>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Money, money, money... Always sunny !

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #113
Schalke 04 - Manchester Utd
✅ 0-2 ✅
Typ: 2 DNB
Kurs: 1.57

Philadelphia Flyers - Buffalo Sabres ✅ 5-2 ✅
Typ:
1
Kurs: 2.15
Ako: 3.38
Stawka: 50 zł
EW: 168 zł ✅

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #114

Real Madrid - Barcelona : Gospodarze, posiadanie 38,49% piłki
Typ: over 38,49% ⛔
Kurs: 2.00

Stawka: 40 zł ⛔
EW: 80 zł
Edit: Za kartki zwrot...

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #115
Dinamo Bryansk - Alania Vladikavkaz ⛔ 1-0 ⛔
Typ: 2
Kurs: 1.65

Trenkwalder Modena - Itas Diatec Trentino (-1.5) ⛔ 3-0 ⛔
Typ:
2
Kurs: 1.45

Ako: 2.39
Stawka: 100 zł ⛔
EW: 239 zł
Kkompletnie nieudany kupon. kto by pomyślał, że trentino tak dostanie po tyłku...

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #116
RKC Waalwijk - RBC Roosendaal
✅ 7-0 ✅
Typ: 1
Kurs: 1.20

Legia Warszawa - Widzew Lodz
✅ 1-0 ✅
Typ:
1
Kurs: 1.75

Ako: 2.10
Stawka: 50 zł ✅
EW: 110 zł

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #117
Bre Banca Lannutti Cuneo - Lube Banca Marche Macerata (+1.5) ✅ 2-3 ✅
Kurs: 1.80

Lille - Arles ✅ 5-0 ✅
Typ:
1
Kurs: 1.15 Real Sociedad - Barcelona ⛔ 1-2 ⛔
Kurs: 1.38
Ako: 2.86
EW: 143 zł
Nie ma to jak natrafić na drugą porażkę Barcelony ;) ????

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #118
SC Heerenveen - Ajax Typ: 2
Kurs: 1.55

GCB Centrostal Bydgoszcz - BKS Aluprof Bielsko-Biala Typ: 2
Kurs: 1.40 Manchester City - West Ham
Typ: under 3.5 gola
Kurs: 1.40
Itas Diatec Trentino (-1.5) - Trenkwalder Modena
Ako: 4.25
EW: 212,50 zł

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #110
Real Madrid - FC Barcelona ( LM ) ⛔ 0-2 ⛔ ????
Kurs: 2.70

Zaksa Kedzierzyn-Kozle - PGE Skra Belchatow ✅ 1-3 ✅
Typ:
2
Ako: 3,78
EW: 189 zł
W 1ym meczu wszystko może się zdarzyć, ale dla kursu i ciekawszego oglądania można zagrać ;)
Edit 2: Ehh nie spojrzałem na datę i mecz real-barcelona jest na 27.04 czyli dotyczy ligi mistrzów, więc ten kupon traktuje jako niespodzianka poświąteczna jak wejdzie ;)
Niestety, czerwona kartka dla Pepe i po wszystkim ...

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #111
Real Madrid - FC Barcelona ( Puchar ) ⛔ 1-0 ⛔ (po dogrywce)
Kurs: 3.70

Legia-Lechia ✅ 4-0 ✅
Typ:
1
Kurs: 1.70
Ako: 6,29
Stawka:30 zł ⛔
EW: 188,67
Szkoda., że dopiero po dogrywce, bo fajne Ako by weszło...

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #118
SC Heerenveen - Ajax ✅ 1-2 ✅

GCB Centrostal Bydgoszcz - BKS Aluprof Bielsko-Biala
✅ 0-3 ✅
Typ:
2

Manchester City - West Ham ✅ 2-1 ✅
Typ: under 3.5 gola
Itas Diatec Trentino (-1.5) - Trenkwalder Modena ✅ 3-0 ✅
Ako: 4.25
EW: 212,50 zł ✅
Edit: Bardzo fajny kuponik wszedł z dość wysokim Ako ;) kusiła mnie większa stawka, ale ostatecznie zdecydowałem się na taką - może to i dobrze, że nie kusiłem losu ;D

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #119
San José Sharks - Detroit Red Wings ⛔ 0-2 ⛔
Kurs: 2.60

Washington Capitals - Tampa Bay Lightning ⛔ 3-4 ⛔
Typ: 1 ML OT
Kurs: 1.52

Ako: 3,95
Stawka: 30 zł ⛔
EW: 118,50 zł

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #120 Sittard-Waalwijk ✅ 1-2 ✅ Typ: 2

Detroit Red Wings - San Jose Sharks ✅ 4-3 ✅
Typ: 1 ML OT

Kurs: 1.72

Ako: 2,41
Stawka: 55 zł
EW: 132,55 ✅

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #121 AS Roma - AC Milan ✅ 0-0 ✅ Typ: x2

Nancy - Lille ✅ 0-1 ✅
Typ: 2 DNB

Kurs: 1.42

Ako: 2,20
Stawka: 45 zł
EW: 99 zł ✅
Milanowi wystarczy tylko jeden punkt w 3 meczach by zdobyć mistrzostwo Włoch, Roma zaciekle walczy jeszcze o Lige Mistrzów. Biorąc pod uwagę te informacje, zespołowi z Rzymu, bardziej powinno zależeć na wygranej, gdyż Milanowi pozostaje w zanadrzu mecz u siebie z Calgarii, oraz na wyjezdzie z Udinesse do zdobycia tego jednego upragnionego punktu. Biorąc pod uwagę jednak braki kadrowe Romy, oraz forme Milanu, dużym prawdopodobieństwem jest to, że mistrza Włoch poznamy już dzisiaj w stolicy Kraju. dodaje ciekawą wypowiedź trenera Allegriego: &quot;
Nie możemy myśleć o remisie. Musimy celować w wygraną, nie myśląc o tym, że w razie potrzeby mamy mecz z Cagliari. Skład? Jedziemy do Rzymu wszyscy. Uważam, że w przypadku uzyskania korzystnego rezultatu, każdy powinien świętować zdobycie Scudetto&quot;
We Francji na 5 kolejek przed końcem nadal trwa zacięta walka o mistrzostwo pomiędzy Lille, a Marsylią ( teoretyczne szanse mają jeszcze Lyon, PSG, Rennes). Ci pierwsi uciekają z zapasem jednego punktu. Dzisiaj czeka ich ważny wyjazd do Nancy, które bryluje w dole tabeli i musi uciekać przed spadkiem. Lille po bardzo dobrym meczu u Siebie z Arles - wygranym 5-0 może na jeden dzień powiększyć przewage do Marsylli o 4 oczka. W Nancy kontuzje: Paul Alo&#39;o Efoulo, Gennaro Bracigliano, Marama Vahirua, a występ Jordan Lotiesa i Jonathana Brisona stoi pod ogromnym znakiem zapytania. W Lille kotnuzjowany Moussa Sow, a wątpliwy występ Aureliena Chedjou, oraz Fraua

floxal 30

floxal

Użytkownik
Teoretycznie zaniedbałem statystyki w moim temacie, lecz prowadziłem je sobie w excelu. Teraz postaram się je systematycznie zamieszczać ;) Przedstawiają się one następująco:
###STATYSTYKI###
Grudzień:

Kupony:

#Wygrane: ✅ 14 ✅
#Przegrane: ⛔ 25 ⛔
Typy:
#Wygrane: ✅ 30 ✅
#Przegrane: ⛔ 27 ⛔
Stawki Zainwestowana: 825 zł
Wygrane : 529,22 zł
Strata: ⛔ 295,78 zł ⛔
Yield: ⛔ -35.85% ⛔

Styczeń:

Kupony:

#Wygrane: ✅ 16 ✅
#Przegrane: ⛔ 10 ⛔

Typy:
#Wygrane: ✅ 33 ✅
#Przegrane: ⛔ 13 ⛔

Stawki Zainwestowana: 567 zł
Wygrane : 667,34 zł
Zysk: ✅ 100,34 zł ✅
Yield: ✅ 17,69% ✅

Luty:

Kupony:

#Wygrane: ✅ 2 ✅
#Przegrane: ⛔ 10 ⛔
Typy:
#Wygrane: ✅ 11 ✅
#Przegrane: ⛔ 11 ⛔
Stawki Zainwestowana: 310 zł
Wygrane : 159,74 zł
Strata: ⛔ 150,26 zł ⛔
Yield: ⛔ -48% ⛔
Z lutego jestem szczególnie niezadowolony, brak czasu i granie na siłe ma odzwierciedlenie w yieldzie...

Marzec:

Kupony:

#Wygrane: ✅ 10 ✅
#Przegrane: ⛔ 8 ⛔

Typy:
#Wygrane: ✅ 27 ✅
#Przegrane: ⛔ 7 ⛔

Stawki Zainwestowana: 1031 zł
Wygrane : 1403 zł
Zysk: ✅ 372 zł ✅
Yield: ✅ 36,08% ✅

Kwiecień:

Kupony:

#Wygrane: ✅ 7 ✅
#Przegrane: ⛔ 11 ⛔

Typy:
#Wygrane: ✅ 24 ✅
#Przegrane: ⛔ 17 ⛔

Stawki Zainwestowana: 1135 zł
Wygrane : 1178
Zysk: ✅ 43 zł ✅
Yield: ✅ 3,65% ✅

Ogółem
:

Stawki zainwestowane: 3868 zł
Wygrane: ✅ 3938 zł ✅
Zysk: ✅ 70 zł ✅
Yield: 0,018 ✅

### PODSUMOWANIE TYPÓW ###

Przegranymi miesiącami był grudzień, który można tłumaczyć &quot;wejściem&quot; w gre, oraz luty, gdzie tak jak mówiłem brak czasu spowodował podstawowy błąd: &quot;granie na siłe&quot;. Pozostałe miesiące na +. Zobaczymy jak będzie w maju, narazie idzie dobrze. Ogólny Zysk i Yield ( Nie wliczając zakładów live ! Które podawałem tutaj jako ciekawostki, naprawdę można na tym ciekąwą sumkę zarobić )mogą troche śmieszyć, biorąc pod uwagę włożony wkład, ale liczy się ogólny +. Mam nadzieję, że będzie on się teraz powiększał ;) Mam nadzięje, że ktoś kto czasem skorzysta z moich typów jest zadowolony ;) Pozdrawiam wszystkich czytających temat!​

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #122 Lechia Gdansk - Wisla Krakow ✅ 0-3 ✅ Typ: 2
Kurs: 2.50

Barcelona - Espanyol ✅ 2-0 ✅

Kurs: 1.15

Ako: 2,88
EW: 144 zł ✅
Wisła zmierzająca po tytuł mistrzowski,ma cały czas na ogonie - Jagielonie (co rym ;D). Po wczorajszej przegranej graczy z Białegostoku ma szanse na odskoczenie na 6 punktów, co można już nazwać w miarę bezpieczną pozycją w walce o tytuł. Krakowianie, przyjeżdżają dzis do Gdańska w celu wygranej. Po 2 porażkach, nadeszła pora na przełamanie i pełną mobilizacje. Teren nie jest łatwy, ale Lechia także nie zachwyca. Bardzo szczęśliwie zdobyte dwie bramki w ostatnich minutach meczu, uratowały remis z chylącą się ku spadkowi Arką. Po takim kursie można zaryzykować na Wisłe;)

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #123 Palermo - Milan ⛔ 1-2 ⛔
Typ: Milan awans Kurs: 1.75

Detroit Wings - San Jose Sharks ⛔ 3-1 ⛔
Typ: 2 ML OT
Kurs: 2.10

Ako: 3,68
Stawka: 25 zł
EW: 98 zł

Sorry ze tak pozno, ale dopiero wróciłem , później poprawie, jak ktoś nie zdąży to Milan można zagrać jeszcze live w wielu ofertach.
Edit: Milan dziwny bo dość wysoki kurs na tego typu zdarzenie, gdzie czysta 2 była po kursie 1.95.
EDIT2: Milan Seria nie wykorzystanych sytuacji, m.in Robinho w pierwszych minutach i tak to się kończy...

floxal 30

floxal

Użytkownik
Analiza do meczu
Detroit Wings - San Jose Sharks
Przed nami kolejne starcie tych dwóch niesamowitych drużyn. Po zwycięskiej serii rekinów nad Skrzydłami i stanem 3-0 wydawało się, że już wiadomo, kto awansuje do kolejnej fazy playoff. Detroit się jednak w dwóch ostatnich meczach przełamało i zrobiło się w ogólnej rywalizacji 3-2. Główną siłą Skrzydeł jest gra w PP, czego muszą koniecznie unikać Rekiny, nie mogą dopuszczać do takiej sytuacji. Z tego co się orientuje to obydwie drużyny będą mogły wyjść w swoim najsilniejszym składzie. Jedynie Johan Franzen (Detroit), nie jest pewny swojej gry z powodu małego urazu kolana jakiego nabawił się w 5 grze. W razie czego zamiast niego mogą zagrać Hudler lub Modano.Rywalizacja jest wyrównana i tak naprawdę, każdy może wygrać ten mecz. Dzisiaj faworytem buków jest ekipa z Detroit, natomiast myślę, że San Jose nastawią się jakby miałbyć to mecz decydujący. Z całą pewnością chcą uniknąć sytuacji stresowej i nie doprowadzić do stanu 3-3. Optymalną sytuacją będzie powiedzenie dzisiaj graczom z Detroit &quot; Game over &quot; . Co do ciekawostek to w całej historii NHL, Tylko 3 drużyny (!!), które przegrywały swoją rywalizacje 0-3, potrafiły przejść do następnej rundy ( Toronto w 1942, Islanders w 1975 i Philly rok temu). Detroit to drużyna, która może polepszyć tą statystyke, ale czy jest w stanie stawić się silnym i będącym w formie Rekinom?
Edit: Niestety w tym meczu Rekinom się nie udało i wyrównali stan rywalizacji na 3-3. Pośpieszyłem się z typem, bo dzisiejszym decydującym meczu odnieśli zwycięstwo i to oni awansowali do kolejnej rundy ;)

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #124
Mainz - St Pauli ✅ 2-1 ✅
Typ: 1 Kurs: 1.35

Dąbrowa - Sopot (+1.5)
Kurs: 2.75 (zwrot)

Ako: 3,71 (1.35)
EW: 185,50 zł (67.50)
Musze uciekać, napisze tylko tyle, że Mainz Walczy o bezpośredni udział w Lidze Europejskiej.
Jeśli chodzi o Sopot to czysta 2 ma kurs ok 1.75 a z handi +1.5. Wychodzi na to, że betclic ogromnie się pomylił, oby tylko nie było zwrotów, jeśli będą to usuwam, ale warto spróbować;)

floxal 30

floxal

Użytkownik
Pewnie nic nie osiągne,ale tak łatwo nie odpuszcze betclicowi tego zakładu. Pewnie będą zasłaniać się jakimś regulaminem, gdzie wynajdą jakies swoje prawa, ale po1. tak samo ja mogę się pomylić i oni w tym momencie nie wykreślą mojego zakłądu na moją prosbę a po2. jakby Sopot przegrał i nie pokrył handi to by mi rozliczyli pewnie zakład jako przegrany. Napisałem do livechata, to Pani mi odpowiedziała jedynie, że przekazuje tą wiadomość do jakiegoś działu, bo sama nie rozwiąże tej sprawy. Zobaczymy co odpiszą ;) Jeśli ktoś się już z jakimkolwiek bukiem kłocił w tej sprawie to zapraszam na priv ;)

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #125 Aluprof B-B - Muszynianka (-1.5) ⛔ 2-3 ⛔
Kurs: 1.95
EW: 97,50 zł ⛔
Wygrywając 19-13 przegrały seta 25-20 ... paranoja ????

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #126
Lechia - Lech
Typ: 2 Kurs: 2.35
Stawka: 25 zł
EW: 58,75 ZŁ
Ostatni gwizdek dla graczy Lecha by wywalczyć miejsce w pucharach, tzw. jeden z ost. meczów o być czy nie być, kurs zachęcający ;)

Do góry Bottom