>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Moneybookers hasło!

B 12

bookman

Użytkownik
Witam
Mam taki problem który jest w trakcie rozwiązywania, wczoraj odwiedziłem moneybookers bo nie robiłem tego od dawien, wszystko wporzadku zleciłem z jednego buka wpłate na mb i dzisiaj doszła, chce się zalogować nie poprawne hasło no i tak x3 po czym zablokowali konto, byłem pewien ze dobrze wpisywałem dane, okej włanczam formularz przpominający hasło a tu wyskakuje ze zły kod pocztowy albo data urodzin, to sie wkurzyłem i wysłałem im skan dowodu a no odpowiedzieli ze jeśli będzie sie zgadzało to przyślą nowe hasło aaa i dopisek ze data urodzin została skorygowana bo była zła, dziwi mnie jak mogła być zła jak już kiedyś wypłacałem oraz potwierdzałem konto skanem. No nic będe czekał.. miał ktoś tak z was ?? mnie dziwi ze problemów nie robili jak kasy na koncie nie było.... pozdrawiam

S 42

szuwi1

Użytkownik
Dziś też miałem taką akcję, że hasło się nie zgadzało. Zrobiłem sobie nowe po iluś tam próbach nieudanego logowania. Dziwna sprawa, ciekawe czy to jakieś problemy tech. czy próba włamania na konto. Co do tego kodu pocztowego, to sprobuj z - albo bez -

S 42

szuwi1

Użytkownik
Niekoniecznie do zamknięcia, jak ludzie maja podobne problemy, niech zgłaszają. Coś dziwnego w sumie, jak sie samo hasło zmienia i nie można się zalogować.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Też dzisiaj rano miałem problem z hasłem,kilakrotnie wpisywałem właściwe ,które nie wiem dlaczego, system MB weryfikował jako błędne,w końcu blokada i formularz przypominania hasła ,kod wpisywałem bez kreski.Na e-maila doszedł link i wprowadziłem ,znów te samo hasło co miałem wcześniej.Myślałem,że ja tylko miałem ten problem, jednak widzę,że nie tylko mi się to przydarzyło dziś rano.Pzdr fox71.

Otrzymane punkty reputacji: +2
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
trochę odkopie ale nie będę zakładał nowego tematu.
Kawałek czasu się tam nie logowałem , wczoraj chciałem zobaczyć co i jak ale kilka razy błędne hasło i weryfikacja. Moje pytanie brzmi. Ile czasu trzeba czekać aż przyślą mi nowe hasło ? Skan wysłałem im z pół godziny temu

A 6

abusek

Użytkownik
Zablokowali mi konto na mooneybookers bo źle pisałem hasło... pare razy... nie wiem jakim cudem bo mam takie samo hasło wszędzie i jeszcze mi się to nie zdarzyło no ale ok. Dałem przypomnij hasło i mieli wysłać SMSa na mojego fona... nie przyszedł... teraz chcą skan obu stron DOWODU OSOBISTEGO mojego...
Skasowanie i wysyłanie dowodu osobistego... czy to jest bezpiecznie? zrobić to?

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
[
Skasowanie i wysyłanie dowodu osobistego... czy to jest bezpiecznie? zrobić to?[/quote]

tak, jest bezpieczne. To jest poważna firma i nie wykorzysta Twoich skanów dowodu. więc tak zrób.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
prawie 3 dni czekałem , ale się doczekałem. Jeszcze myślałem , ze nic z tego bo doczytałem , że trzeba napisać i wysłać skan ręcznie napisanego upoważnienia do zmiany hasła , ale obeszło się bez tego i po samym skanie obustronnym dowodu konto odblokowane.

Do góry Bottom