>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Multibet proszę o wyjaśnienie.

E 0

emigrant_

Użytkownik
Witam.
Mam pytanie czy obstawienie 2 meczów na jednym kuponie to to samo co multibet?
Dla przykładu:
Chcę postawić na dwa mecze, czy jak to zrobię na tak zwanym jednym kuponie to będzie multibet czy też nie?
Doczytałem się na pewnej stronie o ciekawym systemie liczącym stawki jakie należy postawić by zrównoważyć poprzednie straty.
Wzór jest taki:
(poprzednia strata + zakładany zysk)/((stawka 1 * stawka2)-1)= tyle należy postawić.

I tu moje pytanie dotyczy właśnie tego, czy stawka1 i stawka2 to multibet czy pojedyncze obstawienie na jednym kuponie?
Nie bardzo rozumiem ten zwrot z j. angielskiego:

&quot;If you want to put on two events on a ticket to get profit , even if the ticket is lost apply the following formula to determine what amount you should bet:&quot;.

Dzięki za wszelkie informacje.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Błędnie kolego tłumaczysz to co przeczytałeś na stronie :
http://www.ukbettips.co.uk/ukbettips-system.html
(Total Loss + Desired Profit) / ((game odds 1 x game odds 2) -1) = STAKE

ponieważ mnoży się przez siebie kursy zdarzeń ( game odds ) a nie stawki - bo stawkę masz tu przecież jedną na cały ten kupon 2-elementowy czyli double lub wielokrotny, inaczej mówiąc multibet.
P.s: na przyszłość podawaj zawsze źródło, na które się powołujesz...
P.s. 2: czy Ty przypadkiem nie jesteś na wyspie Wolin albo Uznam, skoro z tak prostym tekstem nie możesz sobie poradzić, już prawie rok po założeniu tu konta jako &quot;emigrant&quot; z wyspy?
..............

W innym wątku pytałeś o progresję, zapoznaj się z tym wątkiem:
Progresja z przerzutką
http://forum.bukmacherskie.com/f18/progresja-z-przerzutka-by-edi8-83005.html
Pozdrawiam

.

E 0

emigrant_

Użytkownik
Dzięki za wyjaśnienie.
Nie mogę zacytować bo coś krzyczy o grafice.
Co do ps. To nie, nie jestem na Wolinie;) a styczność z obstawianiem to u mnie sprawa incydentalna. Stąd takie a nie inne pytania.
język obcy może być bardzo różny w zależności od dziedziny. Inaczej będzie wyglądać język medyczny czy inżynierski od języka potocznego czy literackiego. Tak samo język świata bukmacherskiego też jest różny.
Ja nie miałem nigdy styczności z tym światem w Polsce stąd moje braki w zrozumieniu takiego tekstu po angielsku.
O progresję pytałem, jak pamiętam dawno temu. Po kilku dniach mi się po prostu znudziło nic nie wygrałem i praktycznie nic nie przegrałem.
Obstawianiem meczy bawiłem się ale tylko jako tak zwany fun. Ostatnio gdzieś napatoczyło mi się coś podobnego do progresji stąd moje pytanie, bardziej jako ciekawostka niż inne.
A wyszło od tego, że taki np. MU w poprzednim sezonie wygrał 28 razy a więc generalnie i upraszczając można powiedzieć, że można było 28 razy wygrać i 10 przegrać (5 remisów i 5 porażek) i to wszystko.
Pozdrawiam.

ps. Co do źródeł to pewnie, że problemu nie ma z podaniem, po prostu nie wiem czy ktoś jest zainteresowany źródłem czy nie.

Do góry Bottom