>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

MyBet daje 1Euro polskim kibicom

Status
Zamknięty.
K 0

krzysiek0912

Użytkownik

Łączymy się z akcją koniecPZPN.pl. Chcemy wszystkim kibicom którzy popierają tą akcję dać prezent. Każdy kto zarejestruje się i wpisze kod bonusowy KONIECPZPN przy rejestracji otrzyma od nas 1Euro. Oby wspólna akcja kibiców zmieniła oblicze naszej piłki. Sami wspieramy polski football Talentów w Polsce jest wiele tylko nie ma kto ich szkolić. Zmieńmy to...
Jeśli nie masz jeszcze konta to zarejestruj się i odbierz swoje 1Euro

sylar 87

sylar

Użytkownik
ludzie ahahahaha dajcie spokój Mybet i koniecpzpn hahaha ich tyle obchodzi Nasza liga co zeszłoroczny śnieg a to jest jedna wielka ściema...

zoperto 21

zoperto

Użytkownik
Promocja byla aktualna dla wszystkich, wystarczylo wejsc na np. wersje angielska, zarejestrowac sie i kasa byla. Czy jeszcze aktualne to nie wiem, bo informacji nie widze.

K 0

krzysiek0912

Użytkownik
Dziwne to dlaczego MyBet umieszcza ten baner na własnym serwerze http://img.mybet.com/_polish/flash/468x60_koniecpzpn_pl_30euro_pl.html oczywiście jest to wersja flash. Ja zrobiłem z tego jpg aby móc wrzucić na forum. Z tego co sie dowiedziałem to kod miał chyba działać od dzisiaj od 12 i przepraszam wszystkich za niedoczytanie regulaminu. Napisałem jeszcze jednego maila do nich i powinienem wszystko dokładnie wiedzieć. Jak tylko dostane odp to tutaj zamieszczę
PS: Nie rozumiem niektórych ludzi gdyż potrafią tylko oskarżać i bluzgać.
PS do matusz80 nie chce wywoływać tu jakiejś awantury ale z tego co widzę to na forum potrafisz tylko krytykować i zapisywać się do konkursów. Może czasami zamiast oskarżać kogoś o oszustwo po prostu skopiujesz tak jak ja informacje o promocji które otrzymałeś np. na maila

K 0

krzysiek0912

Użytkownik
właśnie 90% twoich postów to tego typu wypowiedzi... na pewno dużo więcej wnosisz niż ja nie ma wątpliwości. Pozdrawiam i nie pisz nic bo i tak ci nie odpisze przynajmniej tutaj jak coś to pisz na PW.
Co do samej promocji to raczej już nie aktualne bo sprawdzałem przed chwilą czy przy rejestracji dostanę 1E to wyskoczyło mi że kod nieaktualny. A maila do tej pory nie otrzymałem. Sorry dla normalnych userów za mój błąd

zoperto 21

zoperto

Użytkownik
Trąbić wam trzeba?!
Promo nie aktualnie, nie wiem czy takowe w ogóle istniało.
Owszem, było promo 1eur dla nowych lecz był komunikat na głównej. Bez żadengo wpisywania kodów o pzpn-ach.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom