Witam użytkowników tego forum po długiej nieobecności
Zakładam ten temat, by przedstawić wam moja próbę ugrania czegoś na niskich kursach, całość traktuję raczej jako zabawę, aczkolwiek wierzę w zarobek po tym jak symulację nie wyglądały źle
Ograniczają mnie dwie rzeczy - po pierwsze bukmacher czyli Fortuna a co za tym idzie podatek 12%, po drugie nie zamierzam grać all-in jak wielu próbujących zarabiać na niskich kursach. Dlatego zamierzam grać AKO w okolicach 1.80-2.20 za od 25 do 50% stanu konta, tak, by nawet ewentualna porażka nie zakończyła gry. Typy przeanalizowane i nie "na pałę" Na grę przeznaczam 150 PLN, statystyki będą pojawiać się zawszę w okolicy przełomu miesiąca.
Od razu 1 kupon:
St. Petersburg - Togliatti - 1 - 1.16
Nurnberg - St. Pauli - poniżej 4.5 - 1.09
Malaga - Las Palmas - poniżej 2.5 w pierwszej połowie - 1.07
Orlik Opole - Katowice - zwycięzca Katowice - 1.14
West Ham - Huddersfield - poniżej 4.5 - 1.10
Belgorod - Jugra - 1 set - 1 - 1.08
Piast - Lechia - Piast poniżej 2.5 - 1.11
AKO: 2.03
Wkład: 50 PLN
EWK: 89.32 PLN
Zakładam ten temat, by przedstawić wam moja próbę ugrania czegoś na niskich kursach, całość traktuję raczej jako zabawę, aczkolwiek wierzę w zarobek po tym jak symulację nie wyglądały źle
Ograniczają mnie dwie rzeczy - po pierwsze bukmacher czyli Fortuna a co za tym idzie podatek 12%, po drugie nie zamierzam grać all-in jak wielu próbujących zarabiać na niskich kursach. Dlatego zamierzam grać AKO w okolicach 1.80-2.20 za od 25 do 50% stanu konta, tak, by nawet ewentualna porażka nie zakończyła gry. Typy przeanalizowane i nie "na pałę" Na grę przeznaczam 150 PLN, statystyki będą pojawiać się zawszę w okolicy przełomu miesiąca.
Od razu 1 kupon:
St. Petersburg - Togliatti - 1 - 1.16
Nurnberg - St. Pauli - poniżej 4.5 - 1.09
Malaga - Las Palmas - poniżej 2.5 w pierwszej połowie - 1.07
Orlik Opole - Katowice - zwycięzca Katowice - 1.14
West Ham - Huddersfield - poniżej 4.5 - 1.10
Belgorod - Jugra - 1 set - 1 - 1.08
Piast - Lechia - Piast poniżej 2.5 - 1.11
AKO: 2.03
Wkład: 50 PLN
EWK: 89.32 PLN