baros
Użytkownik
Mam Problem z MoneyBookers, a mianowicie:
Mam na oncie troche kasy i napisali zablokowali mi mozliwosc wysylania pieniędzy i jakichkolwiek transakcji. Kazali mi Wyslac:
Miał ktoś już z was kiedyś taki problem ??
Mam na oncie troche kasy i napisali zablokowali mi mozliwosc wysylania pieniędzy i jakichkolwiek transakcji. Kazali mi Wyslac:
I nie wiem po co Im to jest Potrzebne? Co im odpisać na trzeci punkt?Aby Pana konto znow moglo byc w pelni aktywne, uprzejmie prosimy o przeslanie:
1.kolorowego skanu o wysokiej rozdzielczosci obydwu stron Pani dokumentu tozsamosci (dowod osobisty, prawo jazdy lub paszport)
2.kolorowego skanu dokumentu, potwierdzajacego Pana adres zamieszkania, podany w profilu Moneybookers (na przyklad rachunek za prad, telefon czy wyciag z konta bankowego). Wazne, aby dokument ten spelnial nizej wymienione kryteria i zawieral niezbedne informacje:
-dokument papierowy (nie zas otrzymany droga elektroniczna)
-dokument wydany nie wczesniej niz w przeciagu ostatnich trzech miesiecy - widoczna data
-widoczne Pana imie i nazwisko oraz adres zamieszkania
-dokument otrzymany droga pocztowa na Pana adres
3.Infomracji, dotyczacych tego do jakich celow wykorzystuje Pan swoje konto Moneybookers, oraz za jakie towary/uslugi otrzymuje Pan srodki od innych uzytkownikow oraz je do nich wysyla.
Miał ktoś już z was kiedyś taki problem ??