pezio
Użytkownik
Chłopaki nie płaczą.Reich?
- Nooooo cześć. Ja jestem Andżelika a to jest Samanta.
- A pan?
- A ja jestem pilotem z Orbisu.
'Gdy szykuje śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te chuje w tych je.banych autach.
Chłopaki nie płaczą.Reich?
- Nooooo cześć. Ja jestem Andżelika a to jest Samanta.
- A pan?
- A ja jestem pilotem z Orbisu.
Dzień ŚwiraChłopaki nie płaczą.
'Gdy szykuje śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te chuje w tych je.banych autach.
Wesele."Chcieć, a nie chcieć, to jest to samo... Nie chcieć znaczy... chcieć - nie chcieć. A wiecie kto to napisał?"
Nic śmiesznego."To nie fizjologia, to nerwy. On wcale nie ma sraczki, on ją sobie wmówił".
Kariera Nikosia:]Nic śmiesznego.
Zośka, kur*wa ja zaraz kogos wypier*dole z tej roboty, kto podał ciepłą wódkę?
Fuks ????-Mówiłem,przyszedłem do syna,zgubiłem klucze
-No naturalnie,to wyjaśnia cały szereg rzeczy,mam nadzieję,że syn potwierdzi to o tych kluczach i nie zrobi tatusiowi jakiegoś chamskiego numeru:grin:"
"KROLL"-to Chudy... -przecież nie marszałek Rokossowski, kur*wa mać! Z tego też filmu inny tekst: -Panie kapitanie, on od jutra będzie zapier*dalał jak pershing na wysokości lamperii!
"NIC ŚMIESZNEGO"'Boże.. Jak sobie pomyślę, że najlepsze lata mojego życia upłynęły mi w tym podskakującym, grzechoczącym, karłowatym pierdzielu. '
Jest to cytat z filmu "ŻÓŁTY SZALIK" ,w którym Janusz Gajos zagrał jak dla mnie niesamowitą rolę alkoholika."Jesteś cuuudowny,jesteś cuuuudowny a ja kur**a nie chcę być cudowny.Chcę być tak samo sytym zadowolonym z siebie kretynem jako i Wy bracia i siostry moje"
Jakiego pana?! Chama nie pana, panem to jestem ja!
Show z Czarkiem Pazurą???Kariera Nikodema Dyzmy
Przepraszam z góry jak cytat będzie niezrozumialy, ale ta scena zapadła mi najbardziej w pamięć ze wszystkich naszych komedii:
-Znowu zupę przesoliłaś.
-Ha. Dziś wcale nie soliłam:]
Po czym koleś wyciąga całą solniczkę z talerza i płacz babeczki:grin:
PSY ????To ja dodam nowy cytat
"- ROZUMIESZ?! <pada strzał, biegnie reszta ekipy stojąca obok>
-Spudłowałeś z takiej odległości?
- ROZUMIESZ?!
-Co się gapisz, nas tu nie ma"
- długo tu zostanę?
- aż zwolni się miejsce w kostnicy