Szkoda, że przespałem gdy na gospodarzy kurs na czystą "1" był ponad 3,5 ale spadł trochę, aczkolwiek do samego meczu, to spodziewam się, że spadnie poniżej 2,00.
Katastrofa na sam koniec i takie statystyki. Jeszcze w poniedziałek był plus, wprawdzie nie duży ale zawsze ale puchar króla mnie zniszczył i jest spory minus. Cóż za moment grudzień rusza i postaram się zrobić lepszy wynik w tym miesiącu.
Zaczynamy nowy miesiąc i liczę, że wreszcie uda się powstać z kolan, na które upadłem w końcówce listopada. Musi być większa dyscyplina tutaj, bo inaczej nic nie wyjdzie z planowanego plusa. Kończy się futbol w Brazylii więc głównie Europa, do tego KMŚ nadchodzą oraz będą skonsultowane z Adqs'em typy z ręcznej. #1
St. Petersburg-Gorenje Velenje 2
Celje Pivovarna-Veszprem 2
Bjerringbro Silkeborg-Iskra Kielce 2
THW Kiel-Atletico Madrid 1
AKO: 2,32
3/10
Tobet
Barcelona-Athletic: Over 3,5 @ 1,57
3/10
Tobet
Barcelona-Athletic: Ander Iturraspe dostanie kartkę @ 2,50
1/10
Tobet
Real-Atletico X2 @ 2,63
2/10
Tobet
Real-Atletico: Pepe dostanie kartkę @ 2,05
1/10
Tobet
Real-Atletico: Sergio Ramos dostanie kartkę @ 2,35
1/10
Tobet
Wszystko macie opisane w dziale ligi hiszpańskiej, gdzie zapraszam do udzielania się. Sporo kuponów ale moim zdaniem warto pograć te kartki, bo jednak Ander ma trudnych rywali, a stoperzy Realu zapewne się zagotują... Do tego over w Barcelonie, dobrze się zapowiada, a Atletico na remis co najmniej ma sporą szansę.
Bjerrinbro Silkeborg-Iskra Kielce: Silkeborg under 26 @ 1,85
2,5/10
Tobet
Deportivo-Betis 2 DNB @ 2,42
1,5/10
Tobet
Deportivo-Betis: Betis over 0,5
Legia-Ruch: Legia over 1,5
AKO: 2,19
1,5/10
Tobet
Na razie tyle, a jeśli dobrze pójdzie, to jeszcze wieczorem jeden typ zapodam. Do tego przypominam, że taśma handballowa w grze i została Iskra i Kiel.
Zdecydowałem się na pierwsze statystyki, by potem mieć łatwiej w liczeniu i nie brać kilkudziesięciu kuponów, tylko po kilka, kilkanaście kolejnych. Na razie jest dobrze ale to dopiero 2 dni tego miesiąca. W Brazylii skończyły się rozgrywki więc teraz zostaje Hiszpania, do tego Portugalia od czasu do czasu i jakieś taśmy. Niestety LM w ręcznej już kończy w tym roku więc mniej do grania.
Ruch-Jagiellonia 2 DNB @ 2,02
1,5/10
Tobet
Co prawda, to drugi typ na piątek z Polski ale uważam, że warto z tego co patrzyłem na staty i co pokazuje Jaga na wyjazdach. Do tego kadrowo wyglądają lepiej od Ruchu więc biorę.