tureckie druzyny! mam na myśli Fenerbahce Ulker, Efes Pilsen... A do tego druzyny tureckie, np. młodziku u20 w kosza, potrafili ze stanu 4-22 pokonac hiszpanow ponad 10 pktami... gdy grają zespoly z turcji, emocje na live gwarantowane, a wyniki sa czesto nieprzewidywalne
Liverpool i Real Madryt.
Niskie kursy a niespodzianek sporo. real jeszcze zagram ale Liverpool tylko jak jestem ich pewien w 300% bo już tyle mi razy jako jedyni na kupon nie weszli... :;/:
Dla mnie postawa drużyny BVB czyli Borrusia Dortmund to największa himera ligi niemieckiej. Potrafi w przedsezonowych meczach rozbijać rywali wysoko potem w lidze dawać ciała non stop wygrać wysoko jeden mecz i znów w po dupie dostaje :/
Z ligi Frąssusskiej nienawidzę OL Marsylia PSG to są najbardziej niedowalone drużyny w historii chyba bardziej pewne jest zagranie w ruską ruletę niż typowanie meczów z ich udziałem.
Z ligi Angielskiej to Newcastle - rok temu masę kasy przegrałem o nich, tak samo himera przeokropna.
A co do reszty to nie jestem aż tak przesądny. Na ww drużynach straciłem naprawdę kupę kasy. Nie polecam nikomu ich grania. ????
nieprzewidywalne
Dla mnie najbardziej nieprzewidywalnymi drużynami są Real i Ajax. Obie te ekipy ostatnimi czasami "pokazały klasę".Ajax przegrał ze słabiutkim Exelciorem, a Real zaledwie zremisował z trzecioligowym Alicante.