Witam po przerwie ! Postanowiłem odrobić trochę kasy na boku i wracam z nową energią do typów, major w Atlancie idzie zgodnie z planem i przyniósł odpowiednie profity i mogę kontynuować zabawę w NBA dzisiejszego wieczoru a więc zaczynamy od nowa:
DAL Mavs - OKC Thunder
Typ: OKC -9.5 @1.95
Stawka: 3j
IND Pacers - MIN Timberwolves
Typ: Timberwolves @1.64
DEN Nuggets - PHX Suns
Typ: PHX Suns
[email protected]
Kurs:2.18
Stawka: 3j
Dallas gra dzisiaj na boisku OKC, które ostatnimi czasy oblatało połowę stanów zaliczając 3 porażki i 3 zwycięstwa. Muszą kontynuować swoją walkę o utrzymanie miejsca w tabeli i jest to świetna okazja, ponieważ Mavs grają bez 3 swoich starterów:Nowitzki,Matthews,Williams oraz ważnego zawodnika z ławki JJ.Barea. Takie osłabienia wartę są połowy ich budżetu i zdecydowanie decydują o ich porażce z góry. Ostatni mecz w LAL absolutnie nie powinien być brany pod uwagę jako przykład ich gry, bo równie dobrze mogli sobie porzucać na pusty
kosz. Westbrook do roboty ! Trzymam kciuki.
Minnesota to chyba typ, który jest absolutnie nie do przewidzenia. Indiana jak to Indiana nie błyszczy na wyjazdach ale wystarczy chwila nieuwagi w obronie wilków i będzie po meczu, mimo to wchodzę w nich razem z handi Phoenix. Pheonix już dało mi zarobić z Toronto, które nie żałuje sobie ostatnio przegranych. Zobaczymy czy dzisiaj również bo ostatnimi czasy największa różnica punktów, która dzieliła ich od wygranej to 15 z Cavs gdzie nie siedziały im rzuty za 3. Poza tym to NBA i wszystko jest możliwe.