Nie licząc bonusów ( gdyż z nich nie korzystam) zdecydowanie wygrywa Fortuna jak dla mnie ????Siemanko, mam obecnie kasę tylko na internetowym koncie STS
Część chciałbym gdzieś przenieść (szczególnie jeśli będzie ciekawy bonus powitalny) bo STS zaczyna mnie wkurzać. Ich oferta jest słaba.
Mecze hokejowe - over/under zaczyna się od 4,5 gdzie w Fortunie jest 2,5 i 3,5 (co prawda bo słabych kursach ale jest taka opcja). Ręczna, wczoraj mecz Kalisz-Kielce, można grać na Kielce 1,01 lub Kielce -10,5 lub -12,5 bo wysokich kursach. Nie ma tego wypośrodkowania, żeby zagrać sobie kurs 1,3 czy 1,5
W Fortunie założyłem konto stacjonarne i otrzymując 20 PLN-ów na kartę okazuje się że nie należy się już bonus powitalny i depozytowy na grę przez neta. Ofertę mają chyba ciekawą, bo grałem trochę stacjonarnie.
LVbet ma zryty design, ForBet może nie wygląda najgorzej (ma też jakiś BetMarket)
Który buk polski ma najbogatszą ofertę zwykłą i live
(oferta zarówno w ilości meczów jak i ilości zakładów na dany mecz pre/live)
i ciekawe bonusy?
LVBet dizajn kiepskie ale za to apka dobra plus promocji bonusów tez maja sporo zależy co kto lubi gra itpSiemanko, mam obecnie kasę tylko na internetowym koncie STS
Część chciałbym gdzieś przenieść (szczególnie jeśli będzie ciekawy bonus powitalny) bo STS zaczyna mnie wkurzać. Ich oferta jest słaba.
Mecze hokejowe - over/under zaczyna się od 4,5 gdzie w Fortunie jest 2,5 i 3,5 (co prawda bo słabych kursach ale jest taka opcja). Ręczna, wczoraj mecz Kalisz-Kielce, można grać na Kielce 1,01 lub Kielce -10,5 lub -12,5 bo wysokich kursach. Nie ma tego wypośrodkowania, żeby zagrać sobie kurs 1,3 czy 1,5
W Fortunie założyłem konto stacjonarne i otrzymując 20 PLN-ów na kartę okazuje się że nie należy się już bonus powitalny i depozytowy na grę przez neta. Ofertę mają chyba ciekawą, bo grałem trochę stacjonarnie.
LVbet ma zryty design, ForBet może nie wygląda najgorzej (ma też jakiś BetMarket)
Który buk polski ma najbogatszą ofertę zwykłą i live
(oferta zarówno w ilości meczów jak i ilości zakładów na dany mecz pre/live)
i ciekawe bonusy?
Bukmacher może narzucić swoje limity co do stawekJakie limity?
Bo aktywowałem konto na Fortunie i tam dałem ogólne limity (75% czy coś takiego) zamiast własnych
Już znalazłem ???? Faktycznie mają to co swego czasu widziałem w Pinnacle ???? Szkoda, że to już pieśń przeszłości. Dzięki wielkie za pomoc ????flint-sky jeśli masz na myśli azjany, to w LVBet można takie overy/undery pograć.
Więcej info o tym bukmacherze przeczytasz na naszym forum pod TYM linkiem
"negocjować kursy"? nie rozumiemWszystkie online są do dupy. Ale w punktach to już co innego, można pograć za duży hajs i jeszcze negocjować kursy. Fortuna, MIllenium polecam, Totek ze względu na totogola i totoligę też ma u mnie szacunek.
https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/wiadomosci/kampanie/negocjuj_kursy.html"negocjować kursy"? nie rozumiem