>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

mymobibet

napoleon 55

napoleon

Użytkownik
Udało mi się obrócic bonus z frebeta 10e co dawali ostatnio.. Potrzebny był depozyt i skan dowodu+ rachunek.. Wypłata bezproblemowa ok 1h czekałem od wysłania dokumentów na kaske ???? Polecam ✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
pagni 138

pagni

Użytkownik
Żeby dostać bonus najpierw trzeba postawić depozyt 6x, czyli nie da się wpłacić i przegrać kasy tylko trzeba zrobić kilka lub kilkanaście zakładów na kwotę max 25EUR na różne zdarzenia z kursem co najmniej 1.7 i dopiero można ubiegać się o bonus.
Czyli jak ubiegamy się o bonus 200EUR czyli jakieś 800PLN to wtedy musimy obrócić 4800PLN na co najmniej 48 różnych zdarzeniach (bo 100PLN maksymalnie wliczają do obrotu) po kursie 1.70 ????
Powodzenia
To by było do zrobienia gdyby nie czas tylko 30 dni :-(

M 44

mazitbg

Użytkownik
Przeglądnąłem sobie, czy może coś zmienili w warunack na lepsze a tutaj taka &quot;miła niespodzianka&quot; Mymobibet ...
&quot;3. To receive your bonus, the deposit plus bonus amount must be turned over 9 times on any bet, with a maximum bet amount of €25 (or currency equivalent). If the bet is worth more than €25 (or currency equivalent), only €25 (or currency equivalent) will be counted towards the wagering requirement.
4. The customer has 30 days to turnover the deposit amount with settled bets.&quot;
Przy 200€ bonusu , trzeba zrobić obrót na 3600€, przy 25€ max na kupon, czyli jakby nie szło przegrać, bo tak czasem lubi los nam &quot;pomagać&quot; to trzeba zagrać 144 kupony w 30 dni z kursem 1,9 i wyżej...

Do góry Bottom