>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Moneybookers głupia sprawa

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Orientuje się ktoś czy mają prawo zablokować konto bez oddania środków na nim znajdujących sie? Wygrałem pewną kwotę u pewnego buka ale sprawa taka że dane konta mb są całkowicie zmyślone. Konto użyte pierwszy raz kwota na nie wpłyneła i wysłali sami mi list weryfikacji , napisałem o co chodzi że to konto miało być tylko do sprawdzenia że dane że to itp. Chodzi mi o zakończenie mojej sprawy czego moge się spodziewać , zaproponowałem im zmianę danych na prawdziwe potwierdzone kopiami dokumentów ale czekam na odpowiedz. Czyli ostatecznie chodzi o to czy mają prawo bez zwracania pieniędzy na konto buka ktory wysłał czyt. moje , lub bez wypłacenia na moje bezpośrednio zablkować konto i nie oddać środków. W regulaminie nic nie znalazłem o nie oddaniu więc się pytam.

E 4

etiene8912

Użytkownik
mógłbyś pisać w miarę składnie na nasŧepny raz - ten post nie jest zbyt czytelny. na pewno mają takie prawo - po co zakładałeś konto na zmyślone dane ?

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
No właśnie nie wiem jak z tym prawem jest i chciałbym konkretnej odpowiedzi jeżeli ktoś wie a nie ze &quot; na pewno&quot; mają.. Bo przecież coś z tymi pieniędzmi musi się stać , gdzieś muszą iść. A po co na zmyślone dane .. długa historia która i tak nic nie pomoże.

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
oszukałeś moneybookers podałeś zmyślone dane a to jest sprzeczne z ich regulaminem. To nie jest zabawa lecz realne pieniądze za które się odpowiada.

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Wyczytałem takie coś:
&quot;Zamknięcie konta jest poprzedzone jednotygodniowym okresem wypowiedzenia i następuje po wypłaceniu wszystkich środków znajdujących się na koncie Moneybookers Klienta pozostałych po dokonaniu transakcji wcześniej przez niego zleconych.&quot;
U nich w warunkach umowy więc po mimo mojego &quot;zaniedbania&quot; pieniądze nie powinny przepaść.
I proszę nie pisać że zrobiłem źle , że oszukałem czy coś tylko konkretne informacje jeżeli takowe ktoś posiada. Bo to że źle ogarnąłem ta sprawę już sam wiem.

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Wyczytałem takie coś:
&quot;Zamknięcie konta jest poprzedzone jednotygodniowym okresem wypowiedzenia i następuje po wypłaceniu wszystkich środków znajdujących się na koncie Moneybookers Klienta pozostałych po dokonaniu transakcji wcześniej przez niego zleconych.&quot;
U nich w warunkach umowy więc po mimo mojego &quot;zaniedbania&quot; pieniądze nie powinny przepaść.
I proszę nie pisać że zrobiłem źle , że oszukałem czy coś tylko konkretne informacje jeżeli takowe ktoś posiada. Bo to że źle ogarnąłem ta sprawę już sam wiem.
jest konto na którym znajduje się kasa i ma zostać zamknięte z jednotygodniowym okresem wypowiedzenia i środki zostaną przelane na dane na jakie zostały założone konto czyli zmyślone.
Ciężka sprawa, przypomina mi taką sytuację że założyłem konto u bukchmachera i też podałem złe dane i jak wygrałem trochę hajsu i chciałem wypłacić to poprosiłem o zmianę danych i wysyłałem skany, i dostałem jedną odpowiedz: &quot;konto zostało zablokowane ze względu bezpieczeństwa a wszystkie środki pieniężne ulegają zamrożeniu.&quot;

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
No tu jakieś konkretniejsze podajesz argumenty. Tylko z tą różnicą że u bukmachera nie ma opcji zmiany danych jak imię czy nazwisko , a tu jest po zaakceptowaniu przez obsługę. Pewnie chodziło im o zmianę literówek czy coś ale próbować mogę ????

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Tak przy okazji , wysyłając im dokumenty jak mam wysłać poprzez stronę , spakować je w rara ? czy jak bo tam jedna możliwość dodania a dokumentów więcej.

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
dokumenty normalnie możesz wysłać emailem na adres podany w ich stronie moneybookers jako załączniki. lepiej nie pakuj rarem.

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Ba , właśnie nie wiem zbytnio jak to jest bo niby przez formularz oni tylko odpisują , i ja im od razu wyjaśnienia piszę i tam jest tylko miejsce na jeden załącznik a nie chcę tracić dnia przez złe wysłanie bo oni to 1 dzień minimum na odpowiedź potrzebują ???? Jakby ktoś wiedział , już wysyłał tak to niech napiszę ???? Bo ja nadal walczę o tą kasę w temacie co napisałem ????

arbiter_erhan 136

arbiter_erhan

Użytkownik
zadzwon do nich, kiedys dzwonilem i wszystko zalatwilem w mig ???? ciezka masz sytuacje jakies 0.000000000000001 % szans powodzenia ale probuj...

zapala81 228

zapala81

Użytkownik
ja bym to inaczej rozwiazal-ale jak juz icH poinformowales to po ptokach.bylo trzeba zalozyc konto na swoje dane i wyslac z tego lipnego konta na swoje konto.a tak przy okazji w temacie nie powinno byc głupia sprawa tylko GŁUPOTA LUDZKA

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
zapala81 chciałem tak ale nie zdążyłem , gdybyś znał całą sprawę byś raczej nie napisał głupota ludzka.. no nic odpisali że mam wysłac dokumenty i wszystko będzie ok więc luz . dzięki można zamknąć:]

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
No w sumie racja poczekajmy do jutra bo przeważnie do 15 każdego dnia odpowiadają ????
Ale mnie o nic oskarżyć nie mogą jedynie zablokować konto , a ja jedyne co mogę walczyć o kasę więc nie poddam się aż by musieli mnie zbanować na ip :p

zapala81 228

zapala81

Użytkownik
a jak nazwiesz zakładanie konta na fikcyjne dane? głupia sprawa? szkoda ze nie założyłeś konta na PRAWO JAZDY tak jak to spisywali irlandcy policjanci wystwiajac mandaty polakom właśnie na takie dane...bez komentarza...

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Zapala81 ale nie rozumiesz powagi &quot;biznesu&quot; jaki kręcę z tego , znaczy nie że cos nielegalnego. teraz odpisali ze dokumenty się przyjeły ale mam się tłumaczyć z pozostałych kont , to nie problem chyba się uda ????

endriu 361

endriu

Forum VIP
mam takie pytanie, a nie będę zakładał tematu, jak wiemy za wypłatę na konto pobierają około 8-9zł a jak jest z wypłatą na kartę, także pobierają co wypłatę, czy tylko raz, aby zweryfikować kartę, jak to jest ???

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Pisze to w piątek wieczór... co oznacza wiele ale tak : endriu , trzeba płacić to samo gdzieś może jakieś grosze bo tylko z tego maja zarobek. Antyhazardzista , tyle co na kombinowałem to wiesz .... dużo... ale teraz nie wiedziałem co dalej ale jakoś idzie...

Do góry Bottom