1 kuite Użytkownik Marzec 17, 2011 #1 Nie wiem czy w dobrym dziale to umieszczam, ale mozę ktoś wie : Czy nagana otrzymana w 3 klasie LO rzutuje w rekrutacji na studia ?
Nie wiem czy w dobrym dziale to umieszczam, ale mozę ktoś wie : Czy nagana otrzymana w 3 klasie LO rzutuje w rekrutacji na studia ?
1,1K pete1989 Użytkownik Marzec 17, 2011 #2 Nie wiem czy w dobrym dziale to umieszczam, ale mozę ktoś wie : Czy nagana otrzymana w 3 klasie LO rzutuje w rekrutacji na studia ? Kliknij aby rozwinąć... ???? Odejmują Ci 50% pkt z matury.
Nie wiem czy w dobrym dziale to umieszczam, ale mozę ktoś wie : Czy nagana otrzymana w 3 klasie LO rzutuje w rekrutacji na studia ? Kliknij aby rozwinąć... ???? Odejmują Ci 50% pkt z matury.
5,3K macieqleo Użytkownik Marzec 17, 2011 #3 Nie wiem czy w dobrym dziale to umieszczam, ale mozę ktoś wie : Czy nagana otrzymana w 3 klasie LO rzutuje w rekrutacji na studia ? Kliknij aby rozwinąć... widzę że kolega wyżej nie mógł powstrzymać się od śmiechu (wcale mu sie nie dziwie), więc odpowiem Nie rzutuje, liczy się only matura
Nie wiem czy w dobrym dziale to umieszczam, ale mozę ktoś wie : Czy nagana otrzymana w 3 klasie LO rzutuje w rekrutacji na studia ? Kliknij aby rozwinąć... widzę że kolega wyżej nie mógł powstrzymać się od śmiechu (wcale mu sie nie dziwie), więc odpowiem Nie rzutuje, liczy się only matura
1 kuite Użytkownik Marzec 17, 2011 #4 Cieszym mnie wypowiedź peta, ale troszke zrozumienia : takie piekło żywicele mi zorbili w domu ze lekko skołowany pytałem.
Cieszym mnie wypowiedź peta, ale troszke zrozumienia : takie piekło żywicele mi zorbili w domu ze lekko skołowany pytałem.
1 kuite Użytkownik Marzec 17, 2011 #6 Z igły widły : opuszzcone godziny, ale nic wielkiego same religie i pp, takie tam.
1,1K pete1989 Użytkownik Marzec 17, 2011 #7 I o to miało mieć wpływ na studia?Na miejscu rektora rozważyłbym czy chciałbym Cie mieć w szeregach uczelni(noł ofens???? )
I o to miało mieć wpływ na studia?Na miejscu rektora rozważyłbym czy chciałbym Cie mieć w szeregach uczelni(noł ofens???? )
189 midel Użytkownik Marzec 28, 2011 #9 zależy na jakie studia Kliknij aby rozwinąć... Na wszystkie. Przecież nikt nie patrzy na zachowanie.
A 0 antek.bucik Użytkownik Kwiecień 15, 2011 #11 Oczywiscie ze Tak. Kliknij aby rozwinąć... Chyba nigdy nie składałeś podania na studia...
0 przemeks87 Użytkownik Kwiecień 28, 2011 #12 Ale jaka nagana, z zachowania? Zdecydowanie nie, liczy się tylko wynik z twojej matury.