>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

MOJE BABSKIE TYPY-Magdalena

Status
Zamknięty.
magdalena 0

magdalena

Użytkownik
Faktycznie wczoraj Cardinals mieli dużo szczęścia. Swoją wygraną w dużym stopniu mogą zawdzięczać Moralesowi z Rockies, który nie wiadomo co robił w tamtym meczu. Chyba również postawiłbym tym razem na Rockies, ale jako że wczoraj Cardinals mnie nie zawiedli to tym razem odpuszczę sobie ten mecz. Myślę, że gdy Jimenez zagra dzisiaj na poziomie to możesz być spokojna o ten wynik ????
Pozdrawiam i życzę szczęście w typowaniu.
Tutaj niestety zonk ⛔

magdalena 0

magdalena

Użytkownik
Los Angeles Dodgers - Arizona Diamondbacks
03.10.2010 22:10
typ: Los Angeles Dodgers -1,5
2,22
Pinnacle Sports
Bez analizy- bo mało czasu zostało do spotkania a typ wydaje mi się wart gry ;)
Los Angeles Dodgers3 - 1Arizona Diamondbacks ✅6,10j

magdalena 0

magdalena

Użytkownik
CZECHY:hokej 1. liga
Chrudim - Beroun
Typ: under 5,5
Kurs: 1,75
Buk: Bwin

Typ oparty bardziej na statystykach niż jakiś konkretnych wiadomościach ale myślę że warty zagrania.
Chrudim to drużyna która przed sezonem przeżywała spore zawirowania.Nie wiele brakło by musieli sprzedać swoją licencję.Na szczęście dla nich zdołali się utrzymać na powierzchni.Sezon rozpoczęli udanie-wygrana na własnej tafli z HC Stadion Litoměřice 3:2 lecz później przyszły 4 porażki z rzędu.
Dzisiaj podejmą druzynę Beroun(zeszły sezon tuż za Chrudim)która ma problemy ze zdobyciem bramki na wyjeździe -gdzie grali dwa razy i ani raz nie udało się im umieścić krążka w bramce rywali.Dzisiaj myślę że może być podobnie.Chrudim będzie chciał wygrać ten mecz i na pewno większą uwagę przywiążą do obrony niż ataku.
Zresztą Beroun to w tym sezonie drużyna underowa co pokazują ich dotychczasowe wyniki

A H2H z drużyną Chrudim pokazuje iż ten właśnie under 5,5 jest wysoce prawdopodobny

Dziś kursik poniżej 2 ale od mojego ulubionego Typera Legranda - mam zgodę na kopię jakby ktoś miał wątpliwości ;) a takim typkiem muszę się z Wami podzielic ;)

magdalena 0

magdalena

Użytkownik
Le Mans - Khimky M.
05.10.2010 20:30
Typ: 2 1,91 tipsport

Khimki po znacznych nakładach na nowych graczy miały by przegrać we Francji :?: :?:
Dotychczasowe spotkania to 4 mecze i 4 wygrane
Chimki Moskva-Budivelnik 01.10.2010 74:67(35:39) Euroliga M
Budivelnik-Chimki Moskva 28.09.2010 58:87(28:39) Euroliga M
Chimki Moskva-Caserta 24.09.2010 85:66(47:32) Euroliga M
Caserta-Chimki Moskva 21.09.2010 74:77(38:34) Euroliga M
Z formą gospodarzy jest gorzej 3W i 1L
Villeurbanne-Le Mans 01.10.2010 71:63(30:22) Euroliga M
Le Mans-Villeurbanne 28.09.2010 85:75(40:38) Euroliga M
Le Mans-Banvitspor 24.09.2010 78:66(38:33) Euroliga M
Banvitspor-Le Mans 21.09.2010 72:78(33:38) Euroliga M
A oto skład gospodarzy poza Batistą i mającym małe doświadczenie w NBA Amerykaninem reszta składu bardzo przeciętna
* Guards
o 11 France Marc-Antoine Pelin
o 08 France Antoine Diot
o 09 United States Alex Acker
* Forwards
o 15 France Henri Kahudi
o 10 United States Benjamin Dewar
o 12 France Thierry Rupert
o 18 France Pierre-Etienne Drouault
o 05 France Charles Kahudi
* Centers
o 13 Brazil João Paulo Batista
o 04 United States Ryvon Covile
o 07 France Alain Koffi
W odróżnieniu od gości
2.0 !SG 5 USA !United States Langford, Keith
2.0 !SG 7 Russia !Russia Fridzon, Vitaly
6.0 !C 8 Nigeria !Nigeria Eze, Benjamin
4.5 !PF 10 Croatia !Croatia Lončar, Krešimir
1.0 !PG 11 Russia !Russia Zaytsev, Vyacheslav
3.0 !SF 12 Russia !Russia Dmitriev, Fedor
6.0 !C 14 Russia !Russia Savrasenko, Alexei
1.0 !PG 18 Spain !Spain López, Raúl
3.0 !SF 20 Russia !Russia Panin, Vadim
2.0 !SG 21 Russia !Russia Monia, Sergei
2.0 !SG 22 Poland !Poland Kelati, Thomas
1.0 !PG 34 Croatia !Croatia Planinić, Zoran
Dla mojego ulubionego typera z dziedziny koszykówki zdecydowana dwójeczka! Polecam to spotkanie ;)

magdalena 0

magdalena

Użytkownik
SZWECJA: Elitserien (Typ mojego ulubionego specjalisty sportów na lodzie) ;)

Brynäs - Farjestads
Typ: Farjestads
Kurs: 2,55
Buk: Bet24
Przed sezonem z Brynaes odeszło kilku kluczowych graczy-Mattias Modig (MV) do Pittsburgh Penguins,Eddie Leak (MV),do Vancouver Canucksvi Jacob Markstrom (mv) do Florida Panthers.W ich miejsce nikt konkretny nie przyszedł(kilku młodych).Ze &quot;starych&quot; co zostali dwóch ma kontuzje-Mads Hansen(od 4 lat podstawowy napastnik) oraz drugi napastnik-Magnus Kahnberg(ub.sez.20 goli/14 asyst).Drużyna pomieszana &quot;dziadkami&quot; i &quot;młokosami&quot; nie powinna dziś sprawić kłopotu jednej z najlepszych obron w lidze gdzie prym wiodą nowo-pozyskani Jonas Frögren z Toronto Maple Leafs,oraz Markus Karlsson, Jonas Brodin, Anton Grundel, Jonas Junland (wszyscy z St Louis Blues!! )
Przy takiej różnicy klas-porażkę Farjestads uznam za sensację!!
I myślę że dziś powinien paść wreszcie over gości gdzie kurs na over5,5 wynosi @2,37 w Pinnacle
H2H wyraźnie na korzyść gości

magdalena 0

magdalena

Użytkownik
SZWAJCARIA: NLB
Lions - Langenthal
Typ: Langenthal
Kurs;2,00
Buk: Expekt
Po odejściu kilku &quot;starszych&quot; z zarazem doświadczonych graczy w zespole GCK Lions pozostała praktycznie sama młodzież(oprócz bramkarza Ari Sulandera który liczy sobie 41 wiosen)kontuzjowany jest ich najbardziej doświadczony obrońca-Andre Signoretti.
Pewnie że się będą im zdarzać dobre mecze ale tych punktów to raczej powinni szukać z Thurgau czy Basel.Moim zdaniem w tym sezonie Langenthal jest po za ich zasięgiem.Myślę że dwaj napastnicy z pierwszego ataku-Kanadyjczyk Campbell Jeff i z drugiego ataku-Kanadyjczyk Kelly Brent wybiją dzisiejszym gospodarzom wygraną z głowy.
Dołączam listę graczy GCK Lions gdzie widać że to młodziutki i niedoświadczony skład(tak jak na Słowacji-Slovensko U20)

magdalena 0

magdalena

Użytkownik
Le Mans - Khimky M.
05.10.2010 20:30
Typ: 2 1,91 tipsport

Khimki po znacznych nakładach na nowych graczy miały by przegrać we Francji :?: :?:
Dotychczasowe spotkania to 4 mecze i 4 wygrane
Z formą gospodarzy jest gorzej 3W i 1L
A oto skład gospodarzy poza Batistą i mającym małe doświadczenie w NBA Amerykaninem reszta składu bardzo przeciętna
W odróżnieniu od gości
Dla mojego ulubionego typera z dziedziny koszykówki zdecydowana dwójeczka! Polecam to spotkanie ;)
Le Mans 56 - 70 Khimky ✅ 4,55j ale minus 10j za hokej -5,45 wczorajsze typy.

magdalena 0

magdalena

Użytkownik
Philadelphia Phillies - Cincinnati Reds (USA: MLB - Play Offs)
06.10.2010 23:07
Typ: Philadelphia Phillies -1,5
2.05
Bwin

Jak dla mnie to spore value - wystarczy spojrzeć na spotkania tych drużyn H2H z tego roku na terenie Phillies:
11/07/2010 MLB Philadelphia vs. Cincinnati 1:0
11/07/2010 MLB Philadelphia vs. Cincinnati 0:0 1:0 (OT)
10/07/2010 MLB Philadelphia vs. Cincinnati 7:7 9:7 (OT)
09/07/2010 MLB Philadelphia vs. Cincinnati 3:3 4:3 (OT)
Philadelphia to lider w National League po zakończeniu rundy zasadniczej ( bilans spotkań u siebie 52zw 29por)
Cincinnati to czwarta ekipa rundy zasadniczej (bilans spotkań na wyjezdzie 42zw 39por)
Odnośnie pitcherów wystawionych na to spotkanie to kolejny plus na korzyśc gospodarzy:
Philadelphia Phillies: Roy Halladay ERA 2.44
Cincinnati Reds : Edinson Vólquez ERA 4.31

magdalena 0

magdalena

Użytkownik
Tampa Bay Rays - Texas Rangers (USA: MLB - Play Offs)
06.10.2010 19:37
Typ:1
Kurs:1,8
Bwin

Małe value jak dla mnie- wystarczy spojrzeć na ostatnie spotkania H2H :
18/08/2010 MLB Tampa Bay vs. Texas 8:6
18/08/2010 MLB Tampa Bay vs. Texas 10:1
17/08/2010 MLB Tampa Bay vs. Texas 6:4
06/06/2010 MLB Texas vs. Tampa Bay 5:9

W drużynie gospodarzy &quot;zamiatał&quot; będzie doświadczony David Price ERA 2.72
W drużynie gości: Cliff Lee ERA 3.18
Kontuzje w ekipie gości:
Hurley Eric
Brandon McCarthy
Francisco Frank
Gentry Craig
Beltre Omar
Moscoso Guillermo
Jutro typki z hokeja od Legranda ;)

magdalena 0

magdalena

Użytkownik
CZECHY: 1. liga
Chrudim - Vrchlabi
Typ: Vrchlabi
Kurs: 2,30
Buk: BetClic

Pomału sypie się skład dzisiejszych gospodarzy.Karierę zakończył Mark Zadina,Vladislav Koutsky przeszedł do Trinec,Petr Belohlav do Brna,Martin Vagner i Jakub Evan odeszli do Litomeri.Z powodu kontuzji nie mogą grać-Michal Klejna,Robert Kousal,Tomas Nosek,Lukas Pilar
,Jiri Puchony,Lukas Radil,Jan Semorad,Filip Stoklasa i Tomas Sykora.
U gości nie zagra-Petr Mocek(złamany palec) i Tomas Blaha(wstrząs mózgu).
Myślę że goście sobie poradzą z tak osłabionym przeciwnikiem i wywiozą 3 punkty w regulaminowym czasie gry.
Drugi typ na ten mecz to over5,5 po kursie 2 w Bwin ;)

magdalena 0

magdalena

Użytkownik
CZECHY: 1. liga
Chrudim - Vrchlabi
Typ: Vrchlabi
Kurs: 2,30
Buk: BetClic

Pomału sypie się skład dzisiejszych gospodarzy.Karierę zakończył Mark Zadina,Vladislav Koutsky przeszedł do Trinec,Petr Belohlav do Brna,Martin Vagner i Jakub Evan odeszli do Litomeri.Z powodu kontuzji nie mogą grać-Michal Klejna,Robert Kousal,Tomas Nosek,Lukas Pilar
,Jiri Puchony,Lukas Radil,Jan Semorad,Filip Stoklasa i Tomas Sykora.
U gości nie zagra-Petr Mocek(złamany palec) i Tomas Blaha(wstrząs mózgu).
Myślę że goście sobie poradzą z tak osłabionym przeciwnikiem i wywiozą 3 punkty w regulaminowym czasie gry.
Drugi typ na ten mecz to over5,5 po kursie 2 w Bwin ;)
Chrudim2 - 3Vrchlabi ✅ szkoda ze over nie wszedł ;) +1,5j bo dwa typki ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom