>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

najlepszy buk na kupony tasiemce

aker 8

aker

Użytkownik
Witam,

szukam buka, ktory mialby jakas stala promocje dla graczy, ktorzy graja tzw taśmy. Np. Betclic ma promo ze jak sie zagra 5 spotkan i jedno nie wejdzie to zwracaja stawkę, ale tylko raz, pytanie czy jest cos podobnego ale zeby mozna bylo stale korzystac? Cos w rodzaju ze jak leci tasma z minimum 10 spotkan i nie wejdzie to jest zwrot stawki :&gt;

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Rivalo daje dodatkowe procenty do wygranej przy graniu akumulatorów.
eFortuna też chyba ma coś podobnego z tym, że musisz taką opcję wykupić w eshopie za punkty.

Otrzymane punkty reputacji: +22
daavid5 671

daavid5

Użytkownik
Witam,
szukam buka, ktory mialby jakas stala promocje dla graczy, ktorzy graja tzw taśmy. Np. Betclic ma promo ze jak sie zagra 5 spotkan i jedno nie wejdzie to zwracaja stawkę, ale tylko raz, pytanie czy jest cos podobnego ale zeby mozna bylo stale korzystac? Cos w rodzaju ze jak leci tasma z minimum 10 spotkan i nie wejdzie to jest zwrot stawki :&gt;
w Ladbroksie na weekendy jest oferta gdzie musisz wybrać co najmniej pięć typów 1x2 (piłka angielska+ główne europejskie). Jak jeden nie wejdzie to oddają Ci stawkę (do 25funtów) a dokładniej dostajesz free beta. To mój jedyny bukmacher gdzie gram tak długie taśmy (wiele lat temu zaczynałem chyba jak każdy - 10 albo więcej typów na taśmie. Doświadczenie nauczyło mnie, że ta zabawa zawsze uszczupla portfel).

Do góry Bottom