Za nami styczeń więc pora na ostateczne statystyki: Statystyki Styczeń Kupony: 35/75 - 46,6%
Typy: 59/97- 60,8%
Zwroty: 2
Suma stawek: 155j
Suma wygranych: 165,39j
Zysk/strata: 10,39j
Yield: 6,70%
Wynik na dobrą sprawę nie najgorszy ale też uważam, że mogło, a nawet powinno być lepiej. Przede wszystkim za dużo grania piłki ręcznej było, która jednak była w moim wykonaniu porażką. Z piłki nożnej wyszło to całkiem całkiem i tutaj mam prawo być zadowolony. W ramach przypomnienia jeszcze wrzucę swój bilans z poprzednich miesięcy, w których yield prezentował się tak: Październik: 3,96%
Listopad: 6,77%
Grudzień: 28%
Zaczynamy nowy miesiąc i po raz kolejny liczę na dobry wynik czyli lepszy niż w styczniu, bo myślę, że stać mnie na więcej. Przede wszystkim w tym temacie będzie mniej typów, bo nie będę wrzucał wszystkiego co gram, a jedynie te najlepsze w mojej ocenie. Brazylii może być mało, bo stanówki to ja jednak olewam ale na pewno będzie liga hiszpańska, może coś z Portugalii, a także na pewno Copa Libertadores. Piłki ręcznej tutaj już raczej nie ujrzycie, bo chce się skupić na moich najmocniejszych stronach. #1
Valladolid-Athletic: BTS @ 1,72
3/10
Bet365
Celje Pivovarna-HCM Constanta 1
Malaga-Athletic Bilbao: BTS
AKO: 2,16
2,5/10
Bet365
Osasuna-Zaragoza: Zaragoza nie strzeli @ 2,30
1,5/10 Unibet
Typy z Hiszpanii opisane w dziale, a z kolei Celje pobrane od Adqs'a.
Kupony: 11/21 - 52%
Typy: 14/26 - 54%
Suma stawek: 44j
Suma wygranych: 41,77j
Zysk/strat: 2,23j
Yield: 5,08%
Póki co jest dramat ale do końca miesiąca jeszcze trochę czasu więc uda się to odrobić.