TGV - równie szybko "kładzie" jak superpociąg francuski ???? Tequila & Gin $ Vodka. Wbrew pozorom jest smaczny tylko że troche mocny ????
na halloween w klubie wypiłem kilka drinków (sok z żuka) po promocji za 5zł jeden.
lód + wyborowa + sok bananowy + sok wiśniowy (ten do rozcienczania)
na początku mocny smak alkoholu, a potem niebo w gębie. Zero kaca
a ja proponuję 3 szybkie drinki
Malibu z wódką + mleko + amaretto ???? Słodkie dla kobitek jak znalazł na imprezie
Sobieski waniliowy z colą ....
Kruszony lód, na dnie odciśnięta w szklance limonka, w to sprite z wódką, a na wirzch świeża mięta ....
Sporo tego probowane było ale top lista moja ;>
1. Wóda + limonka wyciśnięta tak +- 1/4 ( im więcej limonki tym mniej wódkę czuć ) + sok żurawinowy ( belveder/ grey goose ew. inne wódopodobne coś ! )
2. Rum ( Captain Morgan Spiced Rum ) + fanta orange
3 . Whisky + sok żurawinowy ( nejlepiej tutaj pasuje mi jameson )
4. Gin + tonic i limonki ;]
Kombinacje są okrutne ale to najczęściej pijam z tym że 2 i 3 przepite za mocno już także trzymam się głównie nr1 ostatecznie 4 ????
Elo , Peja w piosence gruba impra z rysiem trwa , nawija ,, mieszam z Red bull'em depe rozpoczynam imprezę '' wie ktoś o jaki drink mu chodzi ? ( albo o samo depe )
- ćwiartka pomarańczy
- lód do samej góry
- grenadyna albo syrop truskawkowy (nie widać zbytnio)
- 40ml miętowej żołądkowej gorzkiej
- sok jabłkowy
- sok winogronowy
- sok pomarańczowy (chyba)
Shake’ujemy i gotowe.
Absolut czarna porzeczka + sok, ale tylko Hortex czarna porzeczka w proporcji ~ 40%-60% i dodatki kto jak lubi, ale ja tylko lód dodaje. Jeszcze nie spotkałem dziewczyny, żeby ten drink jej nie smakował