>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Najlepszy Moderator roku 2015

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Wybieramy najlepszego moderatora roku 2015.

W głosowaniu może wziąć każdy użytkownik zarejestrowany nie później niż dnia 31 grudnia 2015 roku.

Najlepsza piątka otrzyma nagrody:
1 miejsce - konsola Play Station 4
2 miejsce - 200PLN
3 miejsce - 150PLN
4 miejsce - 100PLN
5 miejsce - 50PLN

Nagrody pieniężne zostaną przelane tylko na Skrill

Walczymy fair play. Wszystkie próby oszustwa będą surowo karane.
Głosowanie jest dobrowolne. Zachęcanie użytkownika do głosowania na daną osobą również będzie karane.
Każdy z Was może zostać moderatorem forum i dołączyć do plebiscytu już w przyszłym roku! Wciąż szukamy nowych, ambitnych osób do rozwoju forum.bukmacherskie.com.
Jesteś zainteresowany? Wyślij prywatną wiadomość (PM) do użytkownika Marcin-Odra

Administracja forum

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Dla mnie Robson Czerwony Diabeł. Ogarnia chyba wszystkie ligi piłkarskie, pisze analizy, zakłada tematy, kasuje posty i kartkuje userów. Nie wiem co więcej potrzeba.

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Sporo dobrych modów jest w tym dziale i aż żal, że można oddać tylko jeden głos. No więc po kolei.
JuanRoman08 - Wielka wiedza hokejowa (sport najbliższy mojemu sercu), dobre typy + dostępny do publicznej komunikacji. Chętnie odpowiada na wszelkie pytania, nie ignoruje PW (jak co niektórzy), według mnie jest sprawiedliwy i nie uznaje żadnego &quot;kolesiostwa&quot;.
Ramzesa - Za prywatne zachowanie wobec mnie, ostrzeżenia na PW i różne tego typu akcje. Mimo, że nie zawsze na moją korzyść, to zawsze zachowywał się FAIR, czego brakuje wielu ludziom z ModTeam i Moderatorom tego forum.
Grzesio - Przede wszystkim za ogarnianie burdelu w działach US Sports.
MasaSkilli - Facet wdarł się przebojem na to forum, wielka wiedza z NBA, szybkie podliczanie wyników, ogarnianie błędów oraz dobra praca w konkursie o NBA, aktywność na forum i pomoc wielu użytkownikom nie tylko w dziale o NBA, ale także w HP.
Macko18 - rozległa wiedza w wielu niszowych sportach, ogarnia burdel w wielu działach, zakłada nowe tematy, organizuje konkursy. Jeden z niewielu modów o spokojnym usposobieniu (w przeciwieństwie do mnie).

Głos poleciał na jednego z tych panów.

Otrzymane punkty reputacji: +2
kamillo0103 338

kamillo0103

Użytkownik
O ile w drugim podobnym głosowaniu mniej więcej można wybrać jedna osobę, tutaj szkoda że nie można oddać chociażby 3 typów.
Moim prywatnym zwycięzcą jest Macko18 (chłopak z Lublina), zawsze pomoże na fb i odpowie na pytania.
Ale jakbym mógł oddałbym głosy na: Ramzesa oraz dawid.400
Pozdrawiam ????

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Głos leci na Maćka (tego z jeden osiem).
Najważniejsze jest to, że nie przeszkadza i nie daje lipy, zagrałem z nim sporo debli na Szlemach i nie żałuję.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Zagłosowałem na Jacques za całokształt pracy jaką wykonał będąc przez wiele lat moderatorem. Niestety to ostatnia ankieta Żaka więc nie miałem wątpliwości na kogo oddać głos ????????
Wszyscy są godni wyróżnienia więc decydowały detale :razz:

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Miałem duży dylemat na kogo zagłosować. Duża ilość osób, których warto nagrodzić. Praktycznie przed chwilą zmieniłem wcześniejszy pomysł. Mój głos poszedł do maciasa. Bardzo aktywna postać, jego praca w dziale tenisowym, który nie jest najczęściej przeze mnie odwiedzanym, jest naprawdę duża. Wystarczy popatrzeć na ilość analiz i przede wszystkim na ich jakość. Wielki szacunek za dużą wiedzę oraz zapał do pracy. Chętnie pomaga również przy okazji konkursów.
Na pewno na wyróżnienie zasługuje dawid.400. Mimo zgrzytu i pewnego rodzaju konfliktu, pełen profesjonalizm. Razem prowadzimy dział kolarstwa, zawsze chętny do pomocy. Gdy pytam o poradę, to otrzymuję odpowiedź. Dodatkowo duża praca przy innych działach, choćby sportów zimowych czy żużla.
Taką mróweczką w gronie moderatorów jest psotnick. Wykonuje naprawdę również tytaniczną pracę przy okazji typów dnia, czy działu snookera. Chętnie angażuje się do konkursów. No i przede wszystkim bardzo chętny do pomocy. Zawsze udzieli odpowiedzi, nikogo nie zlewa. No i przede wszystkim, poziom wypowiedzi. Na najwyższym poziomie. Do jego kultury osobistej, nie można mieć zastrzeżenia. Wiedza jego jest bardzo duża. Często możemy go zobaczyć w różnych działach, za co wielki szacunek.
Bardzo miłe słowa mogę również powiedzieć o Grzesiu, JuanieRomanie czy Maćko18. Dobre prowadzenie swoich działów, chętni zawsze do przedyskutowania pewnych spraw sportowych. Analizy na bardzo dobrym poziomie, no a wiedza oczywiście idzie równomiernie.
Reszta chłopaków z ModTeamu również wielki szacunek. Często niedoceniani, może nawet nielubiani. No, ale taka jest ich praca. Oni muszą utrzymywać tutaj porządek, co wiąże się z karaniem innych osób. Jednak naprawdę trzeba docenić ich pracę na rzecz rozwoju forum oraz utrzymywania porządku.
Praca każdego z moderatorów jest na pewno warta docenienia. Mogłem ich nie uwzględnić u siebie, głównie przez to, że często zwyczajnie działamy w innych sferach i nie mam tak naprawdę z nimi kontaktu. Głównie to się tyczy chłopaków zajmujących się piłką nożna, a wiem że również wykonują bardzo dobrą robotę.

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
A ja swój głos oddam na Benka. Zasłużony awans do ModTeamu najlepiej oddaje jego pracowitość na forum. Typy dnia + działy piłkarskie zawsze na wysokim poziomie. Dodatkowo zawsze mogłem liczyć na jego pomoc w konkursach. Świetna robota Beniu. ????
Poza tym robson United za Włochy, Anglie no i oczywiście skoki, które są najbliższe mojemu sercu ???? Tedzik za providenta bo zawsze pożyczki oddaje z % :lo:
Generalnie na wyróżnienie zasługuje cała ekipa bo odstawia dobrą robotę no ale głos jest tylko jeden. ????

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Mój głos poszedł do psotnicka
Mój tak samo, za robotę w Typach Dnia. Ogólnie to co roku staram się głosować na kogoś innego.
Myślę, że ta lista powinna być zdecydowanie krótsza i w niej powinny znaleźć się osoby naprawdę wiecie jakie ;) - takie z solidnego topu których wkład w forum jest bardzo widoczny. Większość osób i tak głosuje raczej na tych swojaków (nepotyzm, kolesiostwo itd. ???? ) ze swoich dyscyplin/działów.

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
Nie zdradzę na kogo oddałem swój głoś, ale był to ktoś z poniższej listy (kolejność przypadkowa):
MadAngel - jak wskazuje sam nick, człowiek o wielu twarzach. Apeluję o nadanie Mu rangi moderator-emeryt. Podobno spełnia się w wielu dziedzinach, niektórych dość kontrowersyjnych. W dziale włoskim nawet najnudniejsze spotkanie potrafi opisać w sposób, którego nie powstydziliby się Słowacki z Mickiewiczem w swoim internetowym beefie. Amator spania w nietypowych miejscach. Dobra dusza, która nawet w momencie ultra-depresyjnym potrafi rzucić asem z rękawa i całkowicie zmienić nastrój rozmowy.

Robson United
- mam wrażenie, że gdzie nie wejdę na forum, tam jest post Robsona. Niestrudzony fan sportu nie tylko na naszej półkuli. Gdyby nie jakość jego postów, wahałbym się czy nie używa bota. Czy jest jakaś poważna dyscyplina, którą on się nie interesuje? Rozruszał &#39;Włochy&#39;... ????
Ramzesa - nadal mam w pamięci akcję Szlachetnej Paczki, która dzięki niemu (i Madowi) zrobiła na mnie przeogromne wrażenie (wiem, nie ten rok). W roku 2015 również zauważyłem jego ponadprzeciętną aktywność. Pierwszy do ciągnięcia liny, widzę w nim potencjał ????

Nie sposób nie wyróżnić także pozostałych Moderatorów. Każdy zapisał mi się w pamięci, czy to lepiej czy to gorzej;) To taka moja mocno subiektywna ocena. Trzeba mieć na uwadze, że niektóre dyscypliny są mniej lub bardziej popularne, a co za tym idzie moderatorzy tych działów także.
Pozdrawiam!:cool:

Otrzymane punkty reputacji: +41
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Każdy z moderatorów zasługuje na szacunek, bo każdy wykonuje na tym forum kawał dobrej roboty. Trzeba jednak kogoś wyróżnić i w tym roku w mojej ocenie na tytuł moderatora roku zasługuje Macko18 i na Niego poszedł też mój głos.
Prowadzi dział piłki ręcznej i próbuje go rozwijać. Nie jest to łatwa sprawa na tym forum, bo piłka ręczna mimo, że dyscyplina znana to jednak tutaj nie ciesząca się jakimś ogromnym zainteresowaniem. Jako moderator ze swoich czynności wywiązuje się wzorowo.
Jako, że jest to jednak forum bukmacherskie to przede wszystkim zwracam uwagę na wiedzę sportową i skuteczność typów. Ten rok pokazał, że Jego wiedza i typy są na wysokim poziomie. Świetne analizy z tenisowych debli, piłki ręcznej czy darta + do tego wysoka skuteczność. Starannie prowadzony temat i korzystając z niego można było trochę zarobić.
Doceniam fakt, że potrafi zarabiać na nieco mniej znanych czy mniej popularnych dyscyplinach. Tym bardziej, że podobnie wygląda to w moim przypadku (plażówka czy nawet sporty zimowe).
Gratuluję, oddaje głos i życzę podobnej skuteczności w 2016 roku.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Miałem na początku dylemat na kogo zagłosować, czy na Psotnicka, czy na Pestke, ale ostateczny mój głos idzie w stronę Pestki. Gość na prawdę w porządku, można z nim rozmawiać na wiele tematów i co najważniejsze ma głowę na karku kiedy trzeba iść do niego z typami na skoki. Poza tym, że tam czasem może się z wieloma rzeczami nie zawsze zgadzaliśmy to i tak Pestka jest jednym z nielicznych tu modów/modteam do którego na prawdę mam dobre zdanie.
Pestka - mój głos wędruję w Twoją stronę!
e: oczywiście jeszcze gdyby można było głosować, to także poszedł by głos dla Psotnicka i dla Romka, który jako jedyny z modów, operuję także moją ulubioną dziedziną sportu.
Zdrowie wasze panowie ;)

Otrzymane punkty reputacji: +15
L 516

lipny

Użytkownik
mój głoś leci do Ramzesy - świetny typer w swojej dziedzinie &#39;el magiko od DW&#39;, pomocny w HP jak i PW w razie potrzeby, elegancko prowadzony fanpejdż na fejsiku????
Pozatym wielka piątka dla JR08, Grzesia, dawida, zabka i Masy????

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Tutaj podobnie jak w wyborze Znawcy/Typera lista jest rozległa i widać na niej kilka kandydatur. Wielu z modów sumiennie wykonywało swoje obowiązki przez cały rok. Z mojej strony wyróżnić chciałbym jedną osobę, która podobnie jak ja dokładnie w tym samym czasie stała się zielona. Tak, chodzi tutaj o mojego imiennika i krajana, czyli maciasa00. Od razu wszedł do działu tenisa i zaczął działać. Nadzoruje praktycznie wszystkie tematy w dziale i gdy trzeba właściwie reaguje. Ale przecież kwestia organizacyjna to nie wszystko. Trzeba docenić jego wkład merytoryczny właśnie w jego dział. Masa trafnych analiz z konkretnymi argumentami za swoimi typami. Właśnie takich ludzi potrzebuje to forum i oby było u nas ich coraz więcej, gdyż to właśnie oni stanowią o wartości. Na koniec trzeba wspomnieć także o aspekcie typerskim, gdzie Maćkowi ze swoim tematem udało się dostać do VIPów. To spory sukces, zważywszy na to, iż podobnie jak ja i roger ruszył ze swoim tematem dopiero w tym roku. Szacun i oby tak dalej!

Do góry Bottom