>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

N TV- Mecze Euro

konradk18 0

konradk18

Użytkownik
Tak się składa, że niestety posiadam tą telewizję i do EURO 2008 umowa mi się nie skończy.
Na jakim kanale na tej platformie , można będzie obejrzeć wszystkie mecze EURO 2008? Wiem , że mecze są na ZDF i ARD, ale pewnie jak zwykle będą zakodowane dla platform cyfrowych na czas meczy.
Nie piszcie tylko , że w internecie mogą oglądnąć, bo to wiem i te rozwiązanie biorę jako ostateczność, bo jakoś trochę mi nie odpowiada.

rybex 3

rybex

Użytkownik
Z tego co piszesz to niemasz polstatu bo nie orientuje sie w ofercie &quot;n&quot; ale jesli cie to zadowoli to ja mam ten sam problem bo mam cyfre+ ale juz go po czesci rozwiazalem poniewaz zakupilem zwykla antene, podlaczylem do koputera i polsat jest, co prawda wszystkich meczy nie transmituje jakbym chcial ale te najwazniejsze tak

konradk18 0

konradk18

Użytkownik
Polsat to mam, ale w fatalnej jakości. Nigdzie nie mogę znaleźć tej informacji czy ARD lub ZDF zakodują swoje programy dla platform cyfrowych, bo pamiętam jak były mistrzostwa świata 2002, wtedy jeszcze miałem Cyfre, to zakodowali na czas mistrzostw. A jest gdzieś już program, co zwykły POLSAT będzie transmitował na żywo?

bad-motherfucker 0

bad-motherfucker

Użytkownik
na 99,9% nie zobaczysz nigdzie meczow euro na ence tak samo jak i na cyfrze, bo tak jak piszesz beda one zakodowane. chociaz pamietam za na mundialu w korei, wtedy jakas francuska telewizja miala i zakodowane nie bylo. ja mam cyfre ale juz pogodzilem sie z tym ze bede musial kupic polsat

emdzej 0

emdzej

Użytkownik
Wszystkie mecze 31 bodajże w Polsacie Sport Extra ,w Polsacie Sport i Polsacie zwykłym mecze Polaków i finał.

Żeby miec Polsat Sport Extra wystarczy miec UPC.

Do góry Bottom