>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Moneybookers, wplata na poczcie ?

S 0

sam_wiesz_kto

Użytkownik
Witam.
Wpłaciłem przed wczoraj pieniądze poprzez pocztę polską na swoje konto Moneybookers ( dane do przelewu uzupełniałem danymi konta Moneybookers ) i nie mam jeszcze pieniędzy i się zastanawiam w ogóle czy można wpłacać poprzez pocztę ?

S 0

sam_wiesz_kto

Użytkownik
Mi się w sumie jakoś wybitnie nie spieszy, ciekawiło mnie tylko czy te pieniądze w ogóle dotrą. Nie wpłacałem w piątek tylko w środę albo czwartek ( nie pamiętam teraz dokładnie, ale raczej w środę ).

M 1

maska

Użytkownik
No Ja mam to samo, wpłaciłem w czwartek przez Pocztę Polską kase na MB i jestem ciekaw czy dojdą....

S 1

splot

Użytkownik
aj a mi Laska z supportu powiedziała że nie mogę sam przez pocztę wpłacać pieniędzy , ani też osobiście w banku ,bo zostanę potraktowany jako osoba trzecia. Szkoda ze nie zostawiłem tego e-maila

G 0

gumiz

Użytkownik
Nie wiedziales, ze pieniadze wplacone na poczcie = kilka dni poslizgu? niewazne, czy wplacasz na konto bankowe (przez poczte) czy na cokolwiek. Nie wiem dlaczego tak przetrzymuja kaske, ale jest to od kilku lat ich praktywa wiec ja zdziwiony nie jestem ze dlugo czekasz.. next time wplacaj karta kredytowa (daj kumplowi kase, a on karta zaplaci i kaska od razu na koncie) lub w jakims banku

R 0

rogerio

Użytkownik
wpłata
Hej piszę w sprawie wpłaty pieniędzy na moneybookers bo nie powstała tu jednoznaczna odpowiedź.Czy można wpłacać pieniądze przez pocztę do moneybookers? zaznaczam że chce tylko wpłacać pioeniądze i nigdy ich nie będe wypłacał bo przelewam je poprostu komuś. Proszę od odpowiedź tych którzy są tego pewni . pozdrawiam

R 0

rogerio

Użytkownik
dobra już wiem że tego nie można zrobić. Uwaga poszukuje osoby która przelała by mi pieniądze z swojego konta na konto innej osoby z moneybookers dam za to 10zł

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Hej piszę w sprawie wpłaty pieniędzy na moneybookers bo nie powstała tu jednoznaczna odpowiedź.Czy można wpłacać pieniądze przez pocztę do moneybookers? zaznaczam że chce tylko wpłacać pioeniądze i nigdy ich nie będe wypłacał bo przelewam je poprostu komuś. Proszę od odpowiedź tych którzy są tego pewni . pozdrawiam
Oczywiście nie można było poszukać trochę dłużej?
Napisanie kolejnego posta TUTAJ, zamiast zakładania tematu też cię przerosło?
Nie spamuj bo Twoja przygoda z forum, skończy się szybko
:]
edit admin: połączyłem ze starym tematem.

R 0

rogerio

Użytkownik
Wczoraj dostałem meila od biura obsługi Moneybookers i napisali mi jasno że nie można wpłacać pieniądzy przez pocztę Polską do Moneybookres poniważ poczta jest traktowana jako osoba trzecia. Tym którym się udało to zrobić wcale bym się tym nie chwalił bo podobno jak to wykryją to mogą zamknąć konto i już pieniędzy nie odzyskacie!!!!!!!!!!

Do góry Bottom