>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Money, money, money... Always sunny !

floxal 30

floxal

Użytkownik
Witam Wszystkich ???? Zaczynam nowy temat z moimi typami. Będę prowadził statystyki, oraz w miarę możliwości (zazwyczaj chodzi tu o czas) analizy ???? Jeżeli będzie dobrze szło, to wątek będzie się kontynuowało;)
Saldo początkowe: 450,28 zł

Kupon #1
Dallas Stars - Carolina Hurricanes ✅ 2-1 ✅
Typ: 1 ML
kurs: 1,60
Stawka: 25zł
EW: 40zł ✅

Dallas po dwóch nieudanych meczach wyjazdowych wracają do własnej hali, w której zmierzą się ze szczęśliwym dla nich rywalem - Caroliną, z którą u siebie nie przegrali od 9 spotkań! Ostatnie ich spotkanie,które odbyło się 10 dni temu w Carolinie skończyło się wynikiem 1-4 dla Dallas.
Jak już wspomniałem ostatnią świetną serie wygranch, Dallas przerwało dwoma porażkami na wyjeździe z Columbusem, oraz z mocnymi Black Hawks. Jedynym plusem tej ostatniej jest to, że w końcu odblokował się zawodnik Dallas Eriksson Loui, który ostatnimi czasy nie mógł się wstrzelić na liste strzelców. Dzisiaj z pewnością obrona Dallas będzie musiała się skupić na Ericu Staalu, który z 12 golami i 16 asystami jest niekwestionowanym liderem w swojej drużynie i to będzie ich kluczem do sukcesu.
Carolina gra przeciętnie, po serii porażek zanotuje czasami zwycięstwo. Ostatnio przegrała z Nashvile 2-5, 5 grudnia. Z jednej strony to plus dla nich, że mieli troche odpoczynku, z drugiej nie są w rytmie gry. W razie czego podpieram się ML po niezłym kursie 1.60 ;)

Edit: Bardzo zacięty mecz, Dallas na szczęście zachowało więcej zimnej krwi i wygrało w karnych ???? ???? Później podam Typy na dzisiaj !

Otrzymane punkty reputacji: +1
floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #2

Hearts - Aberdeen ✅ 5-0 ✅
Typ: 1
kurs: 1,55

West Ham - Manchester City ✅ 1-3 ✅
Typ: 2 DNB
Kurs: 1.32

Castellana Grotte - Bre Banca Cuneo ✅ 1-3 ✅
Typ: 2
Kurs: 1.15

AKO: 2.35
EW: 58,75zł ✅

Hearts-Aberdeen

W Szkocji, podobnie jak u nas atak zimy, przez co niektóre spotkania stoją pod znakiem zapytania. Na szczęście mecz pomiędzy Hearts a Aberdeen powinien się odbyć. Hearts zajmują 3 miejsce w Tabeli Scottish premier league. Są w formie, co potwierdzają ostatnie 4 zwycięstwa pod rząd (wszystkie po 2-0). Po drugiej stronie stają piłkarze z Aberdeen, będący na przedostatnim miejscu w grupie, których ostatnie 6 meczy to porażki. Ostatnie spotkanie między tymi zespołami Hearts wygrało na wyjezdzie 1-0. Jeżeli, Heartsi ich nie zlekceważą widzę tu tylko ich zwycięstwo. W dodatku po plecach depcze im Iverness i Morthewell, więc walka o Europa League jest zacięta (a może i włączą się o walke o miejsca premiujące występy w lidze mistrzów…?).

West Ham – Manchester City.

Spotkanie pomiędzy ostatnim w tabeli West Hamem, a aspirującym o najwyższe trofeum Manchesterem City. Ci pierwsi kompletnie bez formy – na 10 ostatnich meczy tylko jedno zwycięstwo ! City ostatnio gra w kratkę, wygraną przeplata remisem. Z takimi przeciwnikami, natomiast musi wygrywać, jeżeli chce walczyć o mistrzostwo,miejsce gwarantujące udział w pucharach. Dużym osłabieniem jest brak Teveza pauzującego za kartki, oraz Koralova. W ich miejsce do składu wracają za to Toure i Adebayor. West Ham zagra natomiast bez Noble Behrami’ego. Zabezpieczam się DNB w razie czego.

Grotte-Cuneo

O Przewadze sił jaka jest pomiędzy tymi dwoma zespołami nie trzeba się dużo rozpisywać. Cuneo w dobrej formie, Castelana nie powinna im zagrozić w dzisiejszym meczu, kurs świadczy sam za siebie.
Edit: Wszystko bez większych problemów ;)

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #3

New Jersey Devils - Detroit Wings ✅ 1-4 ✅
Typ: 2 ML
kurs: 1,75

Stawka: 15zł
EW: 26,25zł ✅
Dzisiaj na noc znowu NHL. Skrzydła odwiedzą halę w New Jersey gdzie zmierzą się z diabłami.
Obydwa zespoły dzieli przepaść w tym sezonie. Detroit są liderami zachodniej konferencji, Devils natomiast zajmują przedostatnie miejsce
we wschodniej.
Detroit po 3 porażkach, wczoraj we własnej hali pokonali w dobrym stylu nie byle jaki zepsół z Montrealu 4-2. Kolejny dobry mecz zagrał Pavlel Datsyuk, który strzelił gola i zanotował asyste.
Siłą drużyny także jest bramkarz Jimmy Howard, który zatrzymał 36 strzałów Canadiens. Devils przegrało ostatnie 4 mecze a ich średnia goli wynosi 1,79 gola na mecz, co jest niezbyt wygórowanym wynikiem.
Mam nadzieje, że główna broń Detroit - Rosjanin Datsyuk zarga w pełni swoich umiejętności - w końcu ma na swoim koncie 3 gole i 8! asyst w ciągu 7 meczy, a gdy w tym sezonie strzela gola jego drużyna wygrywała 7 razy i raz przegrała.

floxal 30

floxal

Użytkownik
Idzie nawet dobrze ;) Detroit pokazało różnice klas jaka dzieli obydwa zespoły w tym sezonie ! Datsyuk gol i asysta ???? Zaniedługo postaram się wybrać coś ciekawego na dzisiaj ????

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #4
Real Zaragoza - Real Madryt ✅ 1-3 ✅
kurs: 1,25

As Roma - Bari ✅ 1-0 ✅
Kurs: 1.30

Brescia - Sampdoria ⛔ 1-0 ⛔
Typ: x2
Kurs: 1.40

AKO: 2.28
Stawka: 25zł ⛔
EW: 57

Real Zaragoza - Real Madryt
Dzisiaj Real Madryt zmierzy się na wyjeździe z Realem Zaragoza. Królewscy w 14 meczach mają na swoim koncie 11 wygranych, 2 remisy i jedną (bolesną, każdy dobrze wie z kim i w jakich rozmiarach ???? ) porażkę. Zaragoza natomiast w ostatnich 14 meczach odniosła 1 ! zwycięstwo, 6 remisów i 7 porażek. Zaragoza to dla królewskich ciężki teren, gdzie w ostatnich latach często padał remis pomiędzy tymi zespołami. Nie mogą sobie jednak pozwolić dzisiaj na stratę punktów, ponieważ Barca znacząco im się oddali. Cytując Albiola, Real będzie dzisiaj zmotywowany, wiedzą, że wygrana na tym terenie ciężko im przychodzi, w dodatku Zaragoza walczy z utrzymaniem się w lidze. Inny wyknik niż zwycięstwo Realu to sensacja, przez którą Mourinho będzie miał sporo problemów….

As Roma - Bari

Dzisiaj na Stadio Olimpico zmierzą się Roma z Bari. Ta pierwsza , to pretendent do walki o scudetto, Bari natomiast to jedna z głównych drużyn do spadku, będąca na ostatnim miejscu w tabeli.Roma po porażce z Palermo i remisie z Chievo musi zacząć zdobywać pkty. W Bari kontuzjowanych jest 6 zawodników, łącznie z gwiazdą zespołu Paulo Barretto! W Romie brak Sergio, Riise i De Rossi.

Brescia - Sampdoria
Brescia podejmie Sampdorie-która niewątpliwie walczy w tym roku o wysokie miejsce w serie A. Ostatni remis z Milanem, oraz wygrana z Bari 3-0 robią niezłe wrażenie. W Bresci natomiast sytuacja wygląda inaczej – nie potrafią wygrać od 11 meczy. Osłabieniem będzie także brak ich czołowego napastnika Caracciolo. Zakład gram z podpórką (ponieważ expekt nie wystawił zakładu typu DNB).

Edit: Real spacerek, Roma trochę męczarnie, ale jak to się mówi - ogarnęła, Sampdoria.... Większe posiadanie piłki, 16! Sytuacji bramkowych ( przy 5 Brescii ), 6 celnych strzałów (2 Brescia) , 10 niecelnych (3 Brescia), nie umieją rywalowi strzelić bramki... dziwne... Cóż, 1y kupon przegrany, oby jak najmniej takich.

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #5
New York Rangers - Washington Capitals ⛔7-0⛔
kurs: 2,35

EW: 58,75zł

Na nockę - Hokej. Dzisiaj Washington, przyjeżdża do Madison Square Garden, by przerwać serie 5 porażek z rzędu. Zmierzą się z NY Rangers, którzy są w nawet niezłej, choć nierównej formę i przeplatają zwycięstwa z porażkami. Dodatkowo, we własnej hali nie idzie im najlepiej, ich seria to 5 zwycięstw i 8 porażek. Jeżeli chodzi o spotkania tych obydwu zepołów to Washington wygrał 4 ostatnie mecze, gdzie w trzech na wyjezdzie strzelił 15 bramek! Nerwy Rangersom potargali oczywiście , Alex Ovechkin i Nicklas Backstrom.
Gram troche ryzykownie czystą 2, ponieważ obydwa zespoły nie należą do najczęśćiej doprowadzających dodatkowego czasu gry, a pomiędzy nimi zdarzyło się to dopiero 12 spotkań temu.
Edit: Sromotna porażka Capitals, widać, że nie mogą wyjść z dołka, oglądałem pierwszą tercje i nic nie pokazali....

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #6
Valencia - Osasuna ⛔ 3-3 ⛔
kurs: 1,40

Waalwijk - Fortuna ⛔ 2-3 ⛔

Kurs: 1.15

AKO: 1,61
Stawka: 25zł ⛔
EW: 40,25

Valencia - Ossasuna

Valencia walczy o Europejskie puchary, Osasuna dopiero na 15 miejscu w Tabeli i jest nagorszym zespołem grającym na wyjazdach - 0 zwycięstw, 1 remis i 6 porażek! W spotkaniach H2H Valencia zdecydowanie przeważa, dzisiaj powinna pokazać swoją wyższość.

Waalwijk - Fortuna

Tu sytuacja podobna jak wyżej. Waalwijk w gronie zespołów aspirujących do awansu do 1 ligi. Fortuna na 15 meczy, wygrała ... 1, a dwa zremisowała, jest najgorszą drużyną w lidze. Nie wiem co musiałoby się stać, żeby był wynik inny niż zwycięstwo Waalwijku...
Edit: Śmiać mi się chce, ponieważ jak pisałem ostatnie zdanie &quot;Nie wiem co musiałoby się stać&quot;, pomyślałem sobie, że pewnie w niewyjaśnionych okolicznościach coś się stanie - no i prosze xD Waalwijk przegrywał 2-0, wyrównali na 2-2 i w końcówce stracili gola na 3-2 . Fortuna 4 strzały - 3 bramki, Waalwjik ponad 10...
Valencia: 2-0, później 3-1 ... i proszę tak to jest jak się nie gra do końca... Dziwne obydwa mecze...-może trochę grane na siłe... oby jak najmniej już takich

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #7

San Jose Sharks - Dallas Stars ⛔ 2-3 ⛔
kurs: 1,50

Detroit Red Wings - Los Angeles Kings ⛔ 0-5 ⛔
Kurs: 1.55

Ako: 2.33
Stawka: 30 ⛔
EW: 69,90

Edit: W hokeju ostatnio dzieją się dziwne rzeczy, żeby Detroit nie strzeliło u siebie żadnego gola a traciło aż 5 ?! ... Na dzisiaj nie gram hokeja, za mały wybór, jutro z pewnością coś będzie...

Szybciutkie Analizy:
San Jose - Dallas
Obie mocne ekipy. Dallas średnio sobie radzi na wyjazdach, ostatnie 3 to przegrane. Są jedną z ekip które najgorzej grają w power play na wyjeździe (skuteczność 6,1 procent, a na wyjazdach z Ekipą z San Jose wynosi ona tylko 8,6 preocent). San Jose widać, że ostatnio zaczyna być na fali i to oni powinni dzisiaj wygrać.

Detroit - Los Angeles
Okazja skrzydeł do zrewanżowania się, za niedawną porażkę w dogrywce. Myślę, że gracze z Detroit wyciągnęli odpowiednie wnioski. Kingsi, słabiutko sobie radzą na wyjazdach. Dzisiaj powinno być wiecej oczek na tablicy wyników po stronie Detroit.

floxal 30

floxal

Użytkownik
1. Ostatnio gorsza passa, trzeba wyciągnąć wnioski i nie grać na siłę, tylko naprawde wtedy jak będzie cos ciekawego, żeby odrobić straty, bo takie powoli są w tym miesiącu z moich typów na forum.
2. Zagrałem dzisiaj 2 zakłady live, mecz pomiędzy Organiką a Prostejovem.
Rodzaj zakładu: Kto pierwszy zdobędzie 15 pktów? i Kto pierwszy zdobędzie 20 pktów? 2 VALUEBETY bo inaczej nie można tego nazwać - kobieca siatkówka wiadomo jaka jest, raz dziewczyny zdobędą serie 5 pktów by po chwili stracić np 10. W dodatku grały dzisiaj dwie wyrównane drużyny.
Ja zagrałem 2 kupony na początku setów na Prostejov (że szybciej dojdzie do 15 ; 20 pktow) gdzie budowlane prowadziły 2 pktami, wyglądają one tak:
Kurs: 3,55

oraz
Kurs 4,05

Oczywiście kuponów nie wliczam do statystyk na forum, tutaj zakładam, że posiadam taki kapitał jaki mam po podanych typach!

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #8

Karpaty Lwów - PSG 1-1

kurs: 2.15
Stawka: 25 zł
EW: 53,75 ⛔
Dzisiaj do Lwowa przyjeżdża ekipa z Paryża, która jest już pewna awansu do dalszych rozgrywek w LE. Nie jest natomiast pewna pierwszego miejsca, ponieważ przy dzisiejszej porażce, a przy zwycięstwie Sevilli nad Dortmundem, zajmie wtedy 2ą pozycję. Na Ukrainie nie zagra kilku podstawowych graczy,nie będzie m.in Nene i Jalleta. Psg, zajmuje obecnie drugie miejsce w Lidze francuskiej, są naprawde w formie.
Karpaty przegrali wszystkie mecze w LE, a w swojej lidze radzą sobie bardzo przeciętnie. ZAjmują dopiero 5ą pozycje. Mysle, ze dzisiaj nie będą w stanie zatrzymać PSG. PAryżanie co prawda zagrają w okrojonym składzie, ale całkiem niezła ławka rezerwowych też będzie chciała się pokazać.
Edit: W drugiej połowie zabrakło mobilizacji, Zarówno jednej jaki i drugiej drużynie taki wynik odpowiadał....

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Witam, Dzisiaj szykuje się mocna masówka na PSG grają bez Nênê, Edel, Giuly, Hoarau, Chantôme, Armand, Jallet, Makelele. Braki są poważne pewni awansu mogą dziś nie wygrać. Fakt że na Ukrainie jest przerwa do Marca i gracze pewnie myślami są w większości na urlopach lecz ten mecz wygląda dzisiaj na no bet. Gdzie tylko nie spojrzeć każdy gra na PSG po kursie powyżej 2,10. Ja akurat proponowałbym odpuścić to spotkanie. Jednak życzę powodzenia.

floxal 30

floxal

Użytkownik
Witam, Dzisiaj szykuje się mocna masówka na PSG grają bez Nênê, Edel, Giuly, Hoarau, Chantôme, Armand, Jallet, Makelele. Braki są poważne pewni awansu mogą dziś nie wygrać. Fakt że na Ukrainie jest przerwa do Marca i gracze pewnie myślami są w większości na urlopach lecz ten mecz wygląda dzisiaj na no bet. Gdzie tylko nie spojrzeć każdy gra na PSG po kursie powyżej 2,10. Ja akurat proponowałbym odpuścić to spotkanie. Jednak życzę powodzenia.
Dzięki za cenne wskazówki ???? Zawsze miło usłyszeć, że ktoś ma coś do powiedzenia na temat typu. Masz rację, że Typ ryzykowny, w sumie zagra połowe drugiego składu, kieruje się tym jak napisałem, niezła ławka będzie chciała się pokazać, no i oczywiście kurs przyciąga ???? pozdro ! ????
Ps. Na dzisiaj jeszcze NHL ????

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #9

Detroit Wings - St Lous Blues ✅ 5-2 ✅
kurs: 1,50
EW: 37,50 ✅

Kupon #10

Tampa Bay Lightning - Atlanta Trashers 2-1 ( po karnych ;| )
Kurs: 2.00
Stawka: 15zł ⛔
EW: 30 zł
W miare krótkie analizy:
Do Detroit przyjeżdżają dzisiaj nutki. Gospodarze - najlepsza drużyna, grająca u siebie ( Z wyjatkiem ostatniego meczu :jezora ???? , goście - drużyna, która bardzo słabo sobie radzi na wyjazdach. The Blues nie będą mogli dzisiaj skorzystać z usług swojego gracza będącego w dobrej formie Pietraangelo. Wierze, że skrzydła wyjdą w końcu z dołka.
Atlanta idzie jak burza. Wygrywają wszystko idzie. Co tu więcej mówić, dobra forma całego zespołu. Tampa Bay fatalna obrona o czym świadczą strzelone im bramki. Goście powinni podtrzymać dzisiaj dobrą passe ????
Edit: Skrzydła nie zawiodły, jeżeli chodzi o Atlante, to zabrakło szczęścia.

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #11
Washington Capitals - Anaheim Ducks ⛔ 1-2 ⛔
Kurs: 1.80

Stawka: 15 ⛔
EW: 27

Wierzę, że Capitals w końcu się przełamią! Ich sytuacja robi się bardzo nie ciekawa - streak 6 przegranych. Okazja dla pokazania swoich umiejętności przez Oviechkina który w ciągu 16 ostatnich meczy zdobył tylko... 3 bramki. Z Anaheim już statystyki wyglądają lepiej: na 4 ostatnie mefcze - 5 bramek i 6 asyst. Widać, że bramka Kaczek mu służy. Expekt nie wystawił do tej pory typu ML, więc czysta jedynka.

Edit: Washington notuje kolejną, trochę pechową porażkę, w dogrywce... trudno....

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #13

Skra Bełchatów - Paykan ✅ 3-2 ✅
kurs: 1,08

Trentino - Dynamo ✅ 3-0 ✅
Kurs: 1.28

Ako: 1.38
Stawka: 25
EW: 34,50 ✅
Edit: Jak Skra zamierza sobie lekceważyć tak przeciwników... dobrze, że dzisiaj a nie np. w finale. Pierwszy set a tu od razu 1-5 w plecy, może myśleli, że grają przeciwko chłopakom z podwórka, no ale ważne, że win ;) Trentino, nie pozostawiło złudzeń ????

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #14
New York Rangers - Phoenix Coyotes ✅ 4-3 ✅
Kurs: 1,65

St. Louis Blues - Los Angeles Kings
⛔ 6-4 ⛔
Kurs: 1,85
Ako: 3,05
Stawka: 15 ⛔
EW: 45,75
Edit: Ostatnio jest taka tendencja, że mój Typ Hokejowy wchodzi, a jak się sugeruje kimś z Vipów to jest lipa, pora grać max jedno zdarzenie z hokeja.... swoje...

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #15
Trentino – Drean Bolivar ✅ 3-1 ✅
Typ: 1 (-1,5)
Kurs: 1.20

Skra – Al. Arabi Doha
✅ 3-0 ✅
Typ: 1 (-1,5)
Kurs: 1.20

Twente – Heracles (anulowano z powodu warunków atmosferycznych)
Kurs: 1,25

Stawka: 25 zł
Ako: Z dwóch meczy wynosi 1,44
EW: 36 zł ✅
Niestety nie zdążyłem napisać analiz. Mecz Trentino już się zakończył 3-1. ( Dwa pierwsze sety odpowiednio do 15 i 16...). Skra, powinna dzisiaj też szybciej się rozprawić z przeciwnikami niż wczoraj, bo jeżeli będą przechodzić przez takie męki to nie wróże im dobrej kondycji fizycznej na finały.
Co do meczu Twente - Heracles, w Eredivisie toczy się ogromna walka o mistrzostwo ( pomiędzy 4 pierwszymi drużynami jest przedział punktowy 1-3). Twente zajmuje drugie miejsce, pkt straty do PSV. Po ostatniej dużej porażce z Heereneveen 5-2 pora na zwycięstwo u siebie z Heraclesem - drużyną, która ma najgorszy bilans jeżeli chodzi o mecze wyjazdowe: na 9 meczy -&gt; 1 remis i 8 przegranych. Dzisiaj Twente ???? !
Edit: U tulipanów niesamowita zima... Siatka nie zawiodła ;)

floxal 30

floxal

Użytkownik
Dzisiaj w ramach kolejnej ciekawostki, zagrałem znowu zakłady live, znowu 2 valuebety:
Przy stanie 22-18 dla Skry, kurs, że w secie będzie powyżej 46,5 pktów wynosił 4,15. Biorąc pod uwagę, że rozgrywka będzie się tyczyła pkt za pkt, w meczu byłoby równo 46 pktów, wystarczyło jednak, że przeciwnicy zdobędą chociaż jeden dodatkowy pkt np. blokiem. no i udało się, było 25-22

Drugi zakład zagrałem jak skra przegrywała około 3,4 pktami w drugim secie &quot;kto pierwszy zdobędzie 16 pktów&quot; oczywiście na Skre. Było gorąco bo wynik wynosił 15-15, na szczęście skra skończyła piłkę na 16 punkt.

Oprócz tych zakładów zagrałem na pkty jeszcze jeden zakład za 20 zł, lecz nie wszedł - ale i tak duży + ???? Oczywiście nie wliczam tych zakładów do statystyk forumowych. Nie wklejam tego także, żeby się pochwalić, po prostu pokazuje jakie można zagrać value zakłady i fajnie na tym zarobić. W sumie lepiej idzie mi narazie to niż pojedyncze kupony na forum xD Pozdrawiam.

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #16
Wolfsburg - Hoffenheim ⛔ 2-2 ⛔
Kurs: 2.15

Ac Milan - As Roma ⛔ 0-1 ⛔
Kurs: 1.75

Stawka: 15zł ⛔
Ako : 3,76
EW: 56,40 zł
Niestety nie mam czasu na Analizę:-( Kupon dosyć ryzykowny, szczególnie Typ na Wilki, ale zobaczymy ????

Edit: Po Wolfsburgu można było się tego spodziewać, ale po Milanie? Na San Siro? Ze średnio spisującą się ostatnio Romą ? Chyba nie jeden się zawiódł...

floxal 30

floxal

Użytkownik
Kupon #17

Boston Bruins - Washington Capitals ⛔ 3-2 ⛔

Kurs: 1.95
Stawka: 25 zł ⛔
EW: 48,75
Od ostatniej mojej analizy meczu Capitalsów zmieniło się tylko to,że... przegrali jeszcze jeden mecz :razz: Dzisiaj mają w końcu szansę zakończyć streak 7 przegranych meczy z drużyną, która nie jest już tak dobra jak w tamtym roku - Boston. Bruins zanotowali ostatnio też 3 porażki pod rząd, zobaczymy, której drużynie uda się dziś złą passe ...
Edit: W koncu wygraja... xD

Do góry Bottom