42 mike_18 Użytkownik Marzec 11, 2007 #1 Witam! Mam taką prośbę. Mógłby mi ktoś z was polecić najlepszą aktualną promocję u jakiegoś bukmachera(bwin odpada). Mam zamiar wpłacić na konto 40zl i szukam najlepszej oferty. Przeglądam promocje, ale nie moge sie zdecydować. Prosze o pomoc.
Witam! Mam taką prośbę. Mógłby mi ktoś z was polecić najlepszą aktualną promocję u jakiegoś bukmachera(bwin odpada). Mam zamiar wpłacić na konto 40zl i szukam najlepszej oferty. Przeglądam promocje, ale nie moge sie zdecydować. Prosze o pomoc.
52 jemjogurt Użytkownik Marzec 11, 2007 #2 w Bet-at-home- Bonus 100% - wg mnie obecnie jest to najkorzystniejsza oferta sam wyslalem dzisiaj i czekam az dojdzie ????
w Bet-at-home- Bonus 100% - wg mnie obecnie jest to najkorzystniejsza oferta sam wyslalem dzisiaj i czekam az dojdzie ????
K 18 klakson Użytkownik Marzec 11, 2007 #3 zdecydowanie polecam promocje bah najleprza oferta jaka chyba obecnie jest ????
29K al_capone Gangster Marzec 11, 2007 #4 Zdecydowanie polecam przeglądnięcie tematów podpiętych i wybranie najlepszej oferty dla siebie.