>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

moneybookers wyplata pieniedzy

M 0

mizziek22

Użytkownik
Witam.
Dowiedziałem sie, że nie moge wypłacić moich pieniędzy, bo nie ma mojego banku i nie moze go odnaleźć podczas podawania kodu NRG.
Co moge teraz zrobic? Gdzie przelac pieniadze, zeby je potem odzyskac?

R 1

robocop1992

Użytkownik
mizziek22 nie wiem czy rozwiązałeś problem, ale ja robiłem w ten sposób że przelewałem kase do bet-at-home tam na live (na pewniaka np. 4-:0 w drugiej połowie meczu piłkarskiego) stawiałem cały depozyt (zęby wypłacić trzeba raz obrócić) i później wypłata na konto z bet at home. Mamy tutaj dodatkowy plus, bo nie płacimy za przelew.

M 62

moreno

Użytkownik
mizziek22 nie wiem czy rozwiązałeś problem, ale ja robiłem w ten sposób że przelewałem kase do bet-at-home tam na live (na pewniaka np. 4-:0 w drugiej połowie meczu piłkarskiego) stawiałem cały depozyt (zęby wypłacić trzeba raz obrócić) i później wypłata na konto z bet at home. Mamy tutaj dodatkowy plus, bo nie płacimy za przelew.
To w takim razie po co Moneybookers ?
Po za tym bodajże za kilka dni wchodzi &quot;rewelacyjna&quot; ustawa antyhazardowa, która traktuje internetowe firmy bukmacherskie, które nie są zarejestrowane w Polsce, jak intruzów. W związku z tym wszelkie wypłaty na polskie konta bankowe są przynajmniej dla mnie dość ryzykowne o_O

Do góry Bottom