>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Moneybookers głupia sprawa

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Oni są tak upierdliwi że to masakra , teraz się czepiają konta zrobionego z tego samego ip , i pomimo zweryfikowania go nadal wypytują i szukają haka ;)

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Po konsultracji z naszym Dzialem Bezpieczenstwa przekazujemy co
nastepuje:
informujemy, ze zgodnie z naszymi Warunkami Umowy, na ktore przystal Pan
zakladajac konto, firma Moneybookers ma prawo pokrycia jakichkolwiek
kosztow lub strat poniesionych w wyniku posrednich lub bezposrednich
skutkow zlamania przez Pana tychze Warunkow Umowy, do kwoty 150 EUR.
LOL nie rozumiem o co im chodzi ktoś wie ? I zamkneli mi konto z kwotą 400zł lol chociaz wysłalem wszystkie scany ..
Zaskarżę cweli nie dam się :p Konto mogli zablokować ale w regulaminie mają że dostaje się tygodniowe uprzedzenie i pieniądze spowrotem ;]

deniak 0

deniak

Użytkownik
Chłopie, co się tak oburzasz, oszukałeś ich i tyle. Pisze Ci jak byk w regulaminie: &quot;Podawanie fałszywych, niekompletnych, błędnych lub wprowadzających w błąd informacji dotyczących danych osobowych jest zabronione....ble ble może spowodować ograniczenie korzystania z Usługi lub zawieszenie konta.&quot; Zaryzykowałeś i nieudało się, musisz przeboleć te 4 stówy, a następnym razem &quot;kombinować legalnie&quot;.
Nawet nie masz podstawy by się o coś upominać. Poczytaj regulamin, tygodniowe uprzedzenie masz tylko przy zweryfikowanych kontach.

G 0

gargamel999

Użytkownik
Po konsultracji z naszym Dzialem Bezpieczenstwa przekazujemy co
nastepuje:

LOL nie rozumiem o co im chodzi ktoś wie ? I zamkneli mi konto z kwotą 400zł lol chociaz wysłalem wszystkie scany ..
Zaskarżę cweli nie dam się :p Konto mogli zablokować ale w regulaminie mają że dostaje się tygodniowe uprzedzenie i pieniądze spowrotem ;]
A co tu jest niezrozumiałego, moneybookers za &quot;straty moralne&quot; pobiera do 150E, moim zdaniem nic im nie zrobisz, pamiętaj że po tamtej stronie też są cwani ludzie

antyhazardzista 0

antyhazardzista

Użytkownik
Po prostu policzyli koszty zawracania im dupy fikcyjnym kontem. Pracownicy MB nie są do tego aby rozwiązywać problemy dzieciaka, który założył fikcyjne konta. Za pracę tych pracowników trzeba zapłacić. Dlatego chyba rozumiesz skąd te 150 euro.
A jak będziesz jeszcze tych &quot;cweli&quot; sądził to zobaczysz jak potrafią dorwać się do Twojej dupy.

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Nie rozumiecie do końca sprawy a mi ciężko ją wam przybliżyć , proszę o zamknięcie tematu.
down@
Tak tym bardziej że ja na tym nic nie stracę więc walczyć mogę ????

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
jedyne twoje wyjście z sytuacji to albo ostro coś ściemnić co przejdzie, coć madrego wymyslić albo frana palić i ostro się kłócić, szanse ogólnie marne twoja wina i tyle , ale szansa zawsze jest...

Do góry Bottom