Miałem coś więcej napisać ale jednak będzie krótko...
Dziękuję za głosy oddane na mnie.
Obiecuję, że hat tricka i to na dodatek klasycznego nie skompletuje w ankietach.
Mam nadzieję, że w 2010 roku inni modzi, którzy są kompetentni i poświęcą czas dla forum wykażą się na tyle aby zostali tak docenieni jak ja przez ostatnie dwa lata z rzędu.
Komentarz co do mnie: Niektórzy nawet nie zauważyli, że jestem przypisanym modem działu
hokej. Faktycznie w tym roku zdecydowanie mniej pisałem w dziale. Więc docenienie mnie w ankiecie raczej wynikało z mojej działalności poza działem
hokej
Komentarz do ankiety(t):
W ankiecie na moda wzięło udział 268 osób. A na Typera 420...
Walka o top 3 w Typerze była bardzo wyrównana. Na moda już mniej wyrównana...
Moim zdaniem to pokazuje, że userzy forum chcą typów. Pierwsze dwa miejsca w Typerach zajęły osoby, które w dziale VIP są od niedawna. A mimo to zyskały uznanie. Słaba frekwencja na moda to chyba mniejsze zainteresowanie tym co robią modzi...
Z wyników na moda jedynie mi strasznie przykro, że żadnego głosu nie zdobył
By Grzecho. Grzesiu w drugiej połowie roku mniej już się udzielał z różnych powodów (modzi je znają). Ale w pierwszej połowie roku po profesorsku moderował temat słowackiego hokeja. Także udzielał się dużo w innych tematach w dziale, prowadził temat w Vipach. A chyba nikt tego nie pamiętał...
Także jeszcze raz dziękuję za głosy na mnie.
Gratuluję także pozostałym kolegom ????