Rejestracja na ten sam adres e-mail nie jest możliwa. Trzeba jakiś czas odczekać aby mail był znowu "dostępny" czy zarejestrować się na nowy?Rozmawiałem w tej sprawie z ich menago i najpierw należy zamknąć poprzednie (stare) konto w innej walucie i następnie można otworzyć nowe konto (z tymi samymi danymi - login, mail, nr tel.) w walucie PLN. Dostałem zapewnienie, że jeśli będziecie się rejestrować z linków w tym temacie support nie będzie robił problemów.
Wystarczy wysłać maila na: [email protected]
Treść mniej więcej:
Hi!
Please close my account <nazwa starego konta> which is in <waluta starego konta>.
I would like to open a new account in PLN.
Thanks!
PS. uaktualniłem pierwszy post.
jaki minimalny depozyt trzeba zrobić aby być objętym promocją ?Dla tych co dziś zrobią depozyt jutro darmowe 30 free spins na Beach dostępne po 13
tak te spiny po 5 też dostaję ale to 30 fs to rozumiem że jakaś osobna promocja za depozyt złożony akurat dziś ?jak wpłacałem kilka razy po 1zł i są spiny
chyba że dostał indywidualnie coś na maila bo nie ma nigdzie żadnego info. edit: to dla tych co nie robili depo jeszcze.ale to 30 fs to rozumiem że jakaś osobna promocja