele więcej moderatorów.
Nie będę się rozpisywał więc po prostu podam kto w mojej opinii jak najbardziej zasłużył na głos : dawid.400, Grzesio, JuanRoman08, macias00, mariok1992, psotnick, RADULA, Ramzesa, Redwitz, Vidal, zabek - na każdego z wyżej wymienionych można spokojnie liczyć w wielu kwestiach, można zadawać pytania, zazwyczaj pomogą, jedni szybciej drudzy trochę wolniej, ale charakteryzują się dużą pracą na forum. W związku z tym, że można wybrać tylko jedną osobę wybieram dawid.400 przede wszystkim dlatego, że został pominięty w głosowaniu na Typer/Znawca, a w tym temacie z całą pewnością jest topem na forum, a w dodatku jest uczynnym moderatorem.
Na koniec chciałbym podziękować każdemu z Was, bo przyczyniacie się przez cały rok do tego, żeby można było tu coś znaleźć, a już szczególnie porozmawiać. Nie każdy na was pluje, ale część też docenia. Dobra robota panowie! ;)

Otrzymane punkty reputacji: +39
yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
Głos na JR08 - któryś rok z rzędu dział NHL stoi na wysokim poziomie merytorycznym, od strony technicznej także wszystko super, a to bez wątpienia zasługa Romka. Prywatnie komunikatywny i skory do pomocy. &quot;Cichy&quot; Mod rzetelnie wykonujący swoją pracę i którego aktywność wychodzi poza ramy NHL, do Europy, a konkretnie do KHL, gdzie potrafi upolować value.
Grzesio jako mój drugi kandydat.

Otrzymane punkty reputacji: +2
wladcasmieci 948

wladcasmieci

Użytkownik
Ramezes, głosowałem na niego rok temu o ile dobrze pamiętam i dzisiaj robię to samo. Nie wiem czy zrobił najwięcej dla forum, czy najmniej. Widzę i doceniam jakim jest człowiekiem. Nie chamem, nie burakiem jak niestety niektórzy w zielonym timie. Oby więcej takich ludzi na forum. Wyróżnić chciałbym Maćko18, pestka7 i zabek.

psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Mój głos poszedł na Benka_25, coś czuję, że nie załapie się na nagrody ???? ale warto docenić też tych co nie afiszują się tak ze swoją robotą.
Od wielu lat moderator, w tym roku zasłużony awans do ModTeamu. Jeśli Typy Dnia jako tako funkcjonują to równiez jego wielka zasługa, w swoich działach też konkretny wkład, konkretny gość i normalny, co nie takie znowu częste.
Świetną robotę na wielu polach dają Forum również Ted, pestka7, robson United,
dawid.400 czy RADULA.

Nie da się też nie zauważyć świetnego wejścia &quot;nowych&quot; modów czyli Macko18, maciasa00 czy zabka.
No ale głos tylko jeden i poszedł na tego który pewnie za wiele ich nie dostanie, a powinien.

Otrzymane punkty reputacji: +24
bzyq 216

bzyq

Użytkownik
Ramzes głos leci do Ciebie za La lige. Plus tez dla Vidala ale po ostatniej wtopie z Parejo pokazales ze nie rzucasz slow na wiatr

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
To był dobry rok w wykonaniu wszystkich. Zatem wielkie brawa dla całej paczki Zielonych :!:
Ja osobiście zagłosowałem na weterana za całokształt. Żak odwalał kawał dobrej roboty przez niemal dekadę. Potężna żużlowa wiedza, a i w NBA błyszczał. Zatem głos dla Ciebie :!:
Ramziu oczywiście debeściak, wygra więc ode mnie głosu nie musi dostawać. Działaj tak dalej Mordo :!: ????
Nowi także zasługują na osobny akapit. Zabek, Maćki i Carlito - świetnie rozwijacie swoje działy. Jest poziom.
Psotnick, pestka, robson, Tedziu i dawid.kur##@#%@!!@@SQEDAEFWFWD - bez Was byłoby grubo słabiej. Mnóstwo pracy i harówki na forumku. Well done boys :!:
Nie lubię się tak rozwodzić zatem:
Jeszcze raz brawa dla wszystkich :!:

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
Bułeczka - trzyma poziom w dziale Wysp Brytyjskich, zawsze analizując spotkania wspieram się jego analizami zanim zdecyduję się coś postawić, bo chłop wie co pisze. Ogromna wiedza na ten temat, takiego kogoś potrzebuje ten dział, ogromny szacun ????

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Wyniki plebiscytu na najlepszego Moderatora 2015 roku.
1 miejsce - Ramzesa - 40 otrzymanych głosów - nagroda konsola Play Station 4
2 miejsce - robson United - 27 otrzymanych głosów - 200PLN
3 miejsce - Macko18 - 20 otrzymanych głosów - 150PLN
4 miejsce - dawid.400- 17 otrzymanych głosów - 100PLN
5 miejsce - psotnick - 15 otrzymanych głosów - 50PLN
Gratuluję wszystkim za osiągnięte wyniki. Mam nadzieję, że zmobilizuje Was wszystkich do dalszej aktywności na forum.
W przyszłym roku będą podobne nagrody, jak nie lepsze! ????
Wciąż szukamy nowych moderatorów na forum!
Dane Skrill do przekazania nagrody proszę wysyłać do mnie na priv.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Gratulacje dla zwycięzcy, choć kursy już od początku były po 1.05 ???? Świetna robota i oby tak dalej.
Brawa dla pozostałych wyróżnionych ????
Dziękuję za głosy :!:

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Dzięki za głosy i dziękuję również moim zielonym kolegom, z którymi tworzymy dobrą ekipę ????

Otrzymane punkty reputacji: +10
psotnick 968,4K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Miło że paru osobom kursor zatrzymał się przy przy moim nicku. Dzięki za uznanie i gratulacje dla wszystkich modów. Wszystkich, tych nagrodzonych jak i spoza top5.

Do góry Bottom