>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mons, Sacramento, Sao Paulo

Status
Zamknięty.
majestro 3K

majestro

Użytkownik
Miejsce: Mons, Belgium
Data: 28.09.2013-06.10.2013
Rozmiar drabinki: S-32 D-16
Nawierzchnia: Indoor hard
Pula nagród: 106&#39;500 € + H
Oficjalna strona:
http://www.ethiastrophy.be/fr/accueil
Miejsce: Sacramento, CA, U.S.A.
Nawierzchnia: hard
Pula nagród: $100,000
Oficjalna strona:
http://www.sacramentochallenger.com/
Miejsce: Sao Paulo 4, Brazil
Nawierzchnia: Clay
Pula nagród: $35,000 +H
Oficjalna strona:
http://www.institutosports.com.br/

Otrzymane punkty reputacji: +6
majestro 3K

majestro

Użytkownik
Authom Maxime - Struff Jan-Lennard @ 2.90 ✅
Kurs spada i się nie dziwię, bo dla mnie Authom jest tutaj faworytem. Gra u siebie, w ubiegłym roku był tu w ćwierćfinale. Pierwsza część sezonu niezbyt udana, ale ostatnio jakby się odbudował, 2 finały ITF-ów, tutaj pewnie przeszedł kwalifikacje, w ostatniej rundie rozgrywając bardzo dobry mecz z Berrerem. Gra Belga wygląda bardzo pewnie, dobrze serwuje, jest agresywny i skuteczny w wymianach. Jest na fali wznoszącej i powinien to wykorzystać. Ze Struffa mogło się wydawać, że wyrośnie coś dobrego, jednak on częściej zawodzi niż gra dobrze, ostatnio nic szczególnego nie gra. Także spore value na Authoma.

Otrzymane punkty reputacji: +18
jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
Jesse Huta Galung 1.25 Betway 1000 zł​

No za bardzo nie ma tu co dużo rozwijać. Różnica poziomów i to dodatkowo na hali, gdzie Jesse czuje się naprawdę dobrze. W tym roku wygrał już dwa takie turnieje, po drodze pokonując np de Scheppera czy Stakhovsky&#39;iego. Radzi sobie naprawdę fajnie, sądzę, że nie powinien zostawić Pospisilowi zbyt dużo szans, dla Czecha delikatnie mówiąc hala nie jest koronną nawierzchnią.

majestro 3K

majestro

Użytkownik
Stepanek Radek - Authom Maxime +5 @ 1.86 ⛔
Kolejny raz gram w tym turnieju na Authoma i myślę, że i tym razem mnie nie nie zwiedzie. Bardzo pozytywne występu Belga w poprzednich spotkaniach, w ogóle w ostatnim czasie gra znakomicie. Serwis bardzo dobrze funkcjonuje, w wymianach jest agresywny i skuteczny a do tego popełnia mało błędów. Gra u siebie, jest na fali może sprawić niespodziankę, nawet wygrywając to spotkanie. Stephanek to już emeryt. Gośc nie potrafi wyprowadzić uderzenia, on pcha piłkę a nie ją uderza. Ostatnio trochę grał, więc jeszcze zmęczenie może dać się we znaki. Belg będzie potrafił przycisnąć Czecha i zepchnąć go do obrony i to będzie przynosiło całą masę punktów. Hindi powinno zostać pokryte na luzie.

J 9,8K

jozin28

Użytkownik
Panowie typ dnia w Sacramento!!!
Kokkinakis T. (Aus)-Kyrgios N. (Aus) 1:2✅
Typ 2 Kurs 1,45 Betclick stawka 9/10
Młody Kyrgios dał sie już w tym roku poznać w kwalach do turniejów Atp Roland i Us Open. W tym turnieju ograł solidnego Rama. Jak dla mnie można grać za dużą kasę. Mecz o 20. Polecam.
Powodzenia ????

kroff 12

kroff

Użytkownik
Ja bym to odpuscil a jesli juz to sklanialbym sie bardziej w strone Kokkinakisa, ktory gra tutaj rewelacyjnie, naprawde imponuje mi jego forehand, ktorym niszczy kolejnych rywali, z dwoch mlodych Australijczykow to Kokkinakisowi wroze wieksza kariere i mam nadzieje ze to udowodni,
Kokkinakis @3.0

dx2 268,7K

dx2

Użytkownik
Reid-Young 2 @1.25
Na poczatku proponuje odlozyc wszystkie antypatie wobec Amerykanina typu, ze zaslynal z faktu przegrania tam nastu meczow pod rzad. Przede wsyztkim Young to nie jest tenisista grajacy silowo. Amerykanin ma sporo sukcesow w juniorskim tenisie, ale w formie to na korcie potrafi mega duzo. Ostani rok byl po prostu slaby, ale jak ktos popatrzy na dwa lata wstecz na azjatycka czesc turnieju to Young gral siwetnie w Bangkoku, gdzie byl w finale czy w Szanghaju. Young obecnie forme zdecydowanie ma i swiadczy nei tylko o tym wygrany ubieglotygodniowy challenger w Napas. Mysle, ze Young moze smialo wygrac i w Sacramento, bo prostu po korcie porusza sie obecnie jakby mial skrzydla, a od strony czysto technicznej i czystosci uderzen Amerykanin bije rywali na glowe. Widzialem Younga tutaj w pierwszym meczu z Gojowczykiem i byl to naprawde fajny mecz. Turniej ma 100 tysiecy w puli, chociaz ogladajac mecz Younga to moglem rownie dobrze popatrzec na gnajace za ogrodzeniem samochody. Young z obecnym rankingiem nie ma co szukac szczescia w bardzo duzych turniejach, wiec moze smialo grac o jak najlepsze wyniki, a forma zdecydowanie u Younga obecnie w tym pomaga, po tym co widzialem. Do kombinacji oczywiscie.

Otrzymane punkty reputacji: +4
N 269

nalewka-babuni

Użytkownik
Radek Stepanek v Igor Sijsling 1 1,44 6-3 7-5✅

Czech gra bardzo dobrze na przestrzeni ostatnich 2 tygodni. występy na hali 10-0. Z braku czasu oglądałem mecze Czecha fragmentami i prezentowała się solidnie. Grał pewnie bez nerwów i dosyć spokojnie. Jeszcze żaden rywal nie zmusił go do większego wysiłku.
Holender gra dobrze w tym turnieju ale w końcu to finał, ale nie miał trudnych rywali. Darcis bez formy, mimo to Holender wygrał tylko 32% piłek przy swoim drugim serwisem. Gombos rozegrał dobry turniej, ale po tylu ciężkich meczach z holendrem zabrakło mu sił. Zastanowjące są także 3 oddane serwisy Beckowi. Holender trafia 60% pierwszego serwisu to nie jest wybitne osiągnięcie. Stefanek trafia w Mons nawet 80% 1 serwisu. a średnio koło 70%. Siła serwisu po stronie holendra. Pewnie wygra więcej punktów serwsem ale solidna gra stefanka powinna wystarczyć aby wygrać ten mecz.

dx2 268,7K

dx2

Użytkownik
Young-Smyczek 1 @1.65
Podtrzymuje generalnie to co napisalem o Youngu troche wyzej. Young obecnie swietnie sie porusza po korcie i bardzo czysto uderza pilke. Uwazam, ze Young jak ma duze szanse wygrac 2 challangera na przestrzeni dwoch tygodni. Young wygral w Napa tydzien tumu, dzis stanie przed kolejna szansa w Sacramento. Co wazne i turniej w Napa i turniej w Sacramento odbywaja sie w Kalifornii, wiec chyba tez dobrze, ze Young nie musi ganiac po calych Stanach. Oczywiscie dzisiejsi finalisci spotkali sie w ubieglym tygodniu rowniez w Napa i wtedy dosc latwo gora byl Young wygrywajac 6-3 6-2, a roznica na koniec meczu byla taka, ze Young wygral w meczu 19 pilek wiecej. Dzis przeprawa bedzie prawdopodobnie trudniejsza i Smyczek wyciagnie zapewne wnioski z ostatniego pojedynku, ale Young wydaje sie byc w takim gazie, ze powinien ten mecz ogarnac. Tym bardziej, ze ani Young, ani Smyczek nie sa zawodnikami grajacymi silowo, wiec to wydaje mi sie dodatkowym atutem Younga. H2H 7-3 dla Younga, wszystko na twardych kortach. Dzis tez licze wiec wlasnie na Younga, ktory w ubieglym tygodniu awansowal w rankingu o 17 pozycji, wiec moze jeszcze bardziej kontynuowac swoj awans w rankingach, bo to z pewnoscia jest gracz, ktory w swojej normalnej dyspozycji powinien grac w glownym tourze.

Otrzymane punkty reputacji: +2
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
W 100% popieram tym na Dolanda. Miałem pisać analize, ale mnie wyprzedziłes. Donald to prawdziwy hegemon na podwórku challangerowym wygrywa mecz za mecze, po woli robi ranking i od przyszłego roku już na stałe wróci do turniejów ATP. Teraz ogrywa wszystkich jak leci. W tym sezonie dwa razy Smyczka ograł, wiec ogra i trzeci, a kurs naprawde dobry. Chodz już raczej do złapania około 1.55...
W meczu w Belgii w życiu nie grałbym na Radka, po takim kursie? No ja Was prosze. Jest w super formie? Męczył się z Ungurem, gdyby miał mozg mogł go nawet ograć... Sisling to absolutnie poziom ATP, na hali jego tenis super pasuje. Mecz ogólnie nie to typowania, ale jak już to na pewno w strone Holendra, raczej 50 na 50 albo z małym wskazaniem niego właśnie. Taki finał mógłby nawet być w słabo obsadzonym turnieju ATP, wiec organizatorzy zawodoleni, a ja stawiam na młodego Holendra. Mega podoba mi się jego tenis i naprawde te kursy na Radka to śmiech moim zdaniem ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom