>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Moje typy vol. 2

picek 29

picek

Użytkownik

Na początku dnia takie dwa kupony zagrane. Totolotek na mecze &quot;poranne&quot;, a Fortuna trochę na wariata. Jak siatkówka w miarę pewna, to Lewy może strzeli, może nie. Zobaczymy.

picek 29

picek

Użytkownik
No to dziś fortuna się wyzerowała. Zobaczymy jak pójdzie na Totku.
Dwa kupony, niestety jeden typ zdublowany, ale 5 kartek w meczu Ligi Hiszpańskiej chyba nie powinno być problemem.

picek 29

picek

Użytkownik
5 rożnych przed przerwą, 0 rożnych po przerwie. Straszny pech z tym Arsenalem. Tak byłby ejsik. Trudno. Na wieczór gram za końcówkę.
Wypłata: 300,00 zł

picek 29

picek

Użytkownik
Po pierwszej połowie meczu Atletico - Real, było mocno ciepło. Jednak Turek wzbił się na wyżyny spokoju i opanowania, zawodnicy obu drużyn jakby mniej się kopali i się udało. Jedna kartka w drugiej połowie i mamy mały sukces.
Wypłata: 900,00 zł
Na koncie zostaje 60 zł z groszami i wracam do delikatnej gry, bo ostatnie dwa dni trochę poniosło mnie i przyda mi się zwolnienie tempa.

Do góry Bottom