>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Muzyka na siłownie/do biegania

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Nie widziałem tu jeszcze podobnego tematu, a przecież na pewno niektórzy z Was ćwiczą na siłowni tudzież rzucą się w wir plenerowego biegania. Może macie jakieś ulubione utwory, które &#39;dają Wam kopa&#39;? Motywują do jeszcze większego wysiłku, zaangażowania? Nie określałbym się do konkretnych gatunków tutaj, bo zarówno hip-hop jak i rock czy trance może pobudzić nas... Mam niby szeroką playlistę, ale wiadomo, że z czasem przejedzą się niektóre piosenki. Powiew świeżości mile widziany!!
może 2 numery ode mnie (te, które ostatnio mi wpadły w ucho)..
http://www.youtube.com/watch?v=uWeAtLr8bX4&amp;amp;feature=related
jeden z najmniej docenionych wg mnie soundtracków, motyw z Godzilli w wykokaniu Puff&#39;a Daddy&#39;ego oraz Jimmy Page. Nie mam pojęcia dlaczego nie zwrócono uwagi na ten track, w telewizji emitowana bardzo rzadko mimo nakręconego klipu.. Od emocji aż kipi, przyznacie rację? ????
http://www.youtube.com/watch?v=TgGxY9OPu88&amp;amp;feature=related
druga to przedstawiciel całkiem innej muzyki, typowo rytmiczna z ciekawym wokalem - zespół Hadouken i moja ulubiona &#39;Bombshock&#39; ! Niemniej jednak zachęcam do przejrzenia całej płytki &#39;For the masses&#39;, która jest na niesamowicie wysokim poziomie.
Czekam na numerki od Was, pozdro!

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
Ja słucham tylko( albo prawie tylko ) hip hopu, na siłowni najczęściej :
Koras i Juras - Rób Swoje
Koras i Juras - Moja Pasja
Bezimienni - Możliwości tysiąc
Bezimienni - Garda ( chociaż to może bardziej pod SW ;] )
Non Koneksja - Przyparty do lin
Głównie te, linków mi się nie chce szukać, ale pewnie wystarczy w wrzutę/YT wklepać i wyskoczą linki ;)

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Akurat na siłownie jest wszystko dobre aby grało coś. Może być i nawet disco polo.
Bo na siłowni trzeba ćwiczyć a nie słuchać muzyki :!:
Nie ma opier**lania sje ????

wielki_szlem 4

wielki_szlem

Użytkownik
Akurat na siłownie jest wszystko dobre aby grało coś. Może być i nawet disco polo.
Bo na siłowni trzeba ćwiczyć a nie słuchać muzyki :!:
Nie ma opier**lania sje ????
racja tylko że na siłowni przy ćwiczeniach siłowych, słuchając muzyki odcinasz się od czajników, którzy zamiast ćwiczyć zawracają Ci d.... rozmowami. Taki koleś jak raz podejdzie i go nie usłyszysz bo masz słuchawki, drugi raz już sobie odpuści:grin: Dwa: Przy ćwiczeniach cardio, jak dla mnie nie ma żadnej innej opcji jak tylko słuchanie szybkiej, dobrej muzyki, która cię dodatkowo nakręca. Ludzie którzy czytają podczas biegania lub jeżdżenia na rowerze na siłce sami siebie oszukują. Sam widzę jak wolno wówczas robią te ćwiczenia, równie dobrze mogą położyć się na kanapie, a na cardio nie o to chodzi, z tego masz wyjść mokry, jak z kąpieli. 12 lat na siłowni, więc naoglądałem się już różnych patologii:grin: Od siebie mogę polecić: PENDULUM do biegania, a dla lubiących ostrą i hardcorową jazdę przy podnoszeniu ciężarów, chociażby najnowszy LIMP BIZKIT i całą płytę GOLDEN COBRA.

Do góry Bottom