>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Na co warto stawiać?

W 0

wojciech23

Użytkownik
Witam. Ostatnio stawiam na bwin. Jest ogólnie spoko. Mam pytanie. Na jakie dyscypliny sportu opłaca się stawiać? Chodzi mi o to, żeby były dobre kursy, ale też pewne (w miarę) wygrane (może za dużo wymagam)... Myślałem o tenisie... Już parę postawiłem, ale kursy...:zoltakartka: A opłaca się na szachy? Z tego co widziałem, kursy spore a zawodników mało, więc coś się o nich dowiedzieć i wtedy stawiać... Jak myślicie?

W 0

wojciech23

Użytkownik
Ale tam jest bardzo dużo uczestników, więc duże ryzyko... A stawiać po prostu na tego co ma najmniejszy kurs, czy jak? Masz jakieś wskazówki?

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
bedziesz mial pojedynki, który ukończy na lepszym miejscu. jak w skokach narciarskich. dobry sposob na gre w miare latwo trafic jak nie ma niespodzianek a kursy 1.40-1.50 sa ;]

W 0

wojciech23

Użytkownik
Aha. To na pewno dobry sposób i w miarę pewny? No można pograć... :) Dam znać niedługo jak idzie. A co sądzicie o graniu w te pojedynki w kombinacyjnych?

samadi 2

samadi

Użytkownik
Oczywiscie ze nie single stawiaj po 5 takich wydarzen w Totomixie jeszcze mozna kto dojdzidzie do mety po kursach 1.15 itp.

snap8 12

snap8

Użytkownik
Warto stawiac na remisy w kosza i w piłce ręcznej( te ostatnio padają bardzo często), warto stawiac na underdogi tylko najpierw trzeba taki znaleźć ????

radek03 90

radek03

Forum VIP
Jak znasz się na siatkówce to to dopiero jest koszenie buka. Ja już z niecierpliwością czekam na LŚ i IO, to jest dla mnie zawsze czas żniw u buka, w tamtym sezonie w miesiąc na LŚ pomnożylem mój stan konta x10 na siatkce, na prawde polecam, ale oczywiście trzeba się interesować i oglądać mecze. I na tenisie też można duzo zarobić ale trzeba się także interesować i co najważniejsze oglądac mecze zeby byc na bieząco odnośnie formy zawodników,a jezeli chcesz stawiać tylko po kursach to sobie odpuść. A najlepiej to stawiaj na ten sport którym się najbardziej interesujesz, śledzisz wyniki i oglądasz mecze i wtedy będziesz opierał się na swojej wiedzy co jest najważniejsze w buchmacherce.

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Wystarczy ze silnik wybuchnie u lepszego lub sie zderzy z kims i po zakladzie lub calym ciagu zakladow.
Graja jak 99.9999999 % osob w Polsce Pilke Nozna. Na tym forum tak wlasnie robi wieszkosc.
A na serio graj to na czym sie znasz

vis-maior 1

vis-maior

Użytkownik
wg. mnie jak teraz zaczynasz z bukmacherką warto grac na te ligi ktore wlasnie sie zaczynaja typu: rosja , mls, skandynawskie wszelkiego rodzaju chyba ze wypatrzysz jakies ciekawe mecze o jakas stawke to tylko wtedy graj. przynajmniej ja tak uwazam :]

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Stawiaj na to na czym się znasz, proste. Jeśli mam coś polecić to hokej, którego gram tylko z NHL i międzypaństwowego innego nawet nie tykam.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Warto stawiać na odwrót masówki progresją. Nie ma skuteczniejszego systemu bukmacherskiego.
może ktoś mi wkońcu wytłumaczyć co ma wspólnego zawarcie tego samego zakładu przez dużą grupę graczy z prawdopodobieństwem wygranej, czyli jak to niektórzy mówią &quot;masówki&quot;?

kaczor5533 91

kaczor5533

Użytkownik
Mysle ze chodzi o to ze jak duzo osob zawrze zaklad na 1 to na 2 szybko rosnie kurs bo buki chca uzyskac odpowiedni stosunek zakladow na 1 do zakladow na 2 zeby przy kazdym wyniku uzyskac dochod. Tak ja to rozumiem, ale czy tak jest to nie jestem pewien.

typper 2

typper

Użytkownik
NIE graj sportów, gdzie o wyniku decyduje awaria silnika, a już NIE graj jak radził Samadi po kilka na jednym kuponie, no chyba, że masz za dużo kasy;] Jasne, czasem się trafi, ale nie dalej jak 3 GP temu messa jechał na pierwszym miejscu niezagrożony do mety, i co? wypadł z trasy na zakręcie i kupon do kosza.

Jak nie wiesz co grać i na niczym się nie znasz wystarczająco dobrze to wybierz sobie najlepszych typerów z różnych stron www i graj w ciemno ich typy. Stratny nie będziesz ;]

Radek03 chętnie będę się przyglądał Twoim typom z siatki w trakcie tych 2 imprez...

Do góry Bottom