>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Na pohybel kursom!

gajin 150

gajin

Użytkownik
Jak wybierasz mecze? Co bierzesz pod uwage?
Zaskoczę Cię ???? Liczy się tylko kurs. Jeśli jest minimum 2.00 (może być lekko niższy na pierwsze 2 progi) na over 1,5 ht przed meczem, to biorę. Jeśli nie ma na ht, to szukam o2,5 full time. Innych raczej nie ruszam i staram się wchodzić z zakładem przed meczem - max do 3-4 minuty, jeśli zaśpię, ale wtedy już raczej na over FT wchodzę. Na niskich progach zysk jest niski, ale stabilny i kapitał dosyć bezpieczny. Na wyższych progach, 4-5+ im wyższy odchył od kursu 2.00 tym zysk drastycznie wyższy. Tak więc nie martwię się jeśli nie trafię kilku niższych progów. Wiem, że w końcu trafi się seria 8 wtop - ale ciekaw jestem kiedy i czy uda mi się coś zarobić na grze do tego czasu ???? Obecnie jestem bliski pierwszego założonego progu zarobku i kupna słuchawek. Co dalej będzie, to już Wielki Buk tylko wie ????

gajin 150

gajin

Użytkownik
#20.5
Niemcy U21 - Serbia U21 &#39;2
o1,5ht - 2,75
21,60pln (59,40)
✅
????

A to Ci psikus. Patrzę na stan konta i coś za dużo kasy. Nie wiem jak to możliwe, ale albo na bet365 źle pokazywali i była korekta, albo ja źle spojrzałem. Tym sposobem wygrałem zakłady 20.4 i 20.5 :p. Stan konta 402,88 pln - wypłacam 109 na słuchaweczki http://allegro.pl/show_item.php?item=5450156972 i gram dalej ????

Stan konta po aktualizacji 293.88 pln

Do góry Bottom