Thx sieku za wypowiedź a co do pracy mam praktycznie zaklepane 6zł za godzine przy kostce i kanalizacji i takie tam prace wodno kanalizacyjne ogólnie ???? uśmiałem sie w tartaku 700zł za miecha śmiech na sali ;p licze że robiąc po 8 godzin od pon do piątku w miecha zarobie 1200 zł ale prawdopodobnie nadgodziny jakieś będą i soboty to koło 1,5 koła wyjdzie ???? co do samego motoru mam zamiar kupić jakąśa aprilie rs 50 yamahe czy honde bo do tej cagivy mało części praktycznie nie ma co nie zmienia fakty że motorek cudny ????eeee od 16 lat da rade już coś wyszukać dochodowego...
co do motoru to takie maleństwo to obciach ale robisz słusznie zakładając że trochę pojeździsz i przerzucasz się na mocniejszy. Warto się 'obyć' z jednośladami zanim się zacznie na seriio... i prawko się lepiej zdaje.
oj mówię Ci uważaj na to latanie cały dzień z łopata .. ???? rok temu sam pracowałem pod koniec lata na budowie i to było zapieprzanie od rana do wieczora, po powrocie do domu myslałem tylko o położeniu sie :] miałem nawet taki "moment krytyczny" ze chciałem zrezygnowac ale wziałem się w garsc i pracowałem dalej ???? po tym załamaniu pracowału mi sie juz całkiem dobrze a i w 3 tyg wyszedłem 1200 zł na czysto ???? w tym roku tez mam zamiar złapac sie do jakiejś fuchy tylko się jeszcze zastnawiam czy do fizycznejO to widze ładnie płacą u mnie jakieś 20km do krzemienicy i tam płacą bodajże od zerwanych owoców a nie od godziny co sie totalnie nie opłaca ... ???? ale układanie kostki czy coś jak najbardziej a wiem że potrzebują pozatym na podkarpaciu autostrady będą budować i w mojej gminie mają trwać prace geodezyjne od 1 lipca i na bank będą potrzebowali ludzi do łopaty tylko tam to od rana do wieczora ale dla mnie tym lepiej a na wekendzie na imprezke i lajT ????
Dokladnie ja sam w zeszlym roku w wakacje pracowalem (ukladanie kostki brukowej u wujka) na kompa i SE W810i (ktory planuje sprzedac zeby kupic N73) Rodzice dolozyli tylko na panoramiczny ???? Co do motoru hmm zgodze sie z wiekszoscia bo tez tak mialem. 16 lat planowanie kupienie skutera, wtedy to moda byla. Wiek 18lat prawko i marzenia o wlasnych 4 kolkach (Honda Civic ???? )mysle ze warto spelniac swoje marzenia ! bedziesz mial satysfakcje ze sam sobie na to zarobiles (z drobna pomoca starszych) sam w te wakacje ide do roboty zbierac na kompa i nie chce aby ktos mi dokladal ???? to ma byc moj komp za moje pieniadze ps daj linka takiego motorku z allegro co planujesz sobie zprezentowac
słońce daje najbardziej od 10 do 16... to 60% Twojego czasu pracy i to kiedy już będziesz urobiony -> mało pocieszające.ale dobrze że na 6 rano to tak słońce nie będzie walić ;p
zalezy gdzie sie dostaniesz (oddział), ale przez pierwszy rok nie wroze Ci sielanki ????Ja od wrzesnia zaczynam prace na kopalni więc poznam smak cięzkiej pracy