>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mooneybookers - początkujący

doncruzo 0

doncruzo

Użytkownik
Witam.

Z góry przepraszam jeżeli było już takie pytanie, ale niestety go nie znalazłem.

A więc, chcę założyć konto na Mooneybookers i z tym zw. są moje pytania:
* czy muszę dokonywać jakiejś wpłaty na MB, żeby móc z niego wypłacać pieniądze od bukmachera na konto, a dokładniej chodzi mi o to, czy jak założę konto i coś ugram to będę mógł to bez żadnych problemów przelać na MB i potem na konto w banku?
* jakie są prowizje

I jeżeli bylibyście tacy mili to możecie mi napisać, c jeszcze pozątkujący powinien wiedzieć.

Z góry serdecznie dziękuje i pozdrawiam.
Wesołych Świąt!

martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
Zeby wyplacac kase z MB na konto bankowe musisz zweryfikowac konto MB, czyli powysylac dokumenty, odbyc rozmowe telefoniczna i obowiazkowo zweryfikowac konto bankowe ktore musi byc na ciebie. Zeby tylko wyplacic kase z buka na MB nie musisz chyba nic robic, ale masz niskie limity wyplat
Prowizje sa cos okolo 0,90% od wyslania pieniedzy

doncruzo 0

doncruzo

Użytkownik
No to troche kicha, bo swojego konta nie mam, bo mi było nie potrzebne ; x

A jeżeli chce po prostu wpłacić na konto bankowe z buka, to też musi być to moje konto? Czy moge na konto taty?

martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
Regulaminy mowia ze to musi byc Twoje konto. Jednakze niektorzy z wybranych bukow mieli szczescie i wyplacili na konto domownika (nazwisko to samo bylo w kazdym przypadku co nazwisko gracza). Proponuje jednak zalozyc sobie konto - przyda sie. W mBanku eKonto nic nie kosztuje, dostajesz karte rowniez darmowa i jechana ;) nie musisz miec nawet 18 lat zeby to konto posiadac.

doncruzo 0

doncruzo

Użytkownik
No też właśnie tak myślałem. Najpierw coś muszę ugrać ;d A w tym całym mBanku nie ma żadnych ukrytych opłat, bo coś mi się wierzyć nie chce, że tak wszystko za darmoszke ;d

martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
Nie ma zadnych oplat, sam posiadam tam konto tazke wiem jak jest ;) rachunek eKonto+karta do niego calkowicie gratis, nie musisz rowniez spelniac warunkow dotyczacych np 1 wplaty w miesiacu czy cos w tym stylu. Prowadzenie masz darmowe.

Do góry Bottom