turqus
Użytkownik
2% +2euro + pewnie jeszcze tracisz na przewalutowaniuDlaczego wam tak dużą prowizje nalicza? Przecież przelew do banku to raptem 2%
2% +2euro + pewnie jeszcze tracisz na przewalutowaniuDlaczego wam tak dużą prowizje nalicza? Przecież przelew do banku to raptem 2%
Daj znać jak już ci przyjdzieMoje obie wyplaty na PL konto bankowe cofniete. Na Santander typ SEPA/EUR/ na Pekao SA typ Default /PLN/
Testowa wyplata po 2kpln kazda zeby zobaczyc ile prowizji nalicza
Jakiej krypto użyłeś i ile % ci zżarło? sam sie zastanawiam którą metodę u nich wybraćWypłata na protfel crypto zlecona o 11:32, a o 12:44 już kasa dotarła na portfel. Szybko poszło.
Cofniete wyplaty. Napisalem @Daj znać jak już ci przyjdzie
BTC, 7,7% zżarło.Jakiej krypto użyłeś i ile % ci zżarło? sam sie zastanawiam którą metodę u nich wybrać
A przelewałeś na konto ZEN lokalny czy SWIFT??Ja przelałem na ZEN i trzy dni robocze trzeba czekać ale przeszło
Na próbę przelałem do tego Trust. Kasa doszła w niecałą godzinę.MetaMask czy trustwallet nie wymaga dowodu.
Sam osobiście bardziej korzystam z Trust’a
Tam wybierasz opcję recive i masz unikatowy nr portfela.
Później w muchbtter zaznaczas wypłatę w crypto wpisujesz nr portfela danej kryptowaluty (np etherum) wpisujesz tam również skrót czyli ETH
oczywiście kwota i tyle
ja zrobilem przelew SEPA w EUR i podalem iban litewski z revolut i przeszlo w kiklanascie minutRevolut - zlecona wypłata prawie 2h temu, kasy brak.
ile wypłacałeś i ile doszło?Na próbę przelałem do tego Trust. Kasa doszła w niecałą godzinę.
Teraz pytanie mam już tam kwotę w tym Etherum.
Co dalej musze zrobić.
Dziękuję