>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Najlepszy moderator roku 2008

Status
Zamknięty.
agent00typer 468

agent00typer

Użytkownik
Jeżeli chodzi o moderatorów to mój głos leci do.... Sutka.
Jak dla mnie bardzo dobry moderator, tak jak wszyscy inni,
ale jeżeli chodzi o tego Pana to darze go naprawde dużym szacunkiem.

Pozdrawiam i oby tak dalej ! ;) Życze najwyższego miejsca.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
To i ja się wypowiem.
Ten zły, nielubiany. Pierwszy, nadworny wróg moderatorów tego forum ????
Swoją drogą, to wrzućcie trochę na luz w tym nowym roku, bo w 2008 często nerwy puszczały niepotrzebnie Panowie.

Na ✅ TBM (nigdy nie odmówi pomocy), roY (szkoda, że tak rzadko udziela się na forum), robsonUnitedxD (miły i chętny do pomocy) i nikifor (mimo, że mnie nie lubi cenię go za to co robi na forum)

POZDRO!

matsta1 0

matsta1

Użytkownik
✅ Vader/Gdyby wszyscy modzi mieli takie pojecie o bukmacherce ;)

Pozatym podziekowania dla reszty za to ze to forum istnieje i funkcjonuje.
Pozdrawiam

P 0

pavlinho

Gość
Najlepszym moderatorem Vader, wkłada dużo serca w pracę na forum. Zawsze chętnie służy pomocą.
PS. A jednak zmieniłem zdanie Ted.

snajper 322

snajper

Forum VIP
No to czas na mnie. Dla mnie byl to trudny wybor: Vader, Prasa, Robson, Jareks89, TBM (kolejnosc przypadkowa) to naprawde dobrzy moderatorzy. Jezli mam jakis problem to zawsze sa gotowi chetnie pomoc, dobrze mi sie z nimi dogaduje. Bez nich te forum napewno by sie zmienilo. Gdybym mogl zaglosowal bym wlasnie na nich. Ale niestety mozna tylko na jednego....

rybex 3

rybex

Użytkownik
Ja zagłosowałem na Robsona poniewaz jest miły;) i nie pokazuje jaki to on jest fajny kasujac czyjes posty w przeciwienstwie do niektorych;)(chodzi mi o to ze mod moze a user juz nie). Napewno spory wplyw na moj głos mialy jego typy, z ktorych lubie korzystac bo sa poprostu dobre ????
Pewnie skasujecie ten post bo przeciez tutaj nie mozna wypowiadac wasnego zdania.
Pozdrawiam kasujacych ????
Edit/Prasa : to dopiero dziwne, że Mod może kasować posty, a użytkownik nie :mrgreen:
chodziło mi tutaj bardziej o to ze mod moze zazartowac a ja o Fife napisac nie moge;)

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
Mój głos poszedł na Robsona. Nie ma go w gronie typerów więc głos idzie na moda nie widziałem zbyt wiele pod względem trzymania porządku ale pod względem pisania analiz długich rzeczowych i trafnych jest dla mnie najlepszy.

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Oddałem swój głos nie powiem na kogo ;) Ale powiem tyle, że według mnie na właściwą osobę, która najwięcej serca wkłada w rozwój forum. Oczywiście cała reszta też dużo z siebie daję, jednak kogoś trzeba wybrać. ????

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Moim skromnym zdaniem najlepszym moderatorem jestem ja ???? ???? ???? ???? ???? ale że nie dane było mi znaleźć w zaszczytnym gronie nominowanych oddaje głos chyba na Vadrea :p Chociaż czasem jak zobaczę jak sie kłóci o to kto usunął jakiś post itp to ręce mi opadają, to jednak wydaje mi sie że chłop poświęca dużo czasu forum, robi to za free ( chyba xD ) i w ogóle pod czarną maską ma dobre serce ???? Jeszcze żeby dzielił sie swoimi super typami to już w ogóle był by git :spokodfhgfh:
Prasa : Mad, przecież mozesz głosowac na siebie:p Wystarczy przeczytac co napisał Marcin:p

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
a dlaczego nie ma na liście osobnika by Grzecho?dobra to muszę wybrać kogoś z tej listy..wybieram Vadera.Szczególnie za prace jaka wykonuje w temacie z konkursem hokejowym.Oprócz tego zawsze służy pomocą..jest zawsze w sytuacjii kiedy trzeba pomóc i doradzić.I chyba ma duże poczucie humoru a dla mnie to duży✅
Tedzik za pózno już zaznaczyłem ????

ted 12,8K

ted

Forum VIP
wilq ;) .
W związku iż można podać tylko 20 pozycji w ankiecie można głosować również na innych modów poprzez wpisanie jego loginu w poście. Można zaznaczyć tylko jedną osobę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom