witam. ja dodałem swoja karte debetowa i nie było problemu, nawet mam ja zweyfikowan bo ma otawrte transakcje internetowea moglby ktos na moje pytania odpowiedziec??
Ktos moze jeszcze cos wie?Witam panowie bardzo dziwna sprawa, otot na moim koncie MB obrocilem juz jakies 3 tys zl . i dawno mialem all zweryfikowane normalnie wplacalem i wyplacalem kase az wreszcie cos takiego mi sie pojawilo :
Weryfikacja tożsamości przez konto bankowe W celu zweryfikowania konta bankowego, należy wypłacić z konta moneybookers kwotę mniejszą jak PLN 45.00. W polu adnotacji wypłaty otrzyma Pan/Pani kod weryfikacyjny. Oto kod, który należy wprowadzić po otrzymaniu płatności.
Procedura weryfikacji zostanie zakończona w ciągu 3 dni roboczych po pomyślnym wpisaniu kodu weryfikacyjnego status użytkownika zmieni sie na 'zweryfikowany', co umożliwi Panu/Pani swobodnie pobieranie pieniędzy z konta moneybookers jak również Pana/Pani limit transakcji zostanie zwiększony.
Jeśli otrzymał(a) Pan/Pani juz kod weryfikacyjny konta bankowego, proszę o wpisanie go tutaj:
Ok wyplacam te 44 zl i nadal nie wiem z kad mam wziasc ten kod ktos wie ? BO kasa jest obecnie zamrozona na koncie ..
Wiecie OCB ?
Kurcze teraz nie widze tego , dziwna sprawa , a najdziwiniejsze jest to ze te konto mam juz dlugo i mialem all zweryfikowane ...
Ktos moze jeszcze cos wie?
Hey mam to samo! Ruszylo sie cos u ciebie??Mam ten sam problem teraz. Wysłałem do nich dwa mejle i na razie bez odzewu.
Jak przez strone wysyłasz zapytanie to idzie odrazu do Polskiego supportu a jak byś chciał samemu wysłać wiadomość to email do Polskiego supportu to [email protected] tylko że wtedy w widomosci musisz podać swoje dokładne dane kontaNa pewno napisaliscie do polskiego supportu? Ja pisalem do nich kilka razy, co prawda czekalem zawsze ok 24h na odpowiedz, ale zawsze sie doczekalem.
I pisał w grudniu przez tydzień, nie spełniająMam ten sam problem teraz. Wysłałem do nich dwa mejle i na razie bez odzewu.