Wiem dlatego piszę ????Jak to nie ma zwrotów? Nie wiesz więc po co się wypowiadasz? :zoltakartka:
Ja już napisałem że albo dostane te 50E albo zawiadamiam prokurature, nie dam się dymać śmieciom, zmieniać warunki promocji można z 14 dniowym wyprzedzeniem, chyba że na tej obsranej Malcie są inne przepisy.
Dear Player,
Your 50€ has been paid.
Best regards,
Jacob
Przecież w regulaminie nie było nic mowy o tym że jak Szwecja albo nasi stracą możliwość awansu to wypłat nie będzie! Co Ty mi tu chrzanisz! W żadnym regulaminie tego nie było. I żeby była jasność składałem beta 18 o 5 rano i też tego czerwonego druczku nie było.
To akurat słowa które mogą się udać na jakichś cienkich bolków, żaden Sąd tego nie uznałby, zasady promocji są jasno określone i ich zmianę musi poprzedzić pisemne oświadczenie w łatwo zauważalnym miejscu. Firma może sobie w regulaminie nawet dać wpis "jeśli nie spodoba nam się Twój nick albo fryzura to zastrzegamy sobie nie wypłacić bonusu" co nie oznacza że to zdanie będzie coś warte.Moore Games reserves the right to amend, cancel, reclaim or refuse any promotion at its own discretion.
Moore Games reserves the right to change the terms and conditions of this promotion at any time and it is the player’s responsibility to periodically check for changes and updates.