michal-bajor
Użytkownik
Witam Wszystkich ;]
Na początek się przedstawie...
Jestem Mirek, 22 lata
Mieszkam w Częstochowie i jestem fanem Michała Bajora ;]
No i co najważniejsze jestem amatorem jeśli chodzi o bukmacherke.
Przeczytałem naprawde sporo tematów na tym świetnych forum i uświadomiłem sobie że nie ma sprawdzonego sposobu na ogranie Buka
Jednak znalazlem moim skromnym zdanie najkorzystniejszy dla mnie sposób i właśnie gry nim będe próbował w tym temacie.
Chodzi mi o gre tzw. "Pietnastką"
Z kilku ważnych dla mnie powodów gram u "ziemniaka" - Fortuna
Dlatego nie będę grał kursów 2.0 tylko 2.28 ( oczywiście ciężko jest złapać odpowiedni kurs ale mam zamiar dużo nie odchylać się od założonego 2.28)
Początkową kwotą będzie 20 PLN (kwota dobrana do możliwości mojego portfela - nawet kilka nieudanych prób rozpoczęcia serii zbytnio go nie uszczuplą)
Mam zamiar grac Deble rzadziej Single
Na koniec jeszcze raz dodam że jestem totalnym amatorem więc nie krytykujcie mnie zbytnio, chociaż każda cenna uwaga się przyda ;]
No to zaczynamy...
Kupon Nr 1
Krok 1
Piłka Nożna
1 Liga Hiszpańska
Malaga - Villarreal 1
Kurs: 1.73
Siatkówka
Puchar Świata - Japonia
Włochy - Argentyna 1
Kurs: 1.28
AKO: 2.21
Stawka: 20 PLN
Wypłata: 38.90 PLN
P
Na początek się przedstawie...
Jestem Mirek, 22 lata
Mieszkam w Częstochowie i jestem fanem Michała Bajora ;]
No i co najważniejsze jestem amatorem jeśli chodzi o bukmacherke.
Przeczytałem naprawde sporo tematów na tym świetnych forum i uświadomiłem sobie że nie ma sprawdzonego sposobu na ogranie Buka
Jednak znalazlem moim skromnym zdanie najkorzystniejszy dla mnie sposób i właśnie gry nim będe próbował w tym temacie.
Chodzi mi o gre tzw. "Pietnastką"
Z kilku ważnych dla mnie powodów gram u "ziemniaka" - Fortuna
Dlatego nie będę grał kursów 2.0 tylko 2.28 ( oczywiście ciężko jest złapać odpowiedni kurs ale mam zamiar dużo nie odchylać się od założonego 2.28)
Początkową kwotą będzie 20 PLN (kwota dobrana do możliwości mojego portfela - nawet kilka nieudanych prób rozpoczęcia serii zbytnio go nie uszczuplą)
Mam zamiar grac Deble rzadziej Single
Na koniec jeszcze raz dodam że jestem totalnym amatorem więc nie krytykujcie mnie zbytnio, chociaż każda cenna uwaga się przyda ;]
No to zaczynamy...
Kupon Nr 1
Krok 1
Piłka Nożna
1 Liga Hiszpańska
Malaga - Villarreal 1
Kurs: 1.73
Siatkówka
Puchar Świata - Japonia
Włochy - Argentyna 1
Kurs: 1.28
AKO: 2.21