0 matex Użytkownik Maj 7, 2008 #41 no proste że twój tez (a moze przede wszystkim :]) , bo jakby się tak przypatrzec to ten ludek to nawet trochę kobiete przypomina
no proste że twój tez (a moze przede wszystkim :]) , bo jakby się tak przypatrzec to ten ludek to nawet trochę kobiete przypomina
0 matex Użytkownik Maj 7, 2008 #43 nie drążmy już tego tematu :] więc klasyfikacjia wygląda tak: 1)jemjogurt 2)wszystkie gdzie są ładne kobiety :]
nie drążmy już tego tematu :] więc klasyfikacjia wygląda tak: 1)jemjogurt 2)wszystkie gdzie są ładne kobiety :]
0 matex Użytkownik Maj 7, 2008 #45 albo mi się wydaje, albo to azjatka :] ale tez moze byc i pupe ma fajną ????
52 jemjogurt Użytkownik Maj 7, 2008 #46 moja tez ma ???? bo jest naga ^^ matex34 ale czemu nie chcesz kontynuacji tematu ? ????
0 matex Użytkownik Maj 7, 2008 #47 niech bedzie - daj mi jej numer :] mam tylko nadzieję, że w realu troche lepiej wygląda
51 pawlikn Forum VIP Maj 7, 2008 #48 albo mi się wydaje, albo to azjatka :] Kliknij aby rozwinąć... nieee Amerykanka :jezora:
2,8K vader Forum VIP Maj 7, 2008 #50 Vader'a i Fox'a :] Kliknij aby rozwinąć... No prosze... komuś się podoba mój avatar... Avatar pasuje do nicku perfekcyjnie :-D ???? cerbera normalny, moze czasem o głupawke mnie przyprawia ???? ps. mam mase fajnych avatarów, ale jestem konserwatywny i nie lubie zmian :] Kliknij aby rozwinąć... Ja też nie lubię zmian... A mam kilka innych fajnych masek Darth'a Vadera Fox , Ted , Anapolon , Matex , Żelik, Vader Kliknij aby rozwinąć... ????
Vader'a i Fox'a :] Kliknij aby rozwinąć... No prosze... komuś się podoba mój avatar... Avatar pasuje do nicku perfekcyjnie :-D ???? cerbera normalny, moze czasem o głupawke mnie przyprawia ???? ps. mam mase fajnych avatarów, ale jestem konserwatywny i nie lubie zmian :] Kliknij aby rozwinąć... Ja też nie lubię zmian... A mam kilka innych fajnych masek Darth'a Vadera Fox , Ted , Anapolon , Matex , Żelik, Vader Kliknij aby rozwinąć... ????
27 sawas Użytkownik Maj 7, 2008 #52 Ja lubiłem avatar yarsona, ale ten poprzedni - Mario Obecny jest do bani :jezora:
2 malkolm Użytkownik Maj 7, 2008 #53 Najlepszy ma baldhead i nikt go nie pobije ???? Już go chyba na forum nie ma ale nick zapamiętałem bo takie rzeczy się zapamiętuje ????
Najlepszy ma baldhead i nikt go nie pobije ???? Już go chyba na forum nie ma ale nick zapamiętałem bo takie rzeczy się zapamiętuje ????
2 cerber Użytkownik Maj 7, 2008 #57 Widze, że bardzo lubicie patrzeć na mój ???? Wg mnie fajny ma RoY & Nikifor ten jego stary, ta emotka ????
Widze, że bardzo lubicie patrzeć na mój ???? Wg mnie fajny ma RoY & Nikifor ten jego stary, ta emotka ????
2 malkolm Użytkownik Maj 7, 2008 #58 Cerber już dawno twojego avka nie widziałem aż tęskniłem Dzięki że się wpisałeś Kurde, znowu mnie oczy bolą :]
Cerber już dawno twojego avka nie widziałem aż tęskniłem Dzięki że się wpisałeś Kurde, znowu mnie oczy bolą :]
0 yarson Użytkownik Maj 7, 2008 #59 Ja lubiłem avatar yarsona, ale ten poprzedni - Mario Obecny jest do bani :jezora: Kliknij aby rozwinąć... niestety nie wiem czemu ale nie moge już ustawić anomowanego avka :/
Ja lubiłem avatar yarsona, ale ten poprzedni - Mario Obecny jest do bani :jezora: Kliknij aby rozwinąć... niestety nie wiem czemu ale nie moge już ustawić anomowanego avka :/