A 1 andn Użytkownik Listopad 8, 2013 #21 Ja ostatnio sporo biega do płyty Avicii, jak ktoś lubi klubowe nutki, to w 100% mu przypadnie. Ewentualnie jak chce się wyżyć do limp Bizkit i ogień!
Ja ostatnio sporo biega do płyty Avicii, jak ktoś lubi klubowe nutki, to w 100% mu przypadnie. Ewentualnie jak chce się wyżyć do limp Bizkit i ogień!
46 luamro Użytkownik Grudzień 31, 2013 #22 Bardzo motywujący kawałek, nie tylko do biegania... youtube.com/watch?v=Bcf4Wyf520A[/url]
0 nn7 Użytkownik Styczeń 2, 2014 #23 Queen - 'Dont Stop Me Now' Green day - 'Know your enemy' Uncle - 'Burn my shadow'
Queen - 'Dont Stop Me Now' Green day - 'Know your enemy' Uncle - 'Burn my shadow'
11 kubusts Użytkownik Styczeń 27, 2014 #25 AK-47 - PODJAZD KOCUR . "Podjazd robie co dnia o tej samej porze, rzeźbie sobie mięsnie by ich nie przebito nożem"
AK-47 - PODJAZD KOCUR . "Podjazd robie co dnia o tej samej porze, rzeźbie sobie mięsnie by ich nie przebito nożem"
I 0 ikser Użytkownik Luty 5, 2014 #26 U mnie króluje Motorhead - "Ace of Spades", "Brave New World" oraz Metallica. Jakoś tak Badassi w uchu motywują do przerzucania żelastwa
U mnie króluje Motorhead - "Ace of Spades", "Brave New World" oraz Metallica. Jakoś tak Badassi w uchu motywują do przerzucania żelastwa