jak wpłacałem wcześniej z karty ( przed muchbetter ) to sporo pobierali , bo wpłacałeś z polskiego banku w złotówkach przewalutowali t na euro ,a potem znowu na złotówki do unibetu i w sumie wpłacałeś 1000 zł to kosztowało to 1100 około więc tragedia .Pytam b nie wiem jak jest terazWedług tego co pisze na stronie Unibetu to nie pobierają żadnej prowizji. Choć w praktyce nie stosowałem.
Ja w piątek wieczorem o czekam.Dostaliscie przelew na konto bankowe ja zlecilem w sobote wieczorem na próbę i cisza nic nie przyszło
Sepy ida w euro wiec bedzie strata na przewalutowaniu. Ja wzialem local bank transfer ale on jest zlimitowany do 1500zl na jedna wyplate ale i tak lepiej sie oplaca wziac kilka razy ta metode i zaplacic 2 euro wiecej niz ladowac sie w przewalutowanie. Oczywiscie jesli local bank transfer jest w pln a jesli zle nie zrozumialem to powinien byc.cześć marasspec,
napisz proszę jaką opcję wypłaty wybrałeś w aplikacji muchbetter? jestem w stanie zaakceptować taką prowizję jaką zapłaciłeś przy tej wypłacie około 2k a nie chciałbym się naciąć na podwójne przewalutowanie...
Mam do wyboru:
oraz
- Local Bank Transfer (tu wpisuję kwotę, IBAN, SWIFT, Nazwa banku)
- Bank (SEPA + Local) - tu na starcie pojawia się info o wysłaniu płatności w EURO, mimo że mam konto w PLN a w następnym oknie mam do wyboru:
- All Banks Poland / EUR / Payment System: SEPA
- All Banks Poland / PLN / Payment System: Default
...a co pojawia się w transakcji naszego banku jak taki przelew dojdzie z tego muchbetter?Sepy ida w euro wiec bedzie strata na przewalutowaniu. Ja wzialem local bank transfer ale on jest zlimitowany do 1500zl na jedna wyplate ale i tak lepiej sie oplaca wziac kilka razy ta metode i zaplacic 2 euro wiecej niz ladowac sie w przewalutowanie. Oczywiscie jesli local bank transfer jest w pln a jesli zle nie zrozumialem to powinien byc.
ja wypłacałem z Unibet na kontocześć marasspec,
napisz proszę jaką opcję wypłaty wybrałeś w aplikacji muchbetter? jestem w stanie zaakceptować taką prowizję jaką zapłaciłeś przy tej wypłacie około 2k a nie chciałbym się naciąć na podwójne przewalutowanie...
Mam do wyboru:
oraz
- Local Bank Transfer (tu wpisuję kwotę, IBAN, SWIFT, Nazwa banku)
- Bank (SEPA + Local) - tu na starcie pojawia się info o wysłaniu płatności w EURO, mimo że mam konto w PLN a w następnym oknie mam do wyboru:
- All Banks Poland / EUR / Payment System: SEPA
- All Banks Poland / PLN / Payment System: Default
kiedyś jak nie miałem karty w muchbetter to robiłem kilka przelewów bezpośrenio z konta mb do banku.SEPA z tego co pamiętam jest tam najlepsze.Przewalutowanie będzie każdą metodą !!! Dlatego wypłacanie z karty muchbetter było zdecydowanie najlepszą metodąSepy ida w euro wiec bedzie strata na przewalutowaniu. Ja wzialem local bank transfer ale on jest zlimitowany do 1500zl na jedna wyplate ale i tak lepiej sie oplaca wziac kilka razy ta metode i zaplacic 2 euro wiecej niz ladowac sie w przewalutowanie. Oczywiscie jesli local bank transfer jest w pln a jesli zle nie zrozumialem to powinien byc.
na konto bankowe z 2 koła dostaniesz ok 1900A kasę z Unibetu jak wypłacacie?
Dla nas nie bedzie... to juz nie te czasy, lobbisci probowali zniechecic do grania u zagraniczniakow teraz maja to pewnie w dupie, chyba nie wyplacasz 50 tysiecy. Ja ze 2 lata temu wyplacalem po pare klockow i nic sie nie stalo..nie bedzie przypału jak przelew idzie bezposrednio z unibet na konto bankowe ?
Kpisz jak oni tego jeszcze nie wypuscili. Jak to pojdzie w przyszlym tygodniu bedzie dobrze. Kur akurat wygralem pare turow w pokera, ide do sklepu w piatek na pewniaka a tu zonk.Mamy środę. Kiedy ten hajs dojdzie. ? Jak nie dojdzie do piątku to słabo. Zlecałem w piątek wieczorem
Wyslalem local i sepa na revoluta, poki co cisza. Poniedzialek 18.22 18.30Kpisz jak oni tego jeszcze nie wypuscili. Jak to pojdzie w przyszlym tygodniu bedzie dobrze. Kur akurat wygralem pare turow w pokera, ide do sklepu w piatek na pewniaka a tu zonk.
Post automatycznie złączony:
Mialo byc w T macie muchbetter
Post automatycznie złączony:
Zreszta napiszcie mejla i zpytajcie czy wasz przelew wychodzacy zostal zatwierdzony, bo mi sie z tymi melepetami nawet nie chce pisac skoro dostaje same formulki.