Special thanks do całego ModTeamu w składzie
dawid.400, robson United i
Ted, bo odwalają kawał harówy, mało widocznej dla ogółu, żeby to Forum jakoś funkcjonowało i warto choćby za to im podziękować. Oczywiście większość modów robi świetną robotę na wydzielonym im odcinku, żeby tylko wymienić takie postaci jak
Benek_24, lukascash, mariok1992, pestka7, Ramzesa, Redwitz, Roxanne czy
Tarki16. Ich zasługi w rozwój forum są niepodważalne, a do tego wyróżniają się wiedzą na swoich poletkach.
Ale nie wolno zapominać o tych (a na to się zanosi bo pamięć ludzka jest krótka), którzy niedawno oddali rangę Moda, a przecież przez ogromną większość roku 2014 harowali na Forum jak mrówki. Mówię oczywiście o
Grzesio, który ledwie parę tygodni temu rozstał się z zielonym kolorem, a wcześniej był podporą Forum, a w szczególności działu
MLB i Typów Dnia. Zawsze świetne i rzeczowe analizy
MLB, uczynność i życzliwość no i pracowitość zaskarbiły pewnie szacunek wielu userów, w tym i mój. I właśnie dlatego mój głos wędruje do niego.
PS Gwoli wyjaśnienia: wybierałem z modów z pokaźnym stażem w zielonym kolorze, ale też dostrzegam wiele zalet w "nowych" modach. Po prostu czas waszej roboty jest jeszcze zbyt krótki, żeby oceniać miarodajnie. Ale spokojna wasza rozczochrana, na was czas przyjdzie w przyszłorocznym głosowaniu ????