Ci co wystawiają Bautista - Melandri wyżej niż 1.05 powinni jakąś nagrodę dostać ????GP Americas
Dovizioso A. - Innanone A. 1 1.4
Crutchlow C. - Redding S. 1 1.35
Bautista A. - Melandri M. 1 1.2
AKO: 2.27 betsson
Warunki pogodowe bez szału, ale jak nie będzie większych cudów czy nieukończonych wyścigów to powinno na lajcie wejść.
Dovizioso [email protected]
Rossi bardzo często ma słabe czasy w FP i nawet w QP. Pokazuje swoje prawdziwe umiejętności dopiero w wyścigu. Z drugiej strony Lorenzo w końcu coś pokazał. W Ameryce miał zapalenie płuc ... może w końcu w Rio Hondo pojedzie na miarę swoich umiejętności.Rossi V.-Lorenzo J. @1.82
Rossi w ten weekend i na tym torze, idzie mu strasznie ciężko w treningach cały czas za Lorenzo, wątpie aby nagle w wyścigu odpalił dopiero 8 miejsce w kwalifikacjach i strata aż 0.4 do Lorenzo, który też jakoś nie imponuje jak i z resztą cała Yamaha w tym wyścigu wyczuwam przełamanie Lorenzo na Valentino, a nawet walkę o podium w tym wyścigu dla Hiszpana.
Patrząc po treningach to nie widzę za bardzo kandydata do walki z Marquezem dziś a po 1.3 do ako fajnie podbija. A Rossi może i nie pokazywał ale jakoś mam dziwne przeczucie że Lorenzo w końcu coś pokaże, w końcu to nie ogórek Korciło mnie jeszcze coś w stronę Sama Lowesa ale jednak odpuszczamRossi bardzo często ma słabe czasy w FP i nawet w QP. Pokazuje swoje prawdziwe umiejętności dopiero w wyścigu. Z drugiej strony Lorenzo w końcu coś pokazał. W Ameryce miał zapalenie płuc ... może w końcu w Rio Hondo pojedzie na miarę swoich umiejętności.
Na tym torze, ze słabą przyczepnością nie grałbym Marqueza po 1.3 ... ale jak kto woli.
Moje typki można znaleźć ... wiadomo gdzie
Treningi w Rio Hondo niewiele mówią bo przyczepność asfaltu słaba. Temu też Suzuki tak wysoko było. Nie wiadomo do końca jaką oponę użyć extra-hard czy hard. Dla mnie w niepewnych warunkach nie ma co ryzykować 1.3.Patrząc po treningach to nie widzę za bardzo kandydata do walki z Marquezem dziś a po 1.3 do ako fajnie podbija. A Rossi może i nie pokazywał ale jakoś mam dziwne przeczucie że Lorenzo w końcu coś pokaże, w końcu to nie ogórek Korciło mnie jeszcze coś w stronę Sama Lowesa ale jednak odpuszczam
Gram na przełamanie Lorenzo ostatnio w Ameryce już ładnie podgonił i dziś też powinien powalczyć. A na Marqueza gram bo chłopak daje zarobić od moto3 więc czemu dziś miałby nie dać:razz:Treningi w Rio Hondo niewiele mówią bo przyczepność asfaltu słaba. Temu też Suzuki tak wysoko było. Nie wiadomo do końca jaką oponę użyć extra-hard czy hard. Dla mnie w niepewnych warunkach nie ma co ryzykować 1.3.
Lorenzo jak zwykle dobry rytm w FP ale Rossi powiedziałbym ma nawet trochę lepszy. Forma lepsza póki co ... więc moim zdaniem nieptorzebnie ryzykujesz. Ja to widzę bardziej 45-55 dla Rossiego i w sumie taki mamy kurs więc odpuszczam i życzę powodzenia.
W Moto2 podoba mi się Simeon i Simon ale nie na win oczywiście
Petrucci rzeczywiscie spoko, ale z Rossim bym tak nie szarżował. Valenty z tego co wyczytałem jeździł cały czas na twardej, stąd też taki czas. Można znalezc ten zakład po 1.7 na CrutchlowaJesli ktos ma mozliwosc grania w Paddy Power to proponuje 2 bety na kwalifikacje.
Petrucci-Hernandez 1 1,57
Crutchlow-Rossi 1 1,61