spoke
Użytkownik
Dlaczego user Arbiter_Erhan nie polecił bet-at-home ?
Ponieważ jakoś marnie daje w moim odczuciu.Dlaczego user Arbiter_Erhan nie polecił bet-at-home ?
Pograj sobie w Blood Suckers,tam stosunkowo wolno się przegrywa:]Mam pytanko. Dzisiaj na betsson wpłaciłem ponad 10E tak dla zabawy. Nigdy wcześniej nie grałem na żadnych slotach itp. Ktoś zaproponuje jakąś grę, z którą mógłbym się pobawić? Jeśli będą jakieś małe zyski wtedy chcę wpłacić trochę większą sumę. Bardziej interesują mnie gry slotowe. Nie chcę ruletki ani black jacka. Z góry wielkie dzięki za wszystkie pomocne i życzliwe posty
Polecam Ci sloty funky70 groovy60 super80 zawsze w nie gram.Mam pytanko. Dzisiaj na betsson wpłaciłem ponad 10E tak dla zabawy. Nigdy wcześniej nie grałem na żadnych slotach itp. Ktoś zaproponuje jakąś grę, z którą mógłbym się pobawić? Jeśli będą jakieś małe zyski wtedy chcę wpłacić trochę większą sumę. Bardziej interesują mnie gry slotowe. Nie chcę ruletki ani black jacka. Z góry wielkie dzięki za wszystkie pomocne i życzliwe posty
Grając przy max liniach (40) za dużo to sobie nie pogra za 10€ na tych slotachPolecam Ci sloty funky70 groovy60 super80 zawsze w nie gram.
Dziś grałem na tobecie w gonzo i powiem szczerze ze sie załamalem ponad 300 krecen i ani razu free spinow! ewidetnie system chcial i ogolocil mnie ????Grając przy max liniach (40) za dużo to sobie nie pogra za 10€ na tych slotach
Polecam:
-Blood Suckers (free spiny oraz bonus) max linie i minimalna stawka 0,25€
-Gonzo's Quest (free spiny) max linie i minimalna stawka 0,20€