>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Na czym polega Pewniak i zakład systemowy ??

michnik 0

michnik

Użytkownik
A co chodzi w tej opcji pewniak i zakład systemowy podczas tworzenia kuponu ?? Prosze o wytłumaczenie bo to może sie okazać przydatne...

G 0

goleo

Użytkownik
Grasz jakis system np. 4/7 czyli wybierasz jak zawsze 7 meczy i do tego mozesz dolozyc np. 3 tak zwane pewniaki ktore musze wejsc aby system byl wygrany np. trafiasz wszystkie 7 meczy ze systemu jednak nie trafiasz pewniaka to wtedy nic nie wygrasz.

michnik 0

michnik

Użytkownik
czyli jak dam np. system 4/7 to wtedy moge zawalić 3 wydarzenia ? czy jak ? Ale wtedy płace większą kase ?

G 0

goleo

Użytkownik
No tak trzy moga ci nie wejsc i tez wygrasz. Nie placisz wiekszej kasy wszystko zalezy od ciebie za ile chcesz grac a wygrana zalezy od kursow jakie grasz.

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
czyli jak dam np. system 4/7 to wtedy moge zawalić 3 wydarzenia ? czy jak ? Ale wtedy płace większą kase ?

ale wygrana taka nie pozucu cie na kolana a nawet moize byc mniejsza niz wklad w kupon... na forum jest sposob licznia kursu wygranej takiego kuponu

D 0

d.tristan

Użytkownik
Witam wszystkich milo mi goscic na forum, dolaczam sie do pytania na czym polega pewniak
nie wiem czy dobrze mysle ale czy to oznacza ze
ze np obstawiam 10 zdarzen, wsrod ktorych np 4 po kursie 1,1 ustawiam jako pewniaki
i 6 zdarzen po kursie 2, tzn ze jak mi wejda wszystkie pewniaki i nie wejda 4 zdarzenia po
kursie 2 to i tak wygrywam
1.1*1.1*1.1*1.1*2*2*stawka
?

Q 0

qra

Użytkownik
heh, pewniak polega na tym, ze jest to... pewniak, wiec zeby myslec o jakiejkolwiek wygranej z systemu, musi ci wejsc... pewniak(i), i odpowiednia liczba zdarzen dodatkowych, zaleznie od systemu jakim grasz...

Do góry Bottom