>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Moneybookers

L 0

lksz15

Użytkownik
Dziś byłem wpłacić pieniądze na moneybookers po to aby sobie przelać na bet365. Wróciłem z banku tak patrze na ten przelew i zauważyłem jeden błąd:/ zamiast &quot;BANK BRE BANKSA WARSZAWA MONEYBOOKERS LTD&quot; JEST WPISANE &quot;BANK BRE BANK SA WARSZAWA MONEYBOOKERN LTD&quot; jak myślicie kasa przepadnie czy nie??

E 0

effe82

Użytkownik
a ja zrobiłem inny błąd:

Chciałem wpłacic dzisiaj na moneybookers pieniądze 50zł. Żeby zaraz je wpłacic na bwin.
Zrobiłem tak:
1. kliknąłem na MB &quot;wpłac&quot; i zadeklarowałem kwotę 50zł, naliczyło odsetki 45gr.
2. przeszedłem do programu browser bank i zalogowałem się na http://www.lukasbank.pl
3. tam wpisałem numer konta moneybookers i wpisałem kwotę 50zł, zamiast 50,45gr.
4. pieniądze zeszły z konta ale później jak chciałem zakończyc wyskoczył błąd:
&quot;Transakcja niekomplenta, do chwili obecnej nie otrzymaliśmy potwierdzenia poprawnej wpłaty.
Opis błędu:: Nieprawidłowa kwota przelewu ! (err103)&quot;
Kasy nie ma ani na moim prywatnym koncie lukas bank ani na moneybookers.

Później zrobiłem znów przelew tym razem wpisałem dokładnie sume 50,45gr i przelew poszedł pomyślnie.
Czy moje wcześniejsze pieniądze przepadły?

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Powinieneś iść do banku i zobaczyć czy przelew nie wrócił lub po prostu napisać do Moneybookers czy nie dostali takiego przelewu.

P 0

patryk_1425

Użytkownik
a Jeżeli założyłem konto na MB, to musze coś zrobić żeby ktoś mógł mi wysłać pieniądze, czy coś muszę jeszcze zrobić? I czy jak dostane te pieniądze, to będe mógł je wypłacić, albo zrobić z nimi cokolwiek&gt; Ogólnie chodzi mi o to czy mam coś potwierdzać czy nie ?

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
a ja zrobiłem inny błąd:

Chciałem wpłacic dzisiaj na moneybookers pieniądze 50zł. Żeby zaraz je wpłacic na bwin.

Zrobiłem tak:

1. kliknąłem na MB &quot;wpłac&quot; i zadeklarowałem kwotę 50zł, naliczyło odsetki 45gr.
2. przeszedłem do programu browser bank i zalogowałem się na lukas bank.
3. tam wpisałem numer konta moneybookers i wpisałem kwotę 50zł, zamiast 50,45gr.
4. pieniądze zeszły z konta ale później jak chciałem zakończyc wyskoczył błąd:

&quot;Transakcja niekomplenta, do chwili obecnej nie otrzymaliśmy potwierdzenia poprawnej wpłaty.

Opis błędu:: Nieprawidłowa kwota przelewu ! (err103)&quot;

Kasy nie ma ani na moim prywatnym koncie lukas bank ani na moneybookers.

Później zrobiłem znów przelew tym razem wpisałem dokładnie sume 50,45gr i przelew poszedł pomyślnie.

Czy moje wcześniejsze pieniądze przepadły?
twoja kasa nie przepadnie, zostanie zwrócona na Twoje konto w Lukasie.

H 0

hulio222

Użytkownik
Witam. Popełniłem ten sam błąd co effe82 i kasy nie widać. Mam pytanie ile czasu potrwa zanim pieniądze mi wrócą na konto? Z góry dzięki za odpowiedz

Do góry Bottom